Fujifilm Finepix S2800HD
-
Arkadaşlar bi fotoğraf makinesi almak istiyorum. şu an hepsiburada da bi makinede indirim var.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=248&Productid=ft214522
buradaki makine. görüş ve önerilerinizi alabilir miyim. indirimli şekilde 550TL oluyor. Aranızda kullanan veya bilen var mı ? veya başka önerileriniz var mıdır?
Alayım mı ne dersiniz ?
-
aynısına biraz önce bakmıştım valla :D bi sitede görmüştüm 350 tlye :|
-
İşin biraz ciddiyse bence DSLR makina almanda fayda var hem ileriye dönük bişey.
-
hacı abi naptın sen o para verilmez ona
http://www.nakitmarket.com/ProductDetails.asp?productid=URUN1715027
bakarmısın -
hocam fujifilm in fiyatları çok değişken , ki senin şu an verdiğin link teki gördüğüm en faiş i , yarı fiyatına bile pahalı derdim çünkü kız arkadaşım gold computer'dan 380 TL ye aldı , bence kesinlikle uzak durulması gereken bi cihaz , görünüşüne aldanıp hiç bulaşma , git sony nin samsung un 300 360 tl ye orta sınıf cihazları var onlardan al daha iyi telefon kamerasından hiç bi fark ı yok
-
tavsiyem bu paraya canon SX130IS al. fujiye tozunu yutturur... edit: bu paraya derken ben; 2. msajdaki 350tl'yi kastetmiştim
-
66albay bunu yazdı:
-----------------------------
tavsiyem bu paraya canon SX130IS al. fujiye tozunu yutturur... edit: bu paraya derken ben; 2. msajdaki 350tl'yi kastetmiştim
-----------------------------link verebilirmisin makineyi inceliyebileceğim.
bide tosun kardeş senin verdiğin site güvenilir midir ?
-
hocam para biriktirebilirsen biraz daha bekle yada kampanyaları araştır, ben canon eos 1000d'yi mediamarkt'tan 800 TL'ye aldım normalde 1300 TL iken. biraz daha beklerim diyorsan denk gelebilir bu tarz indirimler..
-
hacı çoğu yerde disb garantisi yok ona dikkat et, ayrıca canonun zoomu 12x nasıl toz yutturuyor anlaşılır gibi değil?
-
Bir süredir takip ediyorum bu makineyi, gg'de genel de satışta oluyor.. Senin gönderdiğin adresteki fiyata bakınca 319 liraya almak makul geliyor. Bi arkadaşım için aldım makineyi sorunsuz geldi, sözde 1 sene de garantisi var. Satıcıların belirttiği gibi makine yenilenmiş.Ben bu satıcıdan aldım.
-
matr0x bunu yazdı:
66albay bunu yazdı:
-----------------------------link verebilirmisin makineyi inceliyebileceğim.
bide tosun kardeş senin verdiğin site güvenilir midir ?
siteden ben daha önce alışveriş yapmadım güvenilir olup olmadıgını bilmiyorum . ama gitti gidiyorda aynı fiyata düşüyor bu makina takip edersen yakalarsın