Fujifilm Finepix S2800HD Kampanya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-finepix-s2800hd-140-mp-30-lcd-dijital-fotograf-makinesiorjinal-canta4gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=ft214522#Gorseller

Makina bu arkadaşlar taksitle almak istiyorum iyimidir.

Aynı fiyata daha kalitelisi veya kendi öneriniz varmıdır ?

Çekim kalitesi zoom'u vs Nasıldır ?

Güzel ucuz derseniz 2-3 Güne veriyorum siparişi.

Saygılar.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

çok para bu .. biraz daha sabret

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

tosun bunu yazdı:
    -----------------------------

çok para bu .. biraz daha sabret

Varmı bunun fiyatında daha güzelleri kalitelileri.

GG yada HB'den bi link verin Taksitle alıcam bir yardım edin amk :F

Edit:

Güzel bir makina önerene 1 Aylık legal hotfile Yada hotfilenin ücretini yollicam

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

2 gündür uyumuyorum gece senin içiin araştırcam az sabret kanka yaw . bu makina için konuştum çok pahalı . çok pahalı derken kampanya fiyatlarını gördüğüm için konuşuyorum . 280-350 arası bişeye aldı arkadaşım (4pil + şarj aleti )

acele etme

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

tosun bunu yazdı:

2 gündür uyumuyorum gece senin içiin araştırcam az sabret kanka yaw . bu makina için konuştum çok pahalı . çok pahalı derken kampanya fiyatlarını gördüğüm için konuşuyorum . 280-350 arası bişeye aldı arkadaşım (4pil + şarj aleti )

acele etme

Eyw kanka.

Bana bi haber at uplat hoplat konuyu acil lazım makina.

Alırsam 2-3 Gün içinde alıcam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Konu up.

Arkadaşlar yardım edin lütfen.

Alayım şu makinayı.

Güzel bir makine göstericek olursa benden 1 aylık hotfile pre Söz hack falan değil parasını verip alıcam.

Yada ücretini vericem.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Mod bir arkadaş.

Konunun başlığının Sonuna Ödüllü ! diye ekliyebilirmi. ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence fiyat uygundur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam o ürünü ben de gördüm. Biraz araştırdım dijital fotoğraf makinelerinin özellikleri hakkında. Özellikle de o model için...

Edindiğim bilgilere göre yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle, fotoğraf makinelerinde önemli olan megapiksel değil, lensin kalitesidir. Makinen 2 MP olur, kapı kadar çıktı alabilirsin rahatlıkla. Ama lensi iyi olmaz, ne boyutta çıktı alırsan al fotoğrafının kalitesi iyi olmaz.

Gösterdiğin ürünün ek özellikleri baya iyi fakat zoom özelliği motorlu olmasından ötürü, video çekerken motorun sesi videoda çok çıkıyormuş. Ayrıca Fujifilm'in lensi pek beğenilmiyor. Eğer almışken sağlam alayım, bir defa alacağım dersen ya Canon ya da Nikon markasını tavsiye ederim. Model olarak birşey söyleyemem, çünkü hem bütcenizi belirtmemişsiniz, hem dediğim markaların modellerini ince ince detaylı araştırmadım (çünkü almayı erteledim), hem de dediğiniz modelin özelliklerindeki modeller zaten çok pahalı cihazlar. Ben dediğiniz modeli önermiyorum. Size özel indirimi görüp hemen davranmamanızı tavsiye ederim :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Megapikseline bakma lens kalitesi bu aletlerde herşey ondada en iyileri Canon ile nikondur bide pentax bu markalardan bütçene uygun olan bir tanesini seçersen sorun yaşamazsın.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek

bende takipciyim eger bir kampanya yakalarsanız haber bekliyorum :9

siyah beyaz
Toplam Hit: 2487 Toplam Mesaj: 15