Garip Bi Bot Beni Listesine Ekledi Bi Yardım
-
beyler encarta@conversagent.com die bi adres ekledi
saçma saçma şeyler yazıyo
bide encarta uygulaması die bişi yolluyo kabul etmedim
bu nedir neyin nesidir bi yardım edin
bu arada onu engelledim
-
bncede ii yapmısın boşa kasma sil engelle .. sennde dediin gibi 1 bottur...
-
SN Encarta® is an online Encyclopedia, Dictionary, Atlas, and Homework helper: it's your gateway for interactive learning on the Web.
You can ask me questions, and I will automatically search Encarta for an answer.
You can also explore Encarta by going to its website:
http://encarta.msn.com/.bot what is the encarta application dedim
bu cevabı verdi
demekki bu bot güvenli bi bot
-
seni listesine nasıl ekliyo olm o msn botu sakin ol hem sen ona bişi yazmadan o sana yazmaz + ingilizce konuşuyo merak etme yani
-
encarta@conversagent.com hotmailin botu isteyen msn e ekleyip konuşabilir :)
-
puahuahuaha olum o bot lan ekleme özelliği yok die biliyom :D eklediysene bi şey olmaz kafanı takma yazsın dursun :D
-
bu iki botu da ekleyin bunlar da conversagent gigib ben genellikle hava durumu öğreniyorum haberleri okuyorum :) güzel işe yarar yani.
-
Entarca manyak bişey yalnız tek saçmalığı dilinin ingilizce olması..Turkey yaz sana istiklal marşını dinletiyo.Türkiyenin özelliklerini sölüyo güzel bişey işte.
-
encarta türkçe konuşabiliyor merhaba,nasılsın gibi sorular sorabiliyor
-
walla encarta cok samimi arkadasimdir :P:P:P neyse encartanin Turkce Konusup Konusmadigini bilmiyorum ama Encarta benim bildigim sadece onun Konusmasina biri seni davet ederse ekliyo sanirim biri onla Konusurken seni davet etmis...AmA zewkli bi olay encarta..
-
Bu rusların botuna benziyo haberiniz olsun bundan bişi almayın kimse msn inede eklemesin bunu bunlar trojan atıyolar duymuşmusunuz bilmiyorum ruslar msn virüsü hazırlıyorlardı...