Galaxy SIII Kullananlar ?
-
Artilari, eksileri, keske almasaydim/iyi ki almisim denilen yanlarini yazar misiniz?
iPhone4 ten s3e gecmeyi dusunuyorum da...
-
Güzel bir telefon ama bir iPhone değil..
Ekranı çok kaliteli özellikle, kamerası ve özellikle kamerasının macro çekimlerdeki kalitesi mükemmel diyebilirim. Hoparloru kalitesiz gibi biraz.
Fakat iPhone kullanmış bir insan olarak androide alışamadım, kullanırken rahat edemiyorum o yüzden çekmecede yatıyor kendisi, ve ben iPhone 4 kullanıyorum.
-
trampfd bunu yazdı
Ekranı çok kaliteli özellikle, kamerası ve özellikle kamerasının macro çekimlerdeki kalitesi mükemmel diyebilirim. Hoparloru kalitesiz gibi biraz.
Fakat iPhone kullanmış bir insan olarak androide alışamadım, kullanırken rahat edemiyorum o yüzden çekmecede yatıyor kendisi, ve ben iPhone 4 kullanıyorum.
s3 gibi telefon çekmecede yatırılır mı ya. Bari birine hediye ette o kullansın.
-
trampfd bunu yazdı
Neredensin hocam? Sat bana..?
-imza noneyim
BURAK_X tarafından 14/Eyl/12 21:37 tarihinde düzenlenmiştir -
iosdan androide geçişte zorlanırsın s3 yerin 4s al yada 5i bekle
-
geçme olum senin ihtiyaçlarını karşılıyorsa sorun yok ben bb alıcamda da istedıgım model 1.500 fılan cok para ıcım elvermıyor almaya sonucta baba parası olsa kıymam :D
-
bende s2 var ve gerçekten çok güzel s3 ün çok daha güzel olduğunu düşünürsek tavsiye ederim
-
hipokondriyak bunu yazdı
geçme olum senin ihtiyaçlarını karşılıyorsa sorun yok ben bb alıcamda da istedıgım model 1.500 fılan cok para ıcım elvermıyor almaya sonucta baba parası olsa kıymam :D
İhtiyaC diye bisey yok be haci teknoloji aski bu :D donanimsal olarak harika bi alet ama apple kullana kullana paslandim hersey hazir hersey hazir..
Baba parasi ama kiyamiyorum bende :)
-
hipokondriyak bunu yazdı
9900 Bold Touch? sıfır var bitane ulaş istersen ayarlarız.
-
ya bende iphone mı samsung mu arasındayım ama sanirim iphonu deçeceğim çünkü ekranı anormal büyük bee o ne abi tablet pc mi sokacam cebime
-
Nedense Bugunlerde Etrafimda iphone sini satip Galaxy s3 e Koşan cok insan tanimaya basladim :)