Fındık Ve Fındık Ürünleri Satan E Ticaret Sitesi
-
Kaça satıyon kilosunu. Bide cinsi ne?
-
Bize indirim yaparsan tuttar bence :F İlginç gibi geldi tutar bence .
-
pazarda kilosu 5 ytl .. çerezcide içi 15 lira . . fındık satman hiç bi gelir getirmez benden solemesi.. ha ürünleri diosun.. fındık yağı.. fındık ezmesi vs.. yapıcaksan o ayrı.. oda piyasada bol miktarda bulunuyo.. tam olarak ne satacagında onemli.
-
hocam ulasamayan cok dediginiz gibi pazar 5 tl ben 8 lira satıcam tahribata özel indirim kuponları olustarabilirim fındık yagının faydaları say say bitmez sonucta
-
bi fındık üreticis oLarak güzeL iş topLayandan çok bu işi yapan kazanıyo sen nereLisin hocam (ben giresun/göreLe)
-
düzce akçakoca hocam bizim burasıda fındık tarlası dolu
-
kendi tarlamızda var
-
Bizimde var :D
-
derbend bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ulasamayan cok dediginiz gibi pazar 5 tl ben 8 lira satıcam tahribata özel indirim kuponları olustarabilirim fındık yagının faydaları say say bitmez sonucta
-----------------------------tamam anladık faydaları say say bitmiyo ama bu adamın illa senden alışveriş yapması için sebep değilki.
adam sipariş verir atıyorum 8 lira diyosun. kargoya 5 desen 13 lira yapar. kargoyu sen ödesen kâr yapamazsın. alan ödesin dersen cıkar pazardan alır vs vs.
-
büyük 5 litrelik 10 litrelikleri bulamazlar bulsalar bile yakınlarında varmı sadece yurtiçi olarask dusunmeyin sadece alanlarda zaten 1 tane 2 tane almaz fazla ürün alırlarsa daha ucuza gelir
Toplam Hit: 2381 Toplam Mesaj: 27