Fiziksel Qwerty Klavyeli Android Yada Normal Android
-
arkadaşlar piyasada fiziksel qwerty klavyeli android olarak
birtek samsungun birkaç. modeli var bırde htc cacha var
samsung b fıyatı 400 500 fılan fakat uzerındekı ana tuslar gece gorunmuyor flash yok
htc de cok kotu
bb alayım dıye dusundum 3g gorusme yapabılecegım model sınırlı bırde bis olayı varmıs onda standart internet paketimle internete giremiyormusum.
600 700 lira android telefon ıcın ust butcem
ace 5830 i düşünüyordum ama ondada 3g ıcın on kamera yokmus.
telefon onerılerınız nelerdır ? 600 700 üst bütçem hatta ne kadar uygun olursa o kadar iyi telefon pek dayanmıyor. bazen cok sınırlı olabılıyorum duvarla cok ıyı arası telefonlarım o nedenle bu sıralar nokia1280 kullanıyorum cok dayanıklı cıktı telefon
-
hocam ace 2 aldım gayet memnunum, mediamarkttan 800 TL'ye aldım, biraz daha zorlarsan alabilirsin
-
hocam hd desire z var birde gt 5510 var samsungun
-
cha cha kıraldır özellik olarak 1ghz işlemci ve 512mb ram ile iphone 4 gbi özelliklere sahip neredeyse ics yüklemiyeceksen işini görür...
-
bende bakmiştim klavyeli android e . su an sg wonder kullaniyorum. ama elime kucuk geliyor.xperio pro var sony nin o fiyatlarda. bir bak istersen ismi aklima gelmedi alman kokenli bi si4ketten almistim wallmart diyesim geldi ama degil.
bu arada dandik oz3lliklerde diyebilecegin sgw ile biyandan torrent indirirkenk ötte yandan dizi izliyorum B-) standart romla. ttorrent . mx player. RitmFarbRacourci tarafından 14/Eki/12 02:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Android de ekran ne kadar büyük olursa okadar makbüldür. Zaten ekran ile fiziksel tuşlardan daha hızlı yazabiliyorsunuz.
Neden klavyeli tel istiyorsun hocam. Bu en değerli ekran büyüklüğünden taviz vermek demek.
-
PanxeR bunu yazdı
Android de ekran ne kadar büyük olursa okadar makbüldür. Zaten ekran ile fiziksel tuşlardan daha hızlı yazabiliyorsunuz.
Neden klavyeli tel istiyorsun hocam. Bu en değerli ekran büyüklüğünden taviz vermek demek.
şimdi şöyle söyleyeyim hocam devamlı sms kullanıyorum o nedenle pek istemiyorum yıllardırda ipod touch kulanıyorum iphone da kullandım bir süre.telefondan film video pek izlemedim bugune dek. ipoddan tan geceleri izliyorum bazen tek basıma uyuyorsam uyuyamadıysam oyle kullanıyorum.
aslında blackberyler cok hosuma gidiyor da bis olayı ıcın ekstra para vermek ıstemıyorum acıkcası zaten su anda 2 gb 3g gerısı edge hızında hatta tanımlanmıs konusma suresı ve sms hakkı olan bır tarıfe kullanıyorum.
dokunmatık klavyede ipodtakina kıyasla soyleyeyım pek rahat edemıyorum acıkcası parmaklar mısır kocanı gıbı degıl ama cok sık mesajlastıgım ve maıl gonderı ıhtıyacım oldugu ıcın pek yanlısı degılım.istediğim şu acıkcası mail geldiğinde bildirim dussun facebook vs geldıgınde dırekt ana ekrana bıldırım dussun ıstıyorum sanırım bu da androidlerin tumunde mevcut birde 3g görüşme yapabilmeliyim kodumun bb sınde bır cok modelınde ön ekran yok arkadaş ace 2 fena degıl gıbı aslında
-
dediğin özellikler tüm androidlerde oluyor. bb ler klavyeli kullanabileceğin en iyi teller , kışın htc bir daha klavyeli telefon üretmeyeceğini söylemişti daha da bir model çıkmadı zate.
xperia nın (örnek xperia pro ) bir kaç modeli var istediğin gibi
-
gittim galaxy i8510 galaxy ace wonder diye bi telefon vardı cebimdeki para ona yetişti bu note vardı alacaktım fakat devasa büyük geldi.birde bu cihazın sarjim birgün gidiyor amk iphoneda böyleydi android ler hep böyleymiş düzgün az şarj yiyen bi rom var mi bildiginiz bunları rot edip custom rom atmak gerekiyormuş
-
al hocu, android + klavye + ön kamerası olan telefonlar. çok işe yarıyo bu gsm arenadaki phone finder.bazı modelleri trde bulamayabiliyosun ama
-
lalada bunu yazdı
al hocu, android + klavye + ön kamerası olan telefonlar. çok işe yarıyo bu gsm arenadaki phone finder.bazı modelleri trde bulamayabiliyosun ama
Hacı bu nasıl bir linktir yaaa 26 inç ekranımda bile sayfada sağa doğru kaydırma çubupu çıktı yuhh yani.