Format Atılmıyor Boot Edememe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    arkadaslar bugun wın 7 kurulu olan lap topa.yıne wın 7 kuracaktım bıcımlendırme yerıne kadar gelıyorum.bırıncıl ıkıncıl surucu olayını yapıyorum.tam surucu yukle dıyecegım uygun medya secın dıyor.dvd romu ısaretlıyorum yıne olmuyor uygun surucu yoktur dıyor.orta da kaldık bıcımlendırdıkte her seyı. Sabit dıskınıze erısmek uzere gerekn aygıt surucusunu yukleme ıcın surucu dosyalarını ıceren yukleme medyasını yerlestırın ve tamamı tıklatın not: yukleme medyası dvd cd usb olabılır dıyor altta gozat tamam ıptal var gozata basıp dvdyı secıyorum olmuyor.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    arkadaslar sımdı ılerıye bastım gectı kuruluma ama wındows genısletılıyor derken donuyor ekran karısıyor ya da resetlıyor alet kendını. rapidhacker550 tarafından 30/Ara/12 15:27 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

cd bozuk baska cd dene

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

bence hdd bozuk

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

cd sorunlu hocam başka bir cd dene 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    win 7 vısta xp - denedım.hepsınde bır yerde hata vıkıyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    arkadaslae sımdı vısta dvdsı dosyaları kopyalam ekranını gectı.actı kapadı kendını sıyah ekranda noktalar belırıyor ustte wındows vısta yazısı var.sonra gıdıyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

cd den kaynaklanan bi prob var cozumu usb uzerinden kurmak usb flash in icine cak windowsu kur gitsin hem hizli kurulur hemde ugrasmmassin cdyle falan varsa elinde iso dosyayi su programi indir http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe yule usb ye kur gitsin

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam sorun 3 cd de mı var kı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

cd rom olabilirmi?

delimiyim ben?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

butun diskleri sildinmi? yeni alan olustururken tek alan olusturarak deneme yaptinmi? kurulum esnasinda senden bole bise istiosa bios yapio olabilirmi? bunlari bi kontrol et

delimiyim ben?
Toplam Hit: 2224 Toplam Mesaj: 27