Garantiye Gönderdiğim Telefon İçin 700TL İstediler.
-
telefon tamiri yapan yerlerde yaz sezonu daha bereketli geçiyor anlaşılan :D
hocam braz becerikliycen dx. com tarzı yerlerden al anakartla ekranı kendin takarsın youtube dan izleyerek. Ama önce anakartı tamir seçeneklerini araştır derim.
-
Şurada telefon kaskosu yıllık 70lira. 1000tl üzeri telefonlara neden yaptırılmaz anlamış değilim....
-
sırf böyle bişey olur diye sony acro s aldım :-)
dün havuzda suyun altında videolar çekerken anladım ki sony bu konuda aşmış artık :)
950 tl verip almıştım birinden helali hoş olsun sony'e demek geldi içimden :-)
geçen sene çamaşır makinesinde yıkanan htc 3d ekranını 350 tlye değiştirmiş bu arada.
servise değil de tamirden anlayan bi yerlere yaptır derim telefonu.
-
lan sıfırı o para zaten o telefonun. ne anakartı ekranı.
-
hacılar bende de aynı telefon var. kaskosu da var. ben bu telefonu suya düşürsem yenisini mi vericekler. yoksa parça değişimi mi?
-
Seastar bunu yazdı
hacılar bende de aynı telefon var. kaskosu da var. ben bu telefonu suya düşürsem yenisini mi vericekler. yoksa parça değişimi mi?
Kaskoya fazla güvenmeyin.
-
öncelikle arkadaşlar hepinize tşk ederim 2gün yoktum herkes yardımda bulunmus .
sanırım telefonu çöpe atacam baktıgımda yapacak bişeyim kalmadı telefoncuya verdim oda aynı şeyleri söyledi .
artık akıllandım yeni telefona kesinlikle kasko yaptırıcam . -
birde arkadslar telefonumda bulunan anakartı aynı özelliklerden nerelerden ne kadara sipariş edebilirim birde o tarafını düsünmek istiyom
-
SiyahBeyaz bunu yazdı
birde arkadslar telefonumda bulunan anakartı aynı özelliklerden nerelerden ne kadara sipariş edebilirim birde o tarafını düsünmek istiyom
Hocam anakartı bulabilirmisin bilmiyorum touchscreenler 130 dolar civarı da anakart zaten telefonun kendisi gibi bişey :D
-
torpedo_XL bunu yazdıSiyahBeyaz bunu yazdı
Hocam anakartı bulabilirmisin bilmiyorum touchscreenler 130 dolar civarı da anakart zaten telefonun kendisi gibi bişey :D
o zaman çöp gibi görünüyor eyv. hocam