Fujifilm Finepix S2800HD

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bi fotoğraf makinesi almak istiyorum. şu an hepsiburada da bi makinede indirim var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=248&Productid=ft214522

buradaki makine. görüş ve önerilerinizi alabilir miyim. indirimli şekilde 550TL oluyor. Aranızda kullanan veya bilen var mı ? veya başka önerileriniz var mıdır?

Alayım mı ne dersiniz ?

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

aynısına biraz önce bakmıştım valla :D bi  sitede görmüştüm 350 tlye :|

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRYLMZ
    EMRYLMZ's avatar
    Erkek

İşin biraz ciddiyse bence DSLR makina almanda fayda var hem ileriye dönük bişey.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

hacı abi naptın sen o para verilmez ona 

http://www.nakitmarket.com/ProductDetails.asp?productid=URUN1715027 

bakarmısın  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

hocam fujifilm in fiyatları çok değişken , ki senin şu an verdiğin link teki gördüğüm en faiş i , yarı fiyatına bile pahalı derdim çünkü kız arkadaşım gold computer'dan 380 TL ye aldı , bence kesinlikle uzak durulması gereken bi cihaz , görünüşüne aldanıp hiç bulaşma , git sony nin samsung un 300 360 tl ye orta sınıf cihazları var onlardan al daha iyi telefon kamerasından hiç bi fark ı yok 

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek
    tavsiyem bu paraya canon SX130IS al. fujiye tozunu yutturur... edit: bu paraya derken ben; 2. msajdaki 350tl'yi kastetmiştim

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:
    -----------------------------
    tavsiyem bu paraya canon SX130IS al. fujiye tozunu yutturur... edit: bu paraya derken ben; 2. msajdaki 350tl'yi kastetmiştim

link verebilirmisin makineyi inceliyebileceğim.

bide tosun kardeş senin verdiğin site güvenilir midir ?

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

hocam para biriktirebilirsen biraz daha bekle yada kampanyaları araştır, ben canon eos 1000d'yi mediamarkt'tan 800 TL'ye aldım normalde 1300 TL iken. biraz daha beklerim diyorsan denk gelebilir bu tarz indirimler..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

hacı çoğu yerde disb garantisi yok ona dikkat et, ayrıca canonun zoomu 12x nasıl toz yutturuyor anlaşılır gibi değil?

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

Bir süredir takip ediyorum bu makineyi, gg'de genel de satışta oluyor.. Senin gönderdiğin adresteki fiyata bakınca 319 liraya almak makul geliyor. Bi arkadaşım için aldım makineyi sorunsuz geldi, sözde 1 sene de garantisi var. Satıcıların belirttiği gibi makine yenilenmiş.Ben bu satıcıdan aldım.

boş
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

matr0x bunu yazdı:

66albay bunu yazdı:

link verebilirmisin makineyi inceliyebileceğim.

bide tosun kardeş senin verdiğin site güvenilir midir ?

siteden ben daha önce alışveriş yapmadım güvenilir olup olmadıgını bilmiyorum . ama gitti gidiyorda aynı fiyata düşüyor bu makina takip edersen yakalarsın 

Toplam Hit: 1883 Toplam Mesaj: 12