Galaxy Nexus Mu Galaxy S2 Mi ? Acil Görüşleriniz Lazım
-
Arkadaşlar şu an yurtdısındayım aslında glaxy s2 alacaktım ama baktım birde galaxy nexus çıkmış.
fBurada internet çok sınırlı Özelliklerini fazla araştıramadım hangisini almalıyım.
Türkiyede 2 cihazın fiyatı ne kadar ?
Biraz acil tarafından yorumlarınızı alayım
Yada önerebileceğiniz diğer model telefonlar
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar şu an yurtdısındayım aslında glaxy s2 alacaktım ama baktım birde galaxy nexus çıkmış.
fBurada internet çok sınırlı Özelliklerini fazla araştıramadım hangisini almalıyım.
Türkiyede 2 cihazın fiyatı ne kadar ?
Biraz acil tarafından yorumlarınızı alayım
Yada önerebileceğiniz diğer model telefonlar
-----------------------------Hocam Nexus batarya vs acıısndan daha dayanıklı özellık olarak dersen ıkısı asagı yukarı aynı ozellıklere sahıp S2 daha ınce genıs Nexus daha uzun kalın Vss vss ...
Tavsıye ıstersen ve butcen yeterlıyse Iphone 4S 16Gb yada Htc One S onerırım :)
( SAMSUNG YERINE ) -
galaxy s3 ne durumda?
-
1300 tl s2
1900 tl nexus
hocam acelen yoksa iphone5 i bekle 5-6 aya kadar çıkar. ama illa alacağım diyorsan bir s3'e bak
-
nexus al derim hocam. ben de kullanıyorum gayet memnunum. aklına takılan bişey olursa sorabilirsin.
-
ne için kullanacağına bağlı. abartmaya luzum var mı o kadar. ama birazda marka olsun istiyorsanda aphone 5 i beklemeni öneririm.
-
Bence s2 al aralarında uçurum kadar fark yok zaten aşağı yukarı aynı özellikler.Birde s2 fiyat daha iyi.
-
Arkadaşlar Ayfone :) kullanmıyorum varsa yoksa android :)
Burada S3 Göremedim.
iki telefonda çok hoşuma gidiyor tr de S2 her yerde var satılıyor ama Nexus göremedim.
Nexusun ekranıda daha büyük baya hoşuma gitti :)
Herhalde özellik olarak nexus S2 den her türlü üstün.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar Ayfone :) kullanmıyorum varsa yoksa android :)
Burada S3 Göremedim.
iki telefonda çok hoşuma gidiyor tr de S2 her yerde var satılıyor ama Nexus göremedim.
Nexusun ekranıda daha büyük baya hoşuma gitti :)
Herhalde özellik olarak nexus S2 den her türlü üstün.
-----------------------------Aveaa köppek gıbı nexus dagıtıoyr hocam 100 küsür taahutle nasıl goremedın :)
Artı dolu zaten :)
-
yani ne diyorsunuz arkadaşlar.
Galaxy s2 ile galaxy nexus' u kapıştırırsak hangisi döver :D
ona göre alayım
Birde Galaxy Nexus ile
SAMSUNG i9250 Galaxy Nexus
Aynımı
Yukarıda arkadaşa nexus 1900 tl filan demiş ama internette 1200 TL civarında ben mi yanlış baktım acaba
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------yani ne diyorsunuz arkadaşlar.
Galaxy s2 ile galaxy nexus' u kapıştırırsak hangisi döver :D
ona göre alayım
-----------------------------kiyas.la SİTEYE GİR KIYASLA HOCAM :)
Hatta AL TIKLA Artılarını eksılerını :)http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-Nexus-vs-Samsung-I9100-Galaxy-S-II