folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Garip Bir Donanım Sorusu

Garip Bir Donanım Sorusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

bilgisayardki bütün parçalar birbirine uyar mı çalışmazlar mı yani

işlemciyle anakart ram ekrankartı işlemciyle ram ve bunların kombinasyonalrı çalışkaz mı sorun şu değil ddr 2 ddr3 gibi bir olay değil acil lazım anlaşılmadıylsa düzenlerim

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

baya garip bi soruymuş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Üstad sorunun içinde soru var sanki bilgi yarışmasındayız parça uyuşmazlığı diyorsn donanım diyorsun rem değil diyorsun alahın seversen sen ne diyorsun açık ve net yaz soruyu üstad.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

tüm parçalar birbiriyle uyumlu değildir her zaman. dediğin gibi. ddr2 destekli bi anakarta ddr3 ram takarsan çalışmaz. yada ana kartın fsb si 400 mhz dir, sen tutar buna 533 takarsan gene çalışmaz. dikkat et, 400 mhz de 533 mhz de ddr2 dir. anakartında agp slot vardır sen buraya pci-e ekran kartı takamazsın. yada 478 pin işlemcili anakarta lga 775 işlemci takamazsın. örnek çoğaltılabilir.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

valla anlaşılmıyor :D analdığım kadarıyla söyleyeyim ben ram almıştım ddr2 ama mevcut ramler ile çakıştı mevcutları söktüm öyle kullanıyorum herhalde seninde sorunun böyle bişey  olsa gerek

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

Gerçekten de Garip Bir Donanım Sorusu. Eğer söylemeye çalıştığın şey mesela elinde sağlam bi işlemci ve yine sağlam bir ekran kartı var mesela ama bunların ikisinin beraber takılı olması durumunda sorun çıkarması mı? Öyle bi şey yok, parça slota oturuyosa, mesela DDR2 rami DDR3 slotuna oturtmaya çalışın oturmadığını gözlemleyin :P, her türlü çalışır.

Metallica Rules
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

düzenleyemediğim için yazıyorum parça slota oturuyor diğer parçalarla çakışır mı yada yakar mı bişileri çalışmama durumu olur mu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

düzenleyemediğim için yazıyorum parça slota oturuyor diğer parçalarla çakışır mı yada yakar mı bişileri çalışmama durumu olur mu

parça bilgilerini verirsen mantılı bi cevap veririz 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laq3sre
    Laq3sre's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:

Üstad sorunun içinde soru var sanki bilgi yarışmasındayız parça uyuşmazlığı diyorsn donanım diyorsun rem değil diyorsun alahın seversen sen ne diyorsun açık ve net yaz soruyu üstad.

''Demir tava gelir, Kömür biter... Akıl başa gelir, Ömür biter..."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

parça yok ki aklıma takıldı parça olsa zaten takıp denerdim saece merakten soruyorum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

yakma ihtimali var tabi mesela remin bir tarafını oturtup bir tarafını oturtmasan yanabilir rem ama sadece yanabilir. Prarçanın slota oturması onemli değil zaten sen AGP bir ekranartı ile pc-e ekran kartlarını aynıyuvaya oturamasın ki.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
Toplam Hit: 1966 Toplam Mesaj: 12