Gaming Masa Ve Koltuk Önerisi Lazım
-
2024 ekim ayı için kıç yormayan gereksiz pahalı olmayan hangi marka var, evde bir tane var çok dandik kıçım ağrıtıyor artık
Akıllı süngerli falan modeller var 5 10 k arasında bunlar nasıl
-
nereodi bunu yazdı
2024 ekim ayı için kıç yormayan gereksiz pahalı olmayan hangi marka var, evde bir tane var çok dandik kıçım ağrıtıyor artık
Akıllı süngerli falan modeller var 5 10 k arasında bunlar nasıl
İkea
-
Bu sefer BDO yerine Thrones & Liberty mi yoksa :D
Oyuncu koltuğundan ziyade Ofis koltuğu > Oyuncu KOltuğu
-
Ne zamandır cevap atmıyordum böyle link atılıyor mu bilmiyorum ama ,
buna bakmanı öneririm. 3-4 aydır kullanıyorum konfor ve sağlamlık 10/10 diyebilirim.
-
0x656e bunu yazdı
Bu sefer BDO yerine Thrones & Liberty mi yoksa :D
Oyuncu koltuğundan ziyade Ofis koltuğu > Oyuncu KOltuğu
ahahaha hocam ya kurtulduk sonunda baya oldu şimdi yeni bir mmorp için arayışlardayız belki knight online olabilir veya thrones masayı hallettik koltuk kaldı onuda bugün yarın hallettik mi tamam
-
abi calitte samurai kullanmıştım, deri olması kötü ama inanılmaz rahat bi koltuktu. yazın çarşaf serip oturuyordum terletmesin diye.
2 sene evvel hawk aldık milletin lafına inanıp, g*tümüz sığmıyor.afedersin ardın büyükse sakın hawk markasını alma.
param olsun yine gidip o calitteyi alacam, g*tüm bayram etsin yayıla yayıla oturayım.
kelebeksim tarafından 29/Eki/24 17:22 tarihinde düzenlenmiştir
hawk da emanet gibi duruyoruz aw -
calitte ye baktım şikayet varda deri çatlama şikayetleri var
xdrive da ise tam memnuniyet yok kol dayama yerleri kırıldı olayı olmuş
ikea da hangi marka var
-
ben masayı şundan aldım : https://www.trendyol.com/evdemo/milenyum-profesyonel-oyuncu-masasi-siyah-p-345604050
sandalyeyi şunu çektim donanımhaberde ekim ayında alınabilecek diye paylaşmışlardı : https://xprime.com.tr/xprime-titan-kumas-oyuncu-koltugu-siyah
-
Markus almada ne alırsan al hocam
-
valla xdrive gidicem şimdide ulan hangi markaya baksam bi ton şikayet var karar veremiyorum aq araba almak gibi bişey herhalde