Finansbank Müşteri Hizmetleri Hk.
-
ya arkadaşlar ana avrat sövücem 1 saatir dinliyorum yok bu kodumun operatörü müşteri temsilcisine bağlanmıyor varmı yardımcı olabilecek parçalatcak bana telefonu yahu !
-
kayıp çalıntıda hemen bağlarlar oradan yönlendirsinler normal muşteri hizmetlerine
-
zalimadam bunu yazdı
kayıp çalıntıda hemen bağlarlar oradan yönlendirsinler normal muşteri hizmetlerine
hocam onada bastımda eğer kayıp çalıntı değilse 10 tl mi ne ceza ödüyormuşsun. sora iptal ettim
rebelpower tarafından 28/Şub/14 15:31 tarihinde düzenlenmiştir -
-
burhan808 bunu yazdı
hoca bu enpara değil mi burdan olur mu ?
-
Valla hocam ibneler saatlerce bekletiyor açsınlar telefonu sende onlara bunları yap :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZEq5yK0CIrw -
JuMaN bunu yazdı
Valla hocam ibneler saatlerce bekletiyor açsınlar telefonu sende onlara bunları yap :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZEq5yK0CIrwhacı iimiş :D
-
burhan808 bunu yazdı
enparayla olmuyor hocam orayıda aradım bilginiz olsun sokucam bankasına nefret ediyorum şu finans banktan
-
rebelpower bunu yazdızalimadam bunu yazdı
hocam onada bastımda eğer kayıp çalıntı değilse 10 tl mi ne ceza ödüyormuşsun. sora iptal ettim
Kim söyledi bu ceza olayını ? Daha bugün bağlandım, yoksa başka türlü mümkün değil adamlara soruyorum ne kodlayayım diyor ama dedikleri rakamlarda yine insana bağlanamıyorum. O yüzden ben kayıptan bağlatıyorum hep.
-
Inferius bunu yazdırebelpower bunu yazdızalimadam bunu yazdı
Kim söyledi bu ceza olayını ? Daha bugün bağlandım, yoksa başka türlü mümkün değil adamlara soruyorum ne kodlayayım diyor ama dedikleri rakamlarda yine insana bağlanamıyorum. O yüzden ben kayıptan bağlatıyorum hep.
hocam şimdi kendim aradım 20 TL çağrı merkezi işlem ücreti alınıyormuş kayıp çalıntıya bastığımızda la havle yahu vallahi konuyu gizleseydim neler sayar söverdim Allahın cezalarına !
-
Orada telefonu açan asgari ücretle çalışan bir emekçi olacak ve o Sistemi'de o kurmadı
telefonda ki elemana sövmeden önce bunları düşünmenizde fayda var