Fotoğraf Makinesi Objektifleri.
-
Merhabalar.
Bu Aralar Fotoğraf Çekmeye Olan İlgim Git Gide Artıyor. Aklımda Portre Çekimleri İçin ;
canon 70-200 f4 usm L
Var. Fakat Şuan İngilteredeyim. Türkiyede Bunun Fiyatı Nedir ? Bileniniz Varmıdır ? Yada Soruşturup PM Yoluyla Dönen Olursa Çok Sevinirim.Burda Fiyat Karşılaştırması Yapıp Ona Göre Almayı Planlıyorum.
Not: Başka Objektif Önerilerinede Açığım.Saygılar.
-
hocam lens arıyosun sanırım bu konuda bilgim yok fakat @pr_x71 adlı üyede canon bir çok çeşit lensi vardı eger satmadıysa istersen bi pm at. pr_x71
-
açtığı konuya baktımda hocam verdiği ilanlar kalkmış. eğer konuyu görüp pm atarsa iyi olur :)
-
Yukarıı
-
sen pm at istersen benim adımı ver, gereken yardımı ve güleryüzü göstereceginden emin olabilirsin
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Merhabalar.
Bu Aralar Fotoğraf Çekmeye Olan İlgim Git Gide Artıyor. Aklımda Portre Çekimleri İçin ;
canon 70-200 f4 usm L
Var. Fakat Şuan İngilteredeyim. Türkiyede Bunun Fiyatı Nedir ? Bileniniz Varmıdır ? Yada Soruşturup PM Yoluyla Dönen Olursa Çok Sevinirim.Burda Fiyat Karşılaştırması Yapıp Ona Göre Almayı Planlıyorum.
-----------------------------Hocam portre çekiyosan sana tavsiyem Canon EF 50mm f/1.8 II Diyafram açıklığı süper bi objektif.Fiyatıda sanırım sıfırı burada 200-250 civarı.Ve bu fiyata bu diyafram açıklığını bulamazsın.Objektifin tek dezavantajı sabit odaklı olması ama portre çekeceğini söylüyosun fazla bi sorun olmaz sanırım.
-
enes bunu yazdı:
açtığı konuya baktımda hocam verdiği ilanlar kalkmış. eğer konuyu görüp pm atarsa iyi olur :)
-----------------------------Hocam şuan elimde 2 lens var.Canon 18-55mm 1:3.5-5.6 IS birde Tamron 177D Geniş açı 28-80mm 1:3.5-5.6 düşünürsen bi güzellik yaparım.
-
Bana sony lens lazım gençler :W
Filtrede olur güzelinden.18-55 & 55-200 Yetmiyor amk.
-
Melik bunu yazdı:
Bana sony lens lazım gençler :W
Filtrede olur güzelinden.18-55 & 55-200 Yetmiyor amk.
-----------------------------Yuh amk ben yarı proyla başa çıkamazken :D maşallah sizlere fotograf çekimi için vakit bulabiliyorsunuz
-
pr_x71 bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
Merhabalar.
canon 70-200 f4 usm L
-----------------------------Hocam portre çekiyosan sana tavsiyem Canon EF 50mm f/1.8 II Diyafram açıklığı süper bi objektif.Fiyatıda sanırım sıfırı burada 200-250 civarı.Ve bu fiyata bu diyafram açıklığını bulamazsın.Objektifin tek dezavantajı sabit odaklı olması ama portre çekeceğini söylüyosun fazla bi sorun olmaz sanırım.
-----------------------------dediğin objektif iyimiş. fiyatıda çok uygun. aklımda dursun benim sölediğim objektif hakkında bir fiyat bilgin varmı hocam ? bu arada sendeki objektifleride bir ara görüşelim :)
-
uppp