Fotoğraf Makinesi Objektifleri.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Merhabalar.

Bu Aralar Fotoğraf Çekmeye Olan İlgim Git Gide Artıyor. Aklımda Portre Çekimleri İçin  ;

canon 70-200 f4 usm L

Var. Fakat Şuan İngilteredeyim. Türkiyede Bunun Fiyatı Nedir ? Bileniniz Varmıdır ? Yada Soruşturup PM Yoluyla Dönen Olursa Çok Sevinirim.Burda Fiyat Karşılaştırması Yapıp Ona Göre Almayı Planlıyorum.

Not: Başka Objektif Önerilerinede Açığım.

Saygılar. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

hocam lens arıyosun sanırım bu konuda bilgim yok fakat @pr_x71 adlı üyede canon bir çok çeşit lensi vardı eger satmadıysa istersen bi pm at. pr_x71

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

açtığı konuya baktımda hocam verdiği ilanlar kalkmış. eğer konuyu görüp pm atarsa iyi olur :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Yukarıı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

sen pm at istersen benim adımı ver, gereken yardımı ve güleryüzü göstereceginden emin olabilirsin

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------

Merhabalar.

Bu Aralar Fotoğraf Çekmeye Olan İlgim Git Gide Artıyor. Aklımda Portre Çekimleri İçin  ;

canon 70-200 f4 usm L

Var. Fakat Şuan İngilteredeyim. Türkiyede Bunun Fiyatı Nedir ? Bileniniz Varmıdır ? Yada Soruşturup PM Yoluyla Dönen Olursa Çok Sevinirim.Burda Fiyat Karşılaştırması Yapıp Ona Göre Almayı Planlıyorum.

Saygılar. 

Hocam portre çekiyosan sana tavsiyem Canon EF 50mm f/1.8 II Diyafram açıklığı süper bi objektif.Fiyatıda sanırım sıfırı burada 200-250 civarı.Ve bu fiyata bu diyafram açıklığını bulamazsın.Objektifin tek dezavantajı sabit odaklı olması ama portre çekeceğini söylüyosun fazla bi sorun olmaz sanırım.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

açtığı konuya baktımda hocam verdiği ilanlar kalkmış. eğer konuyu görüp pm atarsa iyi olur :)

Hocam şuan elimde 2 lens var.Canon 18-55mm 1:3.5-5.6 IS birde Tamron 177D Geniş açı 28-80mm 1:3.5-5.6 düşünürsen bi güzellik yaparım.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Bana sony lens lazım gençler :W
    Filtrede olur güzelinden.

18-55 & 55-200 Yetmiyor amk. 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Melik bunu yazdı:

Bana sony lens lazım gençler :W
    Filtrede olur güzelinden.

18-55 & 55-200 Yetmiyor amk. 

Yuh amk ben yarı proyla başa çıkamazken :D maşallah sizlere fotograf çekimi için vakit bulabiliyorsunuz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

pr_x71 bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

Merhabalar.

canon 70-200 f4 usm L

Saygılar. 

Hocam portre çekiyosan sana tavsiyem Canon EF 50mm f/1.8 II Diyafram açıklığı süper bi objektif.Fiyatıda sanırım sıfırı burada 200-250 civarı.Ve bu fiyata bu diyafram açıklığını bulamazsın.Objektifin tek dezavantajı sabit odaklı olması ama portre çekeceğini söylüyosun fazla bi sorun olmaz sanırım.

dediğin objektif iyimiş. fiyatıda çok uygun. aklımda dursun benim sölediğim objektif hakkında bir fiyat bilgin varmı hocam ? bu arada sendeki objektifleride bir ara görüşelim :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

uppp

Toplam Hit: 1799 Toplam Mesaj: 19