folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Garanti Müşteri Hizmetleri Temsilciliği

Garanti Müşteri Hizmetleri Temsilciliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Garanti sağlamdır kaçırma hocam ;)

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    yaw bı sacmalamayın aq. Kurumsal bır fırma ıle sozlesme ımzalıcaksın. Ibne bır mudure denk gelırsın, yada cıkmak ıstedıgın zaman yogun zamandır adam lazım olur falan bırakmazlar. Sonucta sozlesme ımzalıyosun. He dersen kı egıtım parası sorun degıl kessınler o zaman gıt calıs ama ımzalıcagın sozlesmeyı ıyı oku ona gore. Yok ben ogrencı adamım garıban adamım bos ısler. Adamlar sıklemez ona gore.

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FienDisHMan
    FienDisHMan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

5 yıl call centerda çalıştım sie et başka işe bak adm sanacyeri gelincecdümdüz sayacak bende senin diemiyceksin dediğin an sie ederler seni ayrıca sürekli arayan var hiç boş durmuyorsun eve gidince veya arkadaslarınla dialogun kesilecek konusmak istemeyeceksin

DiKKaT KöPeK VaR..!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Ne sağlamı hoca, eylemlere destek verdiği için 70bin kişi kartlarını iptal ettirdi. ve hala iptal ettirenler var. Borsada ise yerin dibine girmiş durumda.

Tayyip garanti ve benzeri bankaları sikecek. Affı yok, Fazlada yaşayacağını sanmıyorum. Taş çatlasa 10 sene.. Halkı sömürmeyi bırakacak,şuan %48 faiz uyguluyor, ama kimsenin sesi çıkmıyor. Ya amerikadaki gibi yıllık %1 faiz uygulayacak.  yada finito.. 10 sene sonra garanti halkın parasını hortumlucak, yada cem uzan gibi bi vaka gerçekleşmesi muhtemel. Bak buraya yaziyorum sene 2013.

cracker tarafından 27/Haz/13 02:01 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Ne sağlamı hoca, eylemlere destek verdiği için 70bin kişi kartlarını iptal ettirdi. ve hala iptal ettirenler var. Borsada ise yerin dibine girmiş durumda.

Tayyip garanti ve benzeri bankaları sikecek. Affı yok, Fazlada yaşayacağını sanmıyorum. Taş çatlasa 10 sene.. Halkı sömürmeyi bırakacak,şuan %48 faiz uyguluyor, ama kimsenin sesi çıkmıyor. Ya amerikadaki gibi yıllık %1 faiz uygulayacak.  yada finito.. 10 sene sonra garanti halkın parasını hortumlucak, yada cem uzan gibi bi vaka gerçekleşmesi muhtemel. Bak buraya yaziyorum sene 2013.

mehmet emin karamehmetin bankası. türkcell, show, digiturk, garanti... bunlar hep aynı adamın. tayyip tv'sini elinden alınca tepkilerini eylemlere destek vererek gerçekleştirdiler diye tahmin ediyorum

ZzZzZzZ...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

işi yapmak istiyorsan türkcelle gir yil sorunu da yok günde 90 dakika mola ne zaman istersen kullan iyi calısırsan pirimli alıyorsun

1 seneyi doldurdunmu cıkış tazmınati arti ihbar tazminati vardiyali çalışma oluyor sabah 8 akşam 5 yada akşam 5 gece 2

15 gün iş kur bünyesinde egitim alıyorsun parada veriyorlar

bence garantide çalışmak zordur arkadşım türkcellde iken oraya müracat etmişti cagirmişlardi istanbula gitmedi

eger onceden bu işte çalıştıysan kolay girersin kariyer.net e felan bak araştır ne istiyorlar ara sor yada

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Sanırım artık paralel evrende yaşamaya başladınız yada içtiğiniz ayranı gdo'lu yemle beslenmiş ineklerin sütünden yapıyorlar. O kart iptali ve mevduat çekimlerinin büyük kısmı Doğuş Grubuna ait NTV eylemleri yayınlamadığı için yapıldı. 

Ek olarak faizle halkı sömürüyor demişsin. Rengi zaten yeşil, ismini el-garanti olarak değiştirip diğerleri gibi faizsiz bankacılık, helal konut-araba edindirme adı altında skseydi milleti koşa koşa giderdiniz herhalde.

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    mahzal bunu yazdı
    • Akşam 6 - Gece 2 Arası: Böylece nerden baksanız gün içinde saat 5'e kadar istediğimi yapabiliyor olacağım.

Hocam o iş öyle olmuyor :D

Part time olarak haftada 3 gün çalışırsan sıkıntı olmaz ama tam zamanlı çalışırken gündüz gezip gece çalışamıyorsun. 

5 gün çalışacağını ve gece 2'de işi bırakacağını düşünürsek eve gelip uyuman en iyi ihtimalle 3:30'u bulacaktır. Sabah okul - akşam iş olacağından hafta boyunca yorgun olacaksın + call center'da kafan sikilecek, derslerin aksayacak. 

Öncelikle diğer işlere bakmanı, en son çare olarak call center'ı seçmeni öneririm.

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı
    cracker bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Sanırım artık paralel evrende yaşamaya başladınız yada içtiğiniz ayranı gdo'lu yemle beslenmiş ineklerin sütünden yapıyorlar. O kart iptali ve mevduat çekimlerinin büyük kısmı Doğuş Grubuna ait NTV eylemleri yayınlamadığı için yapıldı. 

Ek olarak faizle halkı sömürüyor demişsin. Rengi zaten yeşil, ismini el-garanti olarak değiştirip diğerleri gibi faizsiz bankacılık, helal konut-araba edindirme adı altında skseydi milleti koşa koşa giderdiniz herhalde.

Sen bence uzayda yaşıyorsun. Koskoca Garanti Genel Müdürünün bende çapulcuyum dediğini ve eylemlere katıldıgından bi habersizsin. ntv sadece bir araç, tayyip ntv ye bişemi diyor:) Talimatları kimden aldıgınıda kestiremiyorsun muhtemelen, sahipleri   aynı doğuş holding. o bahsettiğin Faizsiz bankacılık dediğin işi yapamaz garanti. bu 5-10 milyonluk, 5-10 milyarlık mesele değil yani. trilyon dolarlara varan bir olay. Evet senle aynı paraleli bırak farklı gezegenlerde yaşiyoruz malum, marslı kardeşim benim.
    Açta bir bak garantiyi kim boykot ediyor, öğren öyle konuş.

http://www.youtube.com/watch?v=WyoOa9AnbXY

cracker tarafından 27/Haz/13 08:40 tarihinde düzenlenmiştir

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

Selam hocam ,

Bende call center yazılımlarını yapan bir firmada çalışıyorum.sanırım garantide bizimle calısıyor.

Rahat ve kafana göre bir iş . eğer sigara kullanıyorsan mola saatleri biraz sıkıntı yaratabilir ancak eğer supervisor'un esnek bir insan ise bunu ayarlayabilirsiniz.Bence dene emınım zevk alıcaksın cunku calıstıgın kısılerde genc ve makara tipler olacaktır.Firmada sağlam sonucta bence başla

hsyn.ackgz > skype
Toplam Hit: 2260 Toplam Mesaj: 23