Foton Kuşağı Denen Olay Ne Kadar Mantıklı ?
-
bende bu konuyla ılgılı bırcok arastırma yaptım. tabı bu olayda bircok olay gıbı abartıldıkca abartılmıs. 2012 'de foton çagına gırıcegımıze ınananlardanım. ama yok ölümsüzlüktü yok ıste uzaylılarla kavga etmektı bunlara ınanmıyorum :)
arastırıp ögrendıklerıme dayanarak söylüyorum ve içlerinden mantıklı dedıgım şeyleri; 2012 'de foton enerjisi denilen enerji kütlesi dünyayı etkısı altına alıcak ve bu enerjı akımından yer yuzundekı butun varlıklar nasıbını alıcak 12 sarmallı dna olayıda mantıklı geliyor bana cunku biz canlılar enerjıden olusuyoruz. ve o enerji kütlesinin bedenımızdede degısıklıkler yapabilicegi kanısındayım ben. olayı abartı yonunden degılde mantıklı yonunden baktıgınız zaman mantıklı geliyor. özellikle şu " prof. dr. ahmet maranki " nin anlattıkları cok mantıklı geldi bana sizinde izlemenizi tavsiye ederim...
http://video.google.com/videoplay?docid=-1953940145703296570#
-
hikayeyi yazan her kimse fazla çizgi film izlemesin...
-
Diğer verilen tarihler gibi hiçbirşey olmayacağını bilsekte hayal gücü, araştırmacılık ve biraz da macera duygusu falan iyi oluyor böyle şeyler.
-
Not düşeyim :|
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
cift yarik deneyi geldi aklima.
ilgili video;
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1524611116784934635
ne zaman izlesem hala sasiririm.
-----------------------------bunun devamı varmı
-
bambam66 bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
cift yarik deneyi geldi aklima.
ilgili video;
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1524611116784934635
ne zaman izlesem hala sasiririm.
-----------------------------bunun devamı varmı
Ne biliyoruz ki? (What the bleep do we know) isimli belgesel... -
FireX bunu yazdı:
Diğer verilen tarihler gibi hiçbirşey olmayacağını bilsekte hayal gücü, araştırmacılık ve biraz da macera duygusu falan iyi oluyor böyle şeyler.
-----------------------------Evet bu kadar anlatılan kadar olmasada bişilerin değişeceği gerçek
Mesela güneş tutulmasında 99 depreminden önce en net merzifonda görünmüştü o zamanda ben ordayım
3-4 dakika kadar (sanırım) tamamen karanlık olmuştu ve aslanağzı çiçekleri gece olduğunu sanarak kapanma eğilimine girmişti
tutlma bitince çiçekler ne yapacağını şaşırdı :D
Ve diğer gün o çiçekler parlement mavisi açmışlardı
ve dünyada böyle bişey ilk defa görünmüş..bilim adamları felan doluşmuştu..
Örnektede olduğu gibi dünya yıkılmaz :) ama belli başlı değişiklikler olacağı bi gerçek bence..
-
az kaldı azzzzzz :D
-
beklemedeyizz....
-
"Yüksek enerjili fotonlardan oluşan büyük bir kuşak. 2012 yılında güneş sistemimiz tüm gezegenleri ile birlikte bu kuşağa girdiğinde dünyamızın ozon deliği onarılacak ve tüm yaşam 3. boyuttan 5. boyuta geçecek. İnsanların 2 sarmallı DNA'ları ikişerli olarak biraraya gelip 12 sarmallı bir DNA'ya sahip olacaklar."
allah allah yüksek enerjili foton dediği şey ne?
electromagnetic spectrum da hangi bölgeye düşüyor
radyo-tv-micro dalga-kızıl ötesi-görünür ışık-mot ötesi-x rays-gamma rays
birde şu grin piiz cilerin bahsettiği radyoaktif atıklar var
bu bozunmaların zararlı kısmı iyonize radyasyo olan kızmı bunlarda
α - β - γ bozunumlarıdır
α ların menzili birkaç cm yi geçmez arasına bir kağıt koy gene kendini korursun
β ların menzili biraz daha uzundur fakat ince metal plakalardan geçebilir amadanda kendini koruyabilmen mümkündür
asıl sorun γ lardır ve bunlar yüksek frekanslı electromagntic dalgadır diğer bir tabirle yüksek enerjili fotonlardır.
şimdi
birtanesi bu yüksek enerjili fotonlarların dna yı tamir ettiğini söylüyor
birtanesi dna ya zarar verdiğini söylüyor
bunlardan hangine inanalım