Filmdukkani.İnfo [Beta] | Nurky Ve Sharpshooter
-
AMoonRA bunu yazdı:
-----------------------------
filmin ayrıntılarına tıkladıktan sonra açılan Film Hakkında kısmını hangi bileşenle yaptınız merak ettim ??
-----------------------------asp.net ajax control toolkit - Accordion diye geçer.
not:fragmanlar ve filmler temsilidir
-
hayırlı olsun :)
-
- arama tam çalışmıyor, misal karayip korsanları diye film var, karayip yazınca çıkıyor, korsan yazınca çıkmıyor ;) hatta korsanları yazınca bile çıkmıyor ne haltsa
- arama yerine yazıyoz bişi entera basınca aramıyo, ille butona basmamız lazım
- anasayfada, pardon babasayfada filmlerin bilgilerini görmek için altındaki "ayrıntılı bilgi" ye tıklamak lazım, resim tıklanabilir değil, resimde tıklanabilsin, daha hoş olur.
- seo yönünden aşırı eksik, hatalarını yazsam saymakla bitmez. (bu arada seodan kastım sadece link yapısı değil, pek çok kişi bunu karıştırıyor)
- babasayfa esprisini herkes yapıyor, bi özelliği kalmamış ;) ayrıyeten satış yapılacak bir site, ciddiyet içermesi lazım, öyle abuk sabuk şeyler siteyi girenin güven yitirmesine neden olur, sitedeki dili biraz daha resmi yapmanızda fayda görüyorum
-
-
hotboy bunu yazdı:
------------------------------ arama tam çalışmıyor, misal karayip korsanları diye film var, karayip yazınca çıkıyor, korsan yazınca çıkmıyor ;) hatta korsanları yazınca bile çıkmıyor ne haltsa
- arama yerine yazıyoz bişi entera basınca aramıyo, ille butona basmamız lazım
- anasayfada, pardon babasayfada filmlerin bilgilerini görmek için altındaki "ayrıntılı bilgi" ye tıklamak lazım, resim tıklanabilir değil, resimde tıklanabilsin, daha hoş olur.
- seo yönünden aşırı eksik, hatalarını yazsam saymakla bitmez. (bu arada seodan kastım sadece link yapısı değil, pek çok kişi bunu karıştırıyor)
- babasayfa esprisini herkes yapıyor, bi özelliği kalmamış ;) ayrıyeten satış yapılacak bir site, ciddiyet içermesi lazım, öyle abuk sabuk şeyler siteyi girenin güven yitirmesine neden olur, sitedeki dili biraz daha resmi yapmanızda fayda görüyorum
-----------------------------öncelikle yorumun için teşekkürler :)
+arama daha komplike fakat hala sql tarafında sıkıntı var,o yüzden biraz uyduruk bi arama queysi koydum
+o aramada enter'a basmayı yapayım
+aslında resme tıklayınca afiş tam boy açılcaktı,o yüzden boş bırakmıştım , dediğin gibi yapabiliriz
+evet
+...
-
Hayırlı olsun hocalar ..
grafik konusunda elimden bişiler gelirse yardımcı olmaya çalışırım
-
vitrindeki afişlerinde resimlerinede link koysanız güzel olur. "detaylı bilgi" yazısı ile afişler arasında da biraz boşluk olmalı bence
birde film ayrintilarının yazıldı yerde filmin konusunun yazısı üsten başlasa güzel olur.bir valign=top gelse o td'ye daha güzel olabilir
-
hocam tasarımı web2.0 yapacaz diye baya büyük yapmısınız tasarım düzenlense iş var sitede...
-
herşey güzelde domain sakat:) domain uzantısı .com veya .net olursa daha güzel olur kanımca..
-
Hayırlı olsun , benim de hoşuma gitti , çok ferah : )