Futbol,Futbol Değildir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

maalesef her taraftar grubu, Beşiktaş taraftarı kadar duyarlı olamıyor bu gibi mevzularda.

diyarbakır inönü'ye geldi.futbolcuları, Beşiktaş'lı futbolcularla birlikte tribüne çağırıldı.alkışlandı.ve emin olun Beşiktaş diyarbakır'a gittiğinde de tablo aynı olacak.
    veya Galatasaray.Diyarbakır maçında krallar gibi karşılandılar.hiç bir sorun çıkmadı.

ama maalesef, Ankaragücü gibi, Eskişehir gibi, Karşıyaka gibi, Bursa gibi nereye saldıracağını bilemeyen taraftarlara sahip olan camialar böyle sorunlara sebep olabiliyor.sen hassas bir bölgenin takımının maçında, kinaye yaparmışçasına, karşındakine pkk muamelesi yaparmışçasına, kahrolsun pkk, teröristler dışarı diye bağırırsan böyle olur.(bursaspor otobüsünün taşlanmasından bahsetmiyorum.bu tam bir şerefsizlik)

ben bir önceki mesajımdaki gibi, yine dipnot düşüyorum.bursa'da ki ilk maçta abdullah öcalan posteri açıldıysa, bursa seyircisi ordaki tepkisinde haklı.ama bununla ilgili ne bir resim var, ne bir kanıt.yüzlerce fotoğrafçının olduğu bir ortamda, koca tribünün tepkisini çeken bir olayı görüntüleyemedi mi bu adamlar ? ben buna inanmıyorum.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renato
    Renato's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:
    -----------------------------

maalesef her taraftar grubu, Beşiktaş taraftarı kadar duyarlı olamıyor bu gibi mevzularda.

diyarbakır inönü'ye geldi.futbolcuları, Beşiktaş'lı futbolcularla birlikte tribüne çağırıldı.alkışlandı.ve emin olun Beşiktaş diyarbakır'a gittiğinde de tablo aynı olacak.
    veya Galatasaray.Diyarbakır maçında krallar gibi karşılandılar.hiç bir sorun çıkmadı.

ama maalesef, Ankaragücü gibi, Eskişehir gibi, Karşıyaka gibi, Bursa gibi nereye saldıracağını bilemeyen taraftarlara sahip olan camialar böyle sorunlara sebep olabiliyor.sen hassas bir bölgenin takımının maçında, kinaye yaparmışçasına, karşındakine pkk muamelesi yaparmışçasına, kahrolsun pkk, teröristler dışarı diye bağırırsan böyle olur.

ben bir önceki mesajımdaki gibi, yine dipnot düşüyorum.bursa'da ki ilk maçta abdullah öcalan posteri açıldıysa, bursa seyircisi ordaki tepkisinde haklı.ama bununla ilgili ne bir resim var, ne bir kanıt.yüzlerce fotoğrafçının olduğu bir ortamda, koca tribünün tepkisini çeken bir olayı görüntüleyemedi mi bu adamlar ? ben buna inanmıyorum.

dediklerine katıldıgım gibi sunları diyorum texası fazla büyütmeyin. carsının denize döktügü günü anımsatırım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

diyarbakırspor meselesi derin bi mevzu ezelden beri devletin takımı olarak bilinir pkk ile bağlantısı olan yerel yönetimler hiç bi koşulda yardım etmez kulübe devletin destek çıktığı kulüp olduğu için ama bu demek olmuyrki bulaşmıyorlar tabanda büyük bi savaş var pkknın sivil güçleri kulübü devletin imajından çıkarıp kürtçü mücadelenin bir silahı haline getirmek istiyor nitekim diyarbakırsporu görünce vatan sevdası kabaranlar sayesinde başarılıda oluyorlar 

sanırım 2001 yada 2002 sezonuydu kadıköyde pkk dışarı sloganı atıldı fener her diyabakıra gidişinde olaylar çıkar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

bu diyarbakır'a küfreden godoşlar ALLAH sizi ıslah etsin.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

sen diyarbakırın yaptiklarini dogru buluyorsun o zaman... godos kimmis belli oldu..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:

sen diyarbakırın yaptiklarini dogru buluyorsun o zaman... godos kimmis belli oldu..

ya bir avuc gotveren yuzunden koskoca Diyerbekirin ne sucu var ? istenen budur. oyuna gelmekte uzerimize yok ya.

Lan topragima kufur edenin anasini mezarda skerim. Memleketin 4 karişi benim.

Gotveren pkk orayi kendisine mesken yaptiysa bu bizim hatamizdir,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

dümbük sen kendine ne pay cikariyosun o zaman.. sanki neyi ima ettigimizi  bilmiyomus gibi ötüyosun. diyarbakırspor taraftarlarini gördük bi öldürmedikleri kaldi futbolcuları. hadi bursa taraftari olsaydi anlardik.. üc bes göt veren dedigin adamlardi dimi koca sahayi tas yagmuruna tutan.. madem sen ortaligi yakip yıkan tas atan o.evlatlarindan degilsin o zaman susacaksın birader.. konusmucaksin.. topragima laf edenin anasini mikermis sanki tüm yasiyanlara küfretti burda bulunanlar... olayi genelleyen yok ama senin gibi dümbükler olayi genelleyip etrafa tükürüyor.. o tas atan futbolcularin canina kasteten topraginin adaminin anasini ..ikersin artik mezarda...

not: ayrica diyerbekir degil DİYARBAKIR.....!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:

dümbük 

Cok agir soverim sana. Sana saldirmadim ozur bekliyorum. Eger sana saldirdigimi dusunuyorsan yukaridaki cumlemden, haketmissin demektir. Sesimi cikarmam

Ya haci harbiden okuzlemesine daliyorsunuz. Diyarbakirin bunda ne sucu var ? Birincisi tas atan ve attiran gotverenlerle koskoca memleketin ne alakasi var

Pkk yuzunden Kurt'e ve Guneydoguya dusman oldu millet. 

istenen bu degil mi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:

cagatay09 bunu yazdı:

dümbük 

Cok agir soverim sana. Sana saldirmadim ozur bekliyorum. Eger sana saldirdigimi dusunuyorsan yukaridaki cumlemden, haketmissin demektir. Sesimi cikarmam

Ya haci harbiden okuzlemesine daliyorsunuz. Diyarbakirin bunda ne sucu var ? Birincisi tas atan ve attiran gotverenlerle koskoca memleketin ne alakasi var

Pkk yuzunden Kurt'e ve Guneydoguya dusman oldu millet. 

istenen bu degil mi ?

özür dilerim canim kardesim dümbük lafi icin.. diyarbakırspor taraftarinin dün kü yaptiklari yemin ederim ligden düsürülcek bi durumdur.. bunun üstüne tartisilcak bir durum yoktur..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Benim politikadan anladigim sudur ; Guneydoguya ve Kurtlere karsi halkta buyuk bir antipati yaratildi. 

Oralari gozden cikarmamizi istiyorlar. Bunlar tabi birden degil, yavas yavas yapiliyor.

Bakinsaniza artik pkk diyince insanlarin aklina Diyarbakir gelir oldu.

Diyarbakir cok eskiden Bekir adinda bir hukumdar tarafindan yonetilmis. Bekirin diyari anlaminda Diyer Bekir denirmis mis mis

Toplam Hit: 10399 Toplam Mesaj: 87