Fujifilm S4000

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

GoldenBoy bunu yazdı:
    -----------------------------

scarletbeard2 bunu yazdı:

abi 8 aydir bu işi yapiyoruz sanalpazarda vs satişlarimiz var. saglık olsun tbt cok kişi dedi tbt ye yaz die ama tbt reklam amacli olmadigi içinyazmiyoruz. s2950 suanda bizde 370 lira olmasi gerekiyor. :D

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-finepix-s2950-140mp-30-lcd-18x-optik-dijital-fotograf-makinesi-hd-video-cekimi/ProductDetails.aspx?productId=ft245443&categoryId=248

338,14 TL +KDV :)

hoca s2950 profesyonele geçmeden oldukça güzel bir makine. Fakat hepsiburada com dan SAKIN ALMAYIN. Ben 4 hafta bekledim. ve inanmazsınız haftanın 5 günü bir fiil aradım sürekli aynı cevaplar. Fakat siteden kontrol ettiğimde kargoya verilmiş görünüyor. kargoya soruyorum yok böyle bir ürün diyor. hepsiburada ya dönüyorum en kısa zamanda size yardımcı olacağız diyorlar. ne emre beyi kaldı ne nilüfer hanımı. sanırım tüm çalışanlarla konuşmuşumdur. Fatura eposta ma gönderildi. sitede gönderim yapıldığı yazıyor vs vs ama ürün elime geçmiyor. ki ben arayıp sıkıştırmasam daha 2-3 ay göndermeyeceklerine eminim..

ilk ve son alışverişimdi hepsiburada dan...

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaslar makinalar içinde s2950 hd ozelliklidir ve ayrica yari produr. fiyatida oldukca makul ama bence makinaci olmak isteyenler bizde hs20 yok ama hs20 i düsünsün ucuk bi makina fiyatina gore. 700 800 tl.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

abi 8 aydir bu işi yapiyoruz sanalpazarda vs satişlarimiz var. saglık olsun tbt cok kişi dedi tbt ye yaz die ama tbt reklam amacli olmadigi içinyazmiyoruz. s2950 suanda bizde 370 lira olmasi gerekiyor. :D

üstad hepsi burada daki fiyatı ile pek bir fark yok

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-finepix-s2950-140mp-30-lcd-18x-optik-dijital-fotograf-makinesi-hd-video-cekimi/ProductDetails.aspx?productId=ft245443&categoryId=248

Havale / EFT383,04 TL (KDV Dahil)

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

x-files bunu yazdı:

haci türkiyede en uygun fiyati o hepsi burada da alanlar ile bizim bi farkimiz yokki sonucta 30 40 tl fark var bedava satma sansimiz keske olsa . Hepsi buradanin calisma sistemi kazandiriyor binlerce kişinin kargosunu 10 20 gün bekletiyor sonrada ürünü gonderiyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

bende heves ettim 30x zoom ve diğer özellikleri cezbediyor  adamı :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

yemeyin hepsiburadanın hakkını siteyi sevmesemde bende sipariş ver 3. gün geldi buna ne diyeceksiniz

artı olarak: makine bana büyük geldi biraz yanı ne bileyim dışarı çıkarken lazım olur yanıma makineyide alayım desen taşıması zor kılıf da yok zaten (buna uygun kılıf varsa alabilirim) bence http://www.nakitmarket.com/index.php?route=product/product&product_id=96 arkadaşın sitesinde gördüm biraz önce daha öncede incelemiştim bu daha güzel bir makine bence..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:

haci türkiyede en uygun fiyati o hepsi burada da alanlar ile bizim bi farkimiz yokki sonucta 30 40 tl fark var bedava satma sansimiz keske olsa . Hepsi buradanin calisma sistemi kazandiriyor binlerce kişinin kargosunu 10 20 gün bekletiyor sonrada ürünü gonderiyor.

kardeşim senin siteden siparişi verdim ama havaleyi yapmadim henüz. birkaç soruum var. ürün refurbishedmi? menü türkçemi olacak? birde benim dolar hesabim yok. bankamatikten nasil havale edicem dolar olarak? tahribat müridlerine yönelik bi kıyağin olacakmi? :) tüm bunlari yanitlarsan sevinirim.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

sirri bunu yazdı:

yemeyin hepsiburadanın hakkını siteyi sevmesemde bende sipariş ver 3. gün geldi buna ne diyeceksiniz

artı olarak: makine bana büyük geldi biraz yanı ne bileyim dışarı çıkarken lazım olur yanıma makineyide alayım desen taşıması zor kılıf da yok zaten (buna uygun kılıf varsa alabilirim) bence http://www.nakitmarket.com/index.php?route=product/product&product_id=96 arkadaşın sitesinde gördüm biraz önce daha öncede incelemiştim bu daha güzel bir makine bence..

hoca ben yaşadığım olayı anlattım:)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

scarletbeard2 bu müridin sitesinden s4000 aldim.bugün elime geçti. makine gayet iyi. fiyatıda piyasanin çok altinda.  tavsiye ederim. şu net işini çözeyim bikaç fotoğraf uploadlarim. fikir sahibi olursunuz.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

fujifilm s4000 örmek foto. bu arada fotoğraf çekmeyi yeni öğreniyorum. :)
    fujifilm%20s4000

Toplam Hit: 4444 Toplam Mesaj: 22