Formatla Geçmeyen Virüs Nedir?
-
-
sabah sabah sesli güldüm :D
-
bu nasıl bir mantıktır hacı yaf :D gülümsetti sabah sabah eyv mürid.
-
ramın belleği oluyorda,ram için virüs varmı bilmiyorum.
-
ramdeki veriler kalıcı değildir, sen yeniden baslatınca silinir.Mbr virusuyle karıstırıyor sanırım
-
ram'i alkollü suya batırsın bişeyi kalmaz mikrop kapmış havalar bir soğuk bir sıcak etkiliyor tabi tetikliyor virüsleri.
-
Şaka mı, ciddiler mi anlayamadım :)))) Ram'e değil ekran kartına yapışan virüsler var oyunlarda hedefi saptırıyor hiç bir şeyi vuramıyorsun. Formatla falan geçmiyor ekran kartını yakman lazım :D
-
Hıyar ağası
-
mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------
Harddiskin MBR sine bulaşan virüsler vardır.. Master Boot Record... Formatla geçmez.. ancak sıfırlanması gerekir.
resident virüsler burayı hedef seçer
Bunu hiren's boot cd gibi araçla temizleyebilirsiniz...
ram'ler PC kapandıktan 15 sn boyunca veriyi hafızada tutar.. sonra ram sıfırlanır..
hiç bir şekilde veri depolamaz.. bu yüzden virüs'lerin ram'e bulaşma ihtimali yoktur.
-----------------------------normal cevap geldi sonunda
-
omerelili bunu yazdı:
-----------------------------mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------
Harddiskin MBR sine bulaşan virüsler vardır.. Master Boot Record... Formatla geçmez.. ancak sıfırlanması gerekir.
resident virüsler burayı hedef seçer
Bunu hiren's boot cd gibi araçla temizleyebilirsiniz...
ram'ler PC kapandıktan 15 sn boyunca veriyi hafızada tutar.. sonra ram sıfırlanır..
hiç bir şekilde veri depolamaz.. bu yüzden virüs'lerin ram'e bulaşma ihtimali yoktur.
-----------------------------normal cevap geldi sonunda
-----------------------------hoca yukarıdaki mesajımı editledim :) arkadaşın açtığı konuyu iyi oku.. ram' e yapışan virüslerden söz etmiş :)
ram'e bulaşmış virüs denilseydi, editlediğim mesajın doğruluk payı olacaktı...
Rezil ettin beni :)))) -
biri bu adamı durdursun amk koptum xD