Gaz Lambama 25 Milyar Teklif Ettiler ?
-
150 000 $ dan satıldığını duydum ben hoca ne 25 milyarı
Doğrudur & yanlıştır onu bilememde iyi para ettiği ortada + olay arkadaşların bahsettiği gibi kırmızı civada
Araştır bence iyice bakarsın uyduruk lamba zengin eder seni :)
-
Alın uşaklar haberin basına yansıyan kısmının linki
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Ayakla çalışan singer dikiş makinası isteyen varmı ?
-----------------------------
telefon çekiyomu yanında :)
-----------------------------Bırakın cep tlefonunu, sabit tlf. bile çekmiyor. Televizyon karıncalanıyor. Bilgisayar monitörü titriyor. Xp işletim sistemi kurulamıyor.
25 bine bırakırım
-
xP işletim sistemi kuralamıyor ne alaka onu anlamadım :D ne cıvaymışşş beaaa :D
-
arkadaşım gerçekten lambanın değeri yk ama eger yanına telefon koyduysa ve muhtemeklen telefon çekmedi uyuşturucu ticaretinde kulanıcaktır gümrükte makinlara yakalanmayacaktır bnce sat biz bilioruz ;)
-
cıva tuzları yoğun radyasyona tabi tutulduklarında kırmızıya dönüşüyor ve güçlü bir füzyon bombası yapımı için elverişli bir malzeme haline geliyormuş bu derece güçlü radyasyonmu yayıyo tv ler hadi onlarda böle oluyo peki dikiş makinesi gaz lambası ?
-
baba ei birşeymiş herhalde bu 100 150 bin dolar diyo millet bana 50 milyar nakit versinler satayım denedim tel çekmiyo kızıl mı mavi mi ne şeyden varsa beni alakadar etmez parayı veren alsın gitsin napcam tekliflere açığım...
-
drexler 25 veremmi :D
-
insanları dolandırmak için yeni bir tezgah türü bence...
-
hadi len veren veriyo zaten hiç olmadı adama 25 e bırakırım :) valla baba yalan doğru kızıl yeşil ben bılmem tel yanında çekmiyo adamda öle dedi varsa almak isteyen 50 milyar benım üstüne de ne kadar kalıyorsa satan kişinin olsun satıyorum talip bulun satın kırışalım paraları ben razıyım beleş para isteyen varsa teklifim bu...
Toplam Hit: 14196 Toplam Mesaj: 63