Fujifilm Finepix S2800HD Kampanya
-
Makina bu arkadaşlar taksitle almak istiyorum iyimidir.
Aynı fiyata daha kalitelisi veya kendi öneriniz varmıdır ?
Çekim kalitesi zoom'u vs Nasıldır ?
Güzel ucuz derseniz 2-3 Güne veriyorum siparişi.
Saygılar.
-
çok para bu .. biraz daha sabret
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
çok para bu .. biraz daha sabret
-----------------------------Varmı bunun fiyatında daha güzelleri kalitelileri.
GG yada HB'den bi link verin Taksitle alıcam bir yardım edin amk :F
Edit:
Güzel bir makina önerene 1 Aylık legal hotfile Yada hotfilenin ücretini yollicam
-
2 gündür uyumuyorum gece senin içiin araştırcam az sabret kanka yaw . bu makina için konuştum çok pahalı . çok pahalı derken kampanya fiyatlarını gördüğüm için konuşuyorum . 280-350 arası bişeye aldı arkadaşım (4pil + şarj aleti )
acele etme -
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
2 gündür uyumuyorum gece senin içiin araştırcam az sabret kanka yaw . bu makina için konuştum çok pahalı . çok pahalı derken kampanya fiyatlarını gördüğüm için konuşuyorum . 280-350 arası bişeye aldı arkadaşım (4pil + şarj aleti )
acele etme
-----------------------------Eyw kanka.
Bana bi haber at uplat hoplat konuyu acil lazım makina.
Alırsam 2-3 Gün içinde alıcam
-
Konu up.
Arkadaşlar yardım edin lütfen.
Alayım şu makinayı.
Güzel bir makine göstericek olursa benden 1 aylık hotfile pre Söz hack falan değil parasını verip alıcam.
Yada ücretini vericem.
-
Mod bir arkadaş.
Konunun başlığının Sonuna Ödüllü ! diye ekliyebilirmi. ?
-
Bence fiyat uygundur.
-
Hocam o ürünü ben de gördüm. Biraz araştırdım dijital fotoğraf makinelerinin özellikleri hakkında. Özellikle de o model için...
Edindiğim bilgilere göre yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle, fotoğraf makinelerinde önemli olan megapiksel değil, lensin kalitesidir. Makinen 2 MP olur, kapı kadar çıktı alabilirsin rahatlıkla. Ama lensi iyi olmaz, ne boyutta çıktı alırsan al fotoğrafının kalitesi iyi olmaz.
Gösterdiğin ürünün ek özellikleri baya iyi fakat zoom özelliği motorlu olmasından ötürü, video çekerken motorun sesi videoda çok çıkıyormuş. Ayrıca Fujifilm'in lensi pek beğenilmiyor. Eğer almışken sağlam alayım, bir defa alacağım dersen ya Canon ya da Nikon markasını tavsiye ederim. Model olarak birşey söyleyemem, çünkü hem bütcenizi belirtmemişsiniz, hem dediğim markaların modellerini ince ince detaylı araştırmadım (çünkü almayı erteledim), hem de dediğiniz modelin özelliklerindeki modeller zaten çok pahalı cihazlar. Ben dediğiniz modeli önermiyorum. Size özel indirimi görüp hemen davranmamanızı tavsiye ederim :)
-
Megapikseline bakma lens kalitesi bu aletlerde herşey ondada en iyileri Canon ile nikondur bide pentax bu markalardan bütçene uygun olan bir tanesini seçersen sorun yaşamazsın.
-
bende takipciyim eger bir kampanya yakalarsanız haber bekliyorum :9