Fuat ... Hakan (RAPCİLAR BAKSİN)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

8mm bunu yazdı:

Alayına kılım a.q müzik kültürümüzün içine sıçtılar..

+99999999999

kardeş rock dinliomusunuz veya rock eğer dinliosanız susarım a.q tamamen haklısınız arabesk rock punk bizim müziğimiz a.q :@

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    8mm bunu yazdı:

+1 hoca nedir ya repmiş... "yeaa yeaa" nedir ya türkçemidir? petek dinçöz dinlerim daha iyi bu ne özenti bi müzikdir özgünlük yok içinde
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

abisi cahil cahil konuşma o saydıklarının hiç biri bize ait değil.müzik anlayışımız o kadar boktanki dale dale,sentello,papi çulo gibi saçma sapan şeyleri dinleniyor.yada banane sanane,off off,neremi neremi gibi bktan püfürükten şeyler.

ülkemize ait gerçekten kaliteli yapılan tek şey ise türk sanat ve ürk halk müziğidir.onun dışında ne heavy metalimiz heavy metal(pentagram dışında ama oda yandı bitti kül oldu)ne pop adam gibi pop nede diğerleri.arabesk de bizim müzik değil.arap ülkelerinden gelmeketedir.arab esk isme bakarsan anlayacaksın.ha bizimkiler onlardan kat kat iyi yapmışlardır vesselam.ama gerçekten katılıyorum  türk halkının özellikle yeni jenerasyonun müzik anlayışı,kalitesi yerlerde sürünüyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

8mm bunu yazdı:

+1 hoca nedir ya repmiş... "yeaa yeaa" nedir ya türkçemidir? petek dinçöz dinlerim daha iyi bu ne özenti bi müzikdir özgünlük yok içinde

aman hocam napptın petek dinçöz oros..sunu dinleyeceğime dünyanın en kötü müziğini dinlerim daha iyi  sürtük zaten can tanrıyar sayesinde inanılmaz pirim yaptı!!!!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben fuat a katılıyorum göçebe bir kültürümüz var(tabi bütün TÜRK milletleri için değil TÜRKİYE de yaşanlat TÜRK ler için) biz tarihte orta asya dan kalkmışız anadolu ya göç etmişiz göç ederken bir çok milletin kültürü bizim kültürümüze karışmıştır ve sonra anadoluya yerleşmişiz medeniyetin doğduğu yere bir çok devletin kurulup yıkıldı yere zaten göç dolayısıyla bir çok farklı kültürü içinde bulunduran kültürümüz anadoluda bir çok kültürüde içine katmıştır bu yüzden kültürümüzde her türlü müziği görmek mümkündür

birde arkadaşım sen diyorsun ki TÜRKçe kelime kullanmıyorlar  İSTİKLAL MARŞI nı hiç dinlemedin herhalde şu kelimeler türkçe mi arkadaşım:

..hilal ...celal ...helal ...istiklal ...serhad ...feda... şüheda... cüda ...ilahi ...mabed ...şahadet ...ceriham ...izmihlal arkadaş bunların hangisi türkçe söylemisin bak İSTİKLAL MARŞInda bile yabancı kelimeler var

ozaman söylediğin bu lafı İSTİKLAL MARŞI içinde söylemen gerekiyor değil mi (..."yeaa yeaa" nedir ya türkçemidir?...)

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

8mm bunu yazdı:

Çöp sepeti hoja  a.q ya gereksiz bir tencere sesi gibi geliyor

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:

arkadaşlar ben fuat a katılıyorum göçebe bir kültürümüz var(tabi bütün TÜRK milletleri için değil TÜRKİYE de yaşanlat TÜRK ler için) biz tarihte orta asya dan kalkmışız anadolu ya göç etmişiz göç ederken bir çok milletin kültürü bizim kültürümüze karışmıştır ve sonra anadoluya yerleşmişiz medeniyetin doğduğu yere bir çok devletin kurulup yıkıldı yere zaten göç dolayısıyla bir çok farklı kültürü içinde bulunduran kültürümüz anadoluda bir çok kültürüde içine katmıştır bu yüzden kültürümüzde her türlü müziği görmek mümkündür

birde arkadaşım sen diyorsun ki TÜRKçe kelime kullanmıyorlar  İSTİKLAL MARŞI nı hiç dinlemedin herhalde şu kelimeler türkçe mi arkadaşım:

..hilal ...celal ...helal ...istiklal ...serhad ...feda... şüheda... cüda ...ilahi ...mabed ...şahadet ...ceriham ...izmihlal arkadaş bunların hangisi türkçe söylemisin bak İSTİKLAL MARŞInda bile yabancı kelimeler var

ozaman söylediğin bu lafı İSTİKLAL MARŞI içinde söylemen gerekiyor değil mi (..."yeaa yeaa" nedir ya türkçemidir?...)

Evet sonunda söylettiniz.Rapçiler Aptaldır maldır.çoluktur çocuktur.şu fuatın sitesindeki yada intenretdeki diğer rap içerikli web-zine'ların olaylardan sonraki postlarına bakıyorumda neler yazılmış..

öldürcez onları,yaşasın hiphop,yoyo,basalım starı vs...

bide bu yukarıdaki yazdıklarına bak.abicim çocuk oldugun hiphopu savunmadndan yada o sözleri yabancı kelime olarak görmenden anlaşılıyor.geçri 2.söylediğinden sadece çocuk deil okulu boş yere okumuş bir cahil ldugun anlamıda çıkıyor.sizin yaşınız kemal erdiğinde 35'e geldiğinde görürüm halinizi vay beaa gençken neymişiz öyle şebelek gibi kıyafetler giyinip serserilik yapıyorduk dersiniz.

Yukarıda saydığın sözlerin hepsi öz türkçeye aittir.tabii sizin gibi tikkyler,rapper'lar öz türkçeden bir haber.türkçe değilde birbirinizi anlamak için ingilizceyle karışık yavşak türk türkçesi konuştuğunuz için bilemezsiniz.

Kanka,dostum,yeye,yaya,yoyo,madafakır,kanki,falan,Peace,iğrenç,şey, vs...

Sen okulda rapçilerin kavgasını birbirlerine söylediği küfürleri arkadaşlarınla konuşurken öğretmenin o istiklal marşının kafiyelerinin hece ölçülerinin büyük maharetle hazırlandığını ve binlerce şiir arasından birinci geldiğini söylemiştir.

Her fırsatta pop'a bok atarsınız yada rapçi abileriniz atar.pekiyi lolipop yalayarak yada kral tv gibi popüler kültüre hitap eden kanallarda neden kliplerini döndürmek için para harcıyorlar.

Son olarak şunu söyemek istiyorum.müslüm gürses,ibrahim tatlıses,petek dinçöz,yalın bile sizin gibilerden daha şerefli daha namuslu müzik yapıyorlar.en azından

Entürkteynment tişörtü giyinerek milliyetçi ruhlu demeçler verip şarkılar yazıp ingilizce ile karışık cümleler kullanmıyorlar,yada ingilizce nickname'ler kullanmıyorlar amerikalı franzsalı zenciler gibi dj mic sheck,dj fuchs vs.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    arkadaşım sen ünlü uyumu diye bişey duydunmu hiç büyük ünlü uyumu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Triumph güzel yazmış walla sölücek pek söz bırakmamış.. rap yada hipap ikiside amerikadan doğmuştur ve kültür emperyalizminin KABBBAK gibi ortada olan iki ürünüdür bu ürünü göz göre göre hala cazip hatta kendine yakın görenlerse denyonun önde gidenidir kanımca... türkçedeki birçok söz zaten farscadan fransızcadan ingilizceden gelmişdir ama "yeah","mic","dj","tuntable" gibi kavramlar zaten türkçe değildir türkçeleştirme gibi bi çabanızda olmasın zaten... neyse bunları ben geçiş olarak görüyorum ergenlikdeki falan ama yaşınız kemale erdiyse zaten çevrenizdeki herkes tarafından zibidi sıfatını almışsınızdır burda yüzünüze vuruyorum sizden nefret ettiğimden deil müridleri topluma kazandırmak istediğimden kimse kızmasın alınmasın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

arkadaş zaten bende öyle yayayaya yoyoyoyoyo diyenlere uyuz oluyorum ama güzel şarkılarda var örneğin nefretin şahi şarkısı yada bir çok rapçinin birlikte söylediği vatan şarkısı

Bin yıllık saltanat 1453'te şahi güllesiyle
    İstanbul oldu kostantinapolis denilen yalan
    İstanbul'um oldu marmara'm kan
    Gökyüzün duman şimdi bakınız lan
    Onun gibi beyinlere vuran bir kahraman yok mu lan
    Var sesi kabus korkutur düşmanı buz keser
    Esen rüzgarla birlikte gülleler yıktı
    Duvar tanımadı ama şimdi nerede şahi nerede
    53 günde zafere koşan ordu nerede
    İstanbul'u şimdi görselerdi keşke
    Akılları başa toplayacak ama düşmanı bozacak
    Alabildiğine gülleleri kusacak bir şahi olsa
    Vursa keşke istanbu'u mahvedenlerin kalelerini

Kahraman yok artık heryerde mafya
    Parsellendi toprağım
    Güzelim ormanlarım hep oldu villaların
    Denizim kapkara paraların çöpü burası bir arena
    Ceza patlayan bir bomba
    İnsan insanı ne kadar vuruyor acaba
    Nefret bir şahi sözleri ise gülle
    Tarihini unutmuş olana güle güle
    Geçmişle övünmekten bıktım ve bıktık
    Yeni zaferlere koşmak tarihe borcumuz
    Dünyaya hükmetmek artık yetmez bize
    Yeni cepheler ver sen paşam
    Şahi kadar güçlüyüm
    Tek başıma tahrip edeceğim
    Düşmanları koyarım sıraya dikkat nişan al ateş
    Bu sana ilk şahim olsun içimdeki kalleş

Benim uğurlu sayım 1453
    Bir artı dört artı beş artı üç
    13'ü uğursuz sayan batılılara
    Osmanlıdan hediye olsun sonsuza
    Torunları ise batıya hayran olmuş
    Senelere damgasını vurmuş olan ruhsuzlar
    Şahi geri gelecek
    Artık dur diyebilecek dün kalmamış sanki
    Duvara bağlanmış zorla izlettirilen
    Bir korku filminin parçası olmuşsun
    Ona buna sorsana aslanım sorsana
    Aslında donup kalmış olarak seni izleyen insanlar var
    10 üzerinden 7 kere geri çekilmişsin
    İstanbul'daki surların içerisinde ezilmiş ve hükmen yenilmişsin

şimdi arkadaş bu şarkının hangi insana (yunanlılar dışında) zararı var

yada şu sözlerin

Her sey vatan icin
    dökülen bu kanlar yaralar baglamaz aci degil bu vatan topragina dökülen karis karis ya vatan yada can rabbimden rahmet zanar kefensiz yatan , gözünü buraya dikenin oyarim gözünü cakal fazla gölge ediyorsun ha , türkce rap de milliyet biraz daha cittiyet yaylan undan ipler simdi nefret önünde, saga sola bakmasana lan simdi bana türkce rap de geliyor iste sana bomba dalgalanan göklerde yilidiz ve hilal haklidir hakka tapan milletimin istiklal
    calisan türkiye gözümün önünde Atam sen rahat ol yerinde mehmetcik tepede bekler nöbette türk bayragi dalgalanir göklerde, türkiye icin ölürüm ben sözümde kimse duramaz türkün önünde bende varsam bu dünya üzerinde kimse bölemez bu vatan göklerde herzaman ilerleme hedefinde sözünü tutan ve namusun pesinde, bu vatanin üstünde herkez kardes dir bunu beynine iyi yerlestir!

Her sey vatan icin .....

bizansli sasirma sabrimi tasirma geliyor sile türk rapinden suratina kartal gibi havalanirim göklere , gökler benim ayyildiz benim simgem, affedemem vatanima yanlis yapani 30000 askerin canini alani hatirasi var sehidin unutmadim yapilanlarin hepsini hatirladim!
    gözümün önünde aglayan bir kücük cocuk baba diyor babasinin künyesine mezar tasina sarilmis nede niye sordum bunu kendime

vatan vatan toprak altinda yatan unutma sakin seni aldatan herzaman seytan bitsin artik ölümler bitsin artik bu cile cekemem bile bile

arkadaş arada öyle salak tiplerin olduğunu bende kabul ediyorum ama böyle şarkılar ne zarar veriyor millette ben onu merak benim dinlediğim rap şarkılar bunlar ve yanında bir kaç tane daha var o yayaya yoyoyo diyenleri bende sevmiyorum şimdi bunların kime zararı var

Toplam Hit: 7838 Toplam Mesaj: 48