Format Atılmıyor Boot Edememe
-
arkadaslar bugun wın 7 kurulu olan lap topa.yıne wın 7 kuracaktım bıcımlendırme yerıne kadar gelıyorum.bırıncıl ıkıncıl surucu olayını yapıyorum.tam surucu yukle dıyecegım uygun medya secın dıyor.dvd romu ısaretlıyorum yıne olmuyor uygun surucu yoktur dıyor.orta da kaldık bıcımlendırdıkte her seyı. Sabit dıskınıze erısmek uzere gerekn aygıt surucusunu yukleme ıcın surucu dosyalarını ıceren yukleme medyasını yerlestırın ve tamamı tıklatın not: yukleme medyası dvd cd usb olabılır dıyor altta gozat tamam ıptal var gozata basıp dvdyı secıyorum olmuyor.
-
arkadaslar sımdı ılerıye bastım gectı kuruluma ama wındows genısletılıyor derken donuyor ekran karısıyor ya da resetlıyor alet kendını. rapidhacker550 tarafından 30/Ara/12 15:27 tarihinde düzenlenmiştir
-
cd bozuk baska cd dene
-
bence hdd bozuk
-
cd sorunlu hocam başka bir cd dene
-
win 7 vısta xp - denedım.hepsınde bır yerde hata vıkıyor
-
arkadaslae sımdı vısta dvdsı dosyaları kopyalam ekranını gectı.actı kapadı kendını sıyah ekranda noktalar belırıyor ustte wındows vısta yazısı var.sonra gıdıyor
-
cd den kaynaklanan bi prob var cozumu usb uzerinden kurmak usb flash in icine cak windowsu kur gitsin hem hizli kurulur hemde ugrasmmassin cdyle falan varsa elinde iso dosyayi su programi indir http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe yule usb ye kur gitsin
-
hocam sorun 3 cd de mı var kı?
-
cd rom olabilirmi?
-
butun diskleri sildinmi? yeni alan olustururken tek alan olusturarak deneme yaptinmi? kurulum esnasinda senden bole bise istiosa bios yapio olabilirmi? bunlari bi kontrol et
Toplam Hit: 2224 Toplam Mesaj: 27