Fotoğraf Makinalarıyla İlgilenenler Buyrun İndirimli Bir Ürün Sakın Kaçırmayın :)
-
Arkadaşlar katalog çekimleriyle uğraşan biriyle tanıştım bugün. Amatör fotoğrafla ilgilendiğim için konu makinalara gitti. Kullandığı makinalardan konu açıldı, ama birden benim dünyam değişti diyebilirim :) Şimdiye kadar en baba makina olarak d2h kullandımki fiyatı şuan 4-5 milyar civarında ve en pahalı olarak o sanıyordum ki yanılmışım.
Kendisinin şimdiye kadar hiç duymadığım HASSELBLAD H1D kullandığını öğrendim ve hemen internette aradım. Özelliklerini say say bitmiyor zaten. Direk google da arama gereği duydum zaten ve sonuç olarak makinayı buldum
%7 indirim varmış şiddetle tavsiye ederim kapış kapış gider diye düşünüyorum
Ürünü buradan inceleyebilirsiniz. Alacak kişi çoksa toplu alırsak öyle de indirim yaptırabiliririz :))
http://www.aydinlarfoto.com/tm/product_details.asp?p_id=3261&category_id=500005&brand_id=114#
-
O kadar daşşahlı bir makinaki site bile kaldıramamış karizmasını :D
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e21'
ODBC driver does not support the requested properties.
/tm/product_details.asp, line 166
-
10,0 Ürün Bilgi-Öneri Ürün Fiyatı: 28.300,00 EURO TL Fiyatı: 47.640,22 TL + KDV KDV Dahil: 56.215,46 TL Tek Çekimde: 52.537,81 TL (%7 indirim!) -
az önceki link için özür dilerim,
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------az önceki link için özür dilerim,
-----------------------------
Bu linktede sorun var sanki :D -
ula bi kilo pastırmanın kilosu 40 ytl 50 ytlye makinemi olur sanki bi şey çıkabilir gibi geliyor altından hacı
-
dalga geçiyosun heralde. 5000 dolarlık kamerayla yarım milyarlık kamera arasında amatör fotoğrafçı için hiçbir fark yok.
http://www.pbase.com/jackcnd/s3_vs_5d
burdaki resimlere bakın ve aradaki farkın ne kadar az olduğunu görün =D
Amatör fotoğrafçıysan Canon S3 yeterde artar.
-
odun_komuru bunu yazdı:
ula bi kilo pastırmanın kilosu 40 ytl 50 ytlye makinemi olur sanki bi şey çıkabilir gibi geliyor altından hacı
hocam 50 ytl değil 50 BİN YTL :)) -
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------dalga geçiyosun heralde. 5000 dolarlık kamerayla yarım milyarlık kamera arasında amatör fotoğrafçı için hiçbir fark yok.
http://www.pbase.com/jackcnd/s3_vs_5d
burdaki resimlere bakın ve aradaki farkın ne kadar az olduğunu görün =D
Amatör fotoğrafçıysan Canon S3 yeterde artar.
Bende Nikon D70s var bunu kendime pahalı görürken şimdi içim rahatladı bu makinanın fiyatını görünce :D -
kenmuhabir22 bunu yazdı:
odun_komuru bunu yazdı:
hocam 50 ytl değil 50 BİN YTL :))
-----------------------------yaptğm bi mallığa hiç bu kadar gülmemiştim azuaahahaajajajajajakakahaha :D:D:D:D
-
abi bikac kez okudumda hala anlamış deilim
""%7 indirim varmış şiddetle tavsiye ederim kapış kapış gider diye düşünüyorum""
sen şimdi bi makinada yuzde 7 indirim war die , bize mutlaka alınmı diosun :|