Gaziantep Baklavasi Tedarik Etmek İstiyorum
-
Alırken en önemli soru glikoz şurumu yoksa şekermi kullanılıyor şerbet için ilk önce buna dikkat et
-
xxjokerxx bunu yazdı
Alırken en önemli soru glikoz şurumu yoksa şekermi kullanılıyor şerbet için ilk önce buna dikkat et
antep'te düzgün kaliteli baklava yapanlar glikoz kullanma riskini almaz...
-
seç bir ara otobüsle gönderiyordu hocam. Günlük kaç tepsi istiyorsan geceden veriyorlar otobüse sabah gidip alıyorsun. merkezi arayıp konuşabilirsin bir.
-
aklima soktunuz girip madodan siparis verdim. 120 lira girdi durup dururken :P
-
sLeymN bunu yazdı
seç bir ara otobüsle gönderiyordu hocam. Günlük kaç tepsi istiyorsan geceden veriyorlar otobüse sabah gidip alıyorsun. merkezi arayıp konuşabilirsin bir.
Moruk genel olarak bogazda yanma hissi ve glikozdan bahsedilmis tirstim acikcasi arayip konustum yetkili yok 4 gibi ara dediler pass gectim burayi 😀
-
Schwarz bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Moruk genel olarak bogazda yanma hissi ve glikozdan bahsedilmis tirstim acikcasi arayip konustum yetkili yok 4 gibi ara dediler pass gectim burayi 😀
Abi seç iyidir. Bir de adana da köse baklava var orayla görüş hocam.
-
Antepli olarak koçak ve imam çağdaş bir kalite ve en büyük markalardır onlar sana ürün göndermezler hocam çünkü istanbulda kendi şubeleri var
ek olarak benim bir diğer sevdiğim marka burası
https://www.anteplibaklava.com.tr/
gerçekten kaliteli yapıyorlar
-
koçak baklava direk otobüsle gönderim yapıyor diğer yandan antepsan firmasını da tercih edebilirsin
ama koçak bu işin cumhuriyet altınıdır.
antepsan da iyidir.
seç firması da iyidir.
tabi bu firmaların hepsi malına göre fiyat verir. hepside yazdığı fiyatı hakeder.
yunusdogan tarafından 03/Nis/21 00:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Aradığın yer Adana Şahinoğlu baklava gel yerinde müşteri gibi ye kararını ver
Şalgam alacaksan elzem şalgam
Kebabı eti getiriyorsunuz ben yapıyorum:))
Hayırlı işlerin ola.
-
burasının kendi otobüs firması var hangi şehre istersen oraya otobüsle gönderiyorlar yediğim en iyilerden birisidir tavsite ederim.