Gatasaray Bordeux Maçı Biletleri Tükendi
-
Galatasaray'a önce bir Galatasaraylı olarak sonrada bir Türk olarak başarılar dilerim. Maç biletlerini maç başlamadan 1 saat önce karaborsadan bulabilirsin. Normalde fiyatı ne kadarsa 2 katına alırsın. İstersen maçın başlamasını bekleyip öyle bilet alabilrsin daha uyguna gelir.
-
geçende buna benzer konu açtılar silindi buda silinir..
-
biz tr_ip ile büyük ihtimal numaralıdayız...
karaborsa fiyatlarını hemen size aktarıyım,yeni açık alt 60
yeni açık üst 80
eski açık 120 Tl'dir.
karaborsa'dan bilet almayın aldırtmayın...
koreografi iptal olmuş yeni haberim oldu, kapalı tribünde bayrak açılcak ama belki bir sürpriz olabilir eski açıkda :) -
duyduğum kadarıyla galatasaray storeden 150 tllik alışveriş yapana bordeux maçına bilet veriyorlarmış. karaborsada 100 tl verecegine iki tane forma alır biletide katlar cebine koyarsın.
ben gidicektim maça ancak kredi kartımın limiti dolmuştu internetten alamadım güzel bi süpriz oldu banada. neyse hamburga artık.
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------biz tr_ip ile büyük ihtimal numaralıdayız...
karaborsa fiyatlarını hemen size aktarıyım,yeni açık alt 60
yeni açık üst 80
eski açık 120 Tl'dir.
karaborsa'dan bilet almayın aldırtmayın...
ayrıca bu maç eski açık da koreografi olacak yaklasık 1 saat sonra içeri sokacaklar koreografiyi :)
onun için yarın herkes eski açık da kırmızı giyinecek.. :)
koreografi hakkında ipucu : Türkiye tarihinin en iyi koreografisi (obey your master'dan sonra :) kısacası hasta olacaksınız koreografiye :)
-----------------------------bende eski acıktan aldım 80 lira bayıldım amk :D senin şu koreofrafiden nasıl haberin oldu öle ya :D şimdi kırmızı mı giyinmemiz lazım :D sarı kırmızı olmaz mı :D dorma direk :D
-
türkiye dimi la burası
biterse bi çaresi bulunur fotokapi,kaçak,yan sanayi,saht vs şeklinde beceriler uzar gider.olmadı duvardan atlanır
-
70 lira yeni açıktan bilet var
-
mac günü geldi cattı 6 da oradayız biz
-
mq istanbulda değiliz ki bizde gidelim:W
-
18:30 da okul çıkışında gittik stadın oraya 40 tl ye aldık arkadaşa.galatasarayımıza başarılar..