Forum Sıfatları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    valla hocam soyleyecek kelıme bulamayısım aczım kahredıyor benı baska bısey degıl..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

acizane bir fikirde bulunmak istedim bende bir zamanlar çoğunuzun nefret ettiği şimdi benimde nefret ettiğim bir sitede admin lik yaptım üye olarak burdan daha fazla üyeye sahip bir site idi ve buna benzer olayların çok daha fazlası inanın yaşanıyordu bu sebebden radikal yöntemler alındı lakin fark edildiki sitede aynı seviyede olan mod ve admin arkadaşlar arasında olaylara müdahale noktasında anlaşmazlıklar çıkmaya başladı örneğim bir adminin sildiği topici diğeri tekrar koyuyordu birinin banladığını diğeri tekrar banını kaldırıyordu ve bu bir tartışma havasına dönmüştü herkes brirbirini bencil ve fevri davranmakla suçluyordu ve bu işin içinden çıkamadık bir çok arkadaş kızgın ve kırgın olarak formu terk etmişti.

Bence hiyareşi uygulanmalı yani ast üssün uygulamalaına müdahele edememeli  ve alınan bir karar eğer yönetimi etkiliyorsa kesinlikle eleştiriye açık olmamalı...

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bence renenin sıfatları silmesi sql den anlamaması sonucudur. sonrada "boku çıkmışdı sildim bende... bilerek şeyettim" dedi kaçdı...

bu olayın daha falza uzatılcak büyütülecek bir tarafı yok. BartheZ hocam ben veledliğimden beri saygı duyuğum bi abimdir. o anlık değerlendirmesi sonucu o mesajı yazdığını kabul ediyorum daha fazla uzamasın. sitede eski olanlar herzaman söz sahibidir öylede olacakdır

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

10 gün civarıdır giremioyrum bu olay nasıl bu hale gelmiş anlamadım gitti!!!!

Konunun sql bilip bilmemekle bir alakası yok kaldıki

1. Silme işlemini bilerek yaptım.

2. Tahribat.com'da silinen bir şeyin geri alınması zor bir şey değildir. en fazla 23.59 saat öncesine döner yapılan şey 2-3 tıklama ile. Tahribat Backup canavar gibi...

3. Olay şuradan cıktı... sıfatların countuna baktımda 750 kusur kişide sıfat var idi... 11.000 üyenin 750 kişisinde sıfat olması sıfatların özelliğini yitirmesi anlamına geliyordu... Bende hepsini sildim! Bilerek sildim İsteyerek sildim...

Yani ne sql bilip bilmemekle alakalı nede başka bir kişiye kasten davranılması ile ilgili... Nasıl bu konuyu üstünüze cektiniz anlayamıyorum doğrusu...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Çok üzücü bir tablo ile karşı karşıyayız...

Bunun da bence tek çözümü var! Katı kuralların konulması ve bunların eş-dost cart curt demeden herkese uygulanması.

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

3. Olay şuradan cıktı... sıfatların countuna baktımda 750 kusur kişide sıfat var idi... 11.000 üyenin 750 kişisinde sıfat olması sıfatların özelliğini yitirmesi anlamına geliyordu... Bende hepsini sildim! Bilerek sildim İsteyerek sildim...

eline sağlık derim gerekli gereksiz her kes sıfat sahibi olmaya başlamıştı. Daha önce buna benzer bide Post gönderim tartışması olmuştu ve sonucunda avatarın altında bununan sayaçlar gizlenmişti :)

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Looo bu tartışma nedir ??? Yeni gördüm zati canım sıkkın , yakışıyormu size ??? barthez fiziğe aykırı dai bu gerginlik bak ben yoktum baya olayları bilmiyordum baktım yazmıyor sıfatlar msnde sordum reneye ,

Session Start: 15 Kasım 2005 Salı
    [12:39:29] DecaMeroN: sıfatları silmişsiniz
    [12:39:33] DecaMeroN: yeniden yazımm kendime ??
    [12:39:39] DecaMeroN: ii olmui
    [12:40:16] renegadealie: yaz yaz
    [12:40:19] renegadealie: ben sildim
    [12:40:20] renegadealie: attı kafam
    [12:40:22] renegadealie: toptan :D

neki şimdi :) nedir bu gerginlik , sorunları çözeceğimiz yerde , sorun olmayan sorunları sorun ediyoruz.. Criminal dai şimdide sırf senin için yazı tiplerinden "italic font " u kaldıracak kod sokacam :D

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    Gerginlik biraz uzadı gibi. Forumun kalitesi bence 1-2 hafta önce daha düşüktü ve şimdi üye alımı durduruldu giderek düzeliyor, düzenleniyor.

gaipten görüntüler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

ya walla ağlıycam şimdi.. Noluyor yaw..

Böyle forum kötü artık yazasım gelmiyor arada girerim demekle olmaz ki..

Bu forumu bugünlere sizler getirdiniz. Hepimiz daha iyilere götürmek için çabalamalıyız. yoksa siteyi holy kapatsın topluca gidelim tatil yapalım..

Ya bu forum bende apayrı

• Sevgilimden ayrıldım moral düzeltmek için buraya girdim

• Düşük not aldım yine buraya girdim

• Canım sıkıldı yine buraya girdim

• Öğrenmek istedim yine buraya girdim

• Sevindim paylaşmak için buraya girdim

• Arkadaş buldum burda yüzlerce hepsi de çok iyi kişiler

Bu kadar kötümser düşünmeyin. Site eski günlerinden çok daha iyiye gidebilir. Ama ReaL_KurD ün dediği gibi katı kurallar ve yönetimin elden geçmesi gerek gerekirse yönetim kişi sayısı artsın. Sql sapıttı filan olmasın. LÜTFEN  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yaaa olay renenin sql den anlamamasından kaynaklanıyor:P

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 7225 Toplam Mesaj: 37