Garanti Bankasından 1 Yıllık Prevx Antivirus
-
mcafee mi yoksa prevx mi? bende orjinal mcafee var gerek var mı değiştirmeye?
-
kurdum programı deneyelim bakalım : )
-
webroot motorunu kullanıyormuş. bildiğim kadarıyla yanlış alarmı çok olan bi antivirustür hatta av-comparatives in mart 2012 testlerinde en fazla yanlış uyarı veren antivirustur webroot. fakat ilk tespiti iyidir. eset, avast, microsoft se gibi büyük firmaların önündedir bu konuda.
-
Michael bunu yazdı:
-----------------------------adamlar ANTIVIRUS gibi gözüken Keylogger yapmasın?
-----------------------------garanti bankası mı onu yapacak?
-
garanti bankası ise yapabilir o keylog işini beklerim.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------garanti bankası ise yapabilir o keylog işini beklerim.
-----------------------------hocam zaten her türlü bilgilerimiz ellerinde gerekirse ordan çekerler bide keylogger'la mı uğraşacaklar bu çok gereksiz olur
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------garanti bankası ise yapabilir o keylog işini beklerim.
-----------------------------Zaten adamlar inciğine cinciğine kadar bilmiyorlar mı?
-
Michael bunu yazdı:
-----------------------------adamlar ANTIVIRUS gibi gözüken Keylogger yapmasın?
-----------------------------garanti mi? ,)) burnu düşse yere almayacak bi bankadan bahsediyoruz ,)) hocam data kaygısı yok tahsilat kaygısı yok çağrı merkezi müşteri şımartırken tahsilat birimi ödeyemyenlerin ölmüş ebelerine kadar bulabilecek istihbarata sahip ,))
için rahat olsun ,)
-
Bilgi için sagol dostum Garanti bankasıyla hiç işim olmadı şuan içim yandı :D kullanmıyacak olursa key verebilirmi ?
-
Garanti gibi hizmetkar bi banka görmedim adamlar süper çalışıyolar