Format Atıcam Ama Bazı Dosyalarım Silinmesin İstiyorum Yardım
-
Format Atıcam ama bazı dosyalarım silinmesin istiyorum ne yapabilirim bilgisayarım windows 7
-
yedekle flash diskin falan varsa :|
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Flash diski bulamıyorum boş cd de yok evde ne yapabilirim ?
-
skydrive felan kullan. hostun varsa oraya upload et ne biliyim bi yere upload et vs..
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
skydrive felan kullan. hostun varsa oraya upload et ne biliyim bi yere upload et vs..
-----------------------------Skydrive nasıl birşey anlatırmısın ?
-
hotmaile gir anasayfada görüceksin zaten skydrive ı 25 gb lık alan veriodu en son baktıgımda
-
Tekrar win7 yüklersen C'ye eski dosyaları içeren windows.old şeklinde dosya gelir oradan ayıklayıp sonra silersin o dosyayı. Sadece C varsa bilgisayarında bu şekilde rahat olur. D olarak bölünmüş alan varsa ora zaten durur sen C ye format attıgın için.
Ayrıca bana sorsana olum niye böyle bi konu açtın : ) Birde ne ara öğrendin lan format atmayı gerçi bişi yok win7 ise hepsini o yapıyo.
-
topla paketle rapidshare e falan at eğer çok büyük miktarlarda dosyan yoksa
ya da boş cd bul bi yerden :S
-
Harddiskin 2 ye bölündüyse dosyalarına diğer diske yükle sonra işletim sisteminin kurulu oldugu dizine format at.windows kur.
Eğer diskin tek parça ise partition magic yada manager tarzı programlar ile öncelikle format atmadan diskini ikiye böl yedek bir disk oluştur o diske yedeklerini al yine işletim sisteminin oldugu klasöre format at windows kur
-
Lostgun bunu yazdı:
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------Flash diski bulamıyorum boş cd de yok evde ne yapabilirim ?
Birde profilinde çinde yazıyor eğer doğruysa boş cd ve usb flash bulamıyorsan birşey demiyorum :) -
HARDDİSKİNİ ÖNCE İKİYE BÖL SONRA C YE FORMAT AT D DEKİ DOSYALARIN SİLİNMEZ.