folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gaziantep‘De Büyük Patlama - Karakola Saldırı

Gaziantep‘De Büyük Patlama - Karakola Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aa öyle demeyin, sakin olun yahu, akp terörü bitirecek, akan kan duracak, hic yakıstıramadım size.

teröristler milletin gözü önünde yol da keser, milletvekili de kacırır, kendi vekilleriyle de bulusur, hayat onlara güzel.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kan merkezi,

Robinson_Crusoe tarafından 20/Ağu/12 23:25 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

aa öyle demeyin, sakin olun yahu, akp terörü bitirecek, akan kan duracak, hic yakıstıramadım size.

teröristler milletin gözü önünde yol da keser, milletvekili de kacırır, kendi vekilleriyle de bulusur, hayat onlara güzel.

doğru söze ne denir....

Ama kan veren binlerce kişiyi görüncede mutlu oluyorum çünkü iyicene milletimizin bölündüğünü birlik beraberlik duygusunu kaybetiğimizi düşünüyordum taa ki kan veren insanları görünceye kadar.

Yarın tayyip çıkar yine başlar, karşılığımız şiddetli olacak filan diye zırvalar.  Adamlar artık Türkiye genelinde terör saldırılarında bulunabiliyor bu kadar rahatlar yani, bunlara bu rahatlığı ve bu güven duygusunu veren devletimiz sağolsun.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi yapmayın Allah askına birlik beraberlik bir yere kadar yani su an gercekten moralim bozuldu ve huzursuzum.

benim dört bir yerde yasayan akrabalarım, tanıdıklarım var, hepimizin vardır, bugün yarın bir tanıdıgımızı kaybetsek nasıl olur ?

adamlar göz göre göre ülkeyi kaosa sürüklüyor, su son günlerdeki haberler inanılır gibi mi bir düsünün ya ?

milletvekili kacırdılar oha dedik, türkiye büyük millet meclisine giren milletvekilleri teröristlerle bulustu agzımız acık izledik, simdi de gaziantep'teki sivil vatandaslarımız ölüyor, yaralanıyor, bu ne rezillik bu ne kepazeliktir ya.

acılım acılım dediler al sana acılım, ülkenin anası sikildi afedersiniz.

huzurum kactı ya, vallahi su an hicbir sey yapasım yok midem bulanıyor su son olayları gördükce.

nasıl bitecek bu terör ben anlam veremiyorum, dagdaki 3-5 sikigi öldürmekten aciz bir milletiz biz.

ne yapıyor bu hükümet Allah askına ?

ülkece felakete sürükleniyoruz ya, kanallarda diziler, sacmasapan programlar, antep'i gösteren yok, niye ? hükümet korkusu mu ?

halk uyumaya devam ettikce daha kötü olacak bu islerin devamı, yazıklar olsun, o masum insanlar ölürken bu gidisata dur demeyecek hükümete yazıklar olsun.

Andrei tarafından 20/Ağu/12 23:47 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Valla dediğin gibi medya şu anda uyuyor gibi gözüküyor. Haber kanallarına baktım demin son gelişmeleri öğrenmek için ama hepsinde spor programları filan vardı belli ki gündemi değiştirmeye, saldıları hızlıca geçiştirip unutturmaya çalışıyorlar.

Bizim milletimiz de halen hükümeti koruma peşinde bu saldırıların ardından halen hükümete laf kondurmayan koruyucu davranan kişiler var yazık diyorum yani. Artık şehit haberleri, kaçırma haberleri, saldırı haberleri gündelik şeyler oldu. Hergün bir yenisiyle karşılaşıyoruz ve buna dur diyen kimse yok sanki normal birşeymiş gibi karşılamaya başladı milletimiz. Herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın ayaklarında dolaşıyor. Ama artık sadece doğduda değil terör heryerde karşımıza çıkıyor bakalım şimdi ne olacak ülke kaosa sürüklenmeyi bırak kaos içerisinde zaten ama daha kimseler farkında değil bunun.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Yasak mı ne gelmiş, ne yasağı amk?

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sittinsene
    sittinsene's avatar
    Erkek

hadi akpyi eleştirelim

VERENDE..."O" ALANDA..."O" NEDİR SENDEN GİDECEK?,TELAŞINI GÖRENDE "CAN" SENİN ZANNEDECEK!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

abi yapmayın Allah askına birlik beraberlik bir yere kadar yani su an gercekten moralim bozuldu ve huzursuzum.

benim dört bir yerde yasayan akrabalarım, tanıdıklarım var, hepimizin vardır, bugün yarın bir tanıdıgımızı kaybetsek nasıl olur ?

adamlar göz göre göre ülkeyi kaosa sürüklüyor, su son günlerdeki haberler inanılır gibi mi bir düsünün ya ?

milletvekili kacırdılar oha dedik, türkiye büyük millet meclisine giren milletvekilleri teröristlerle bulustu agzımız acık izledik, simdi de gaziantep'teki sivil vatandaslarımız ölüyor, yaralanıyor, bu ne rezillik bu ne kepazeliktir ya.

acılım acılım dediler al sana acılım, ülkenin anası sikildi afedersiniz.

huzurum kactı ya, vallahi su an hicbir sey yapasım yok midem bulanıyor su son olayları gördükce.

nasıl bitecek bu terör ben anlam veremiyorum, dagdaki 3-5 sikigi öldürmekten aciz bir milletiz biz.

ne yapıyor bu hükümet Allah askına ?

ülkece felakete sürükleniyoruz ya, kanallarda diziler, sacmasapan programlar, antep'i gösteren yok, niye ? hükümet korkusu mu ?

halk uyumaya devam ettikce daha kötü olacak bu islerin devamı, yazıklar olsun, o masum insanlar ölürken bu gidisata dur demeyecek hükümete yazıklar olsun.

öncelikle bir kandilin yapısını incele ve oraya ordu neden giremez bi öğren. Girdi diyelim, orada yıllarca kalması lazım, kaldı diyelim bunun lojistiğini baban mı

verecek cebinden yıllarca? + diğer dış ülkeler senin bir dış ülkede kalmana ne kadar müsade edecek? etti diyelim, türk ordusu kandile girdiğinde pkklılar geri

çekilip ırak içlerine sığınmayacak mı ya da suriye-iran a kaçmayacak mı?   Konjonktürel şartları bilmeden bol kese sallamak kolay maalesef.

Gelelim pkk nın eylem planına. Sen sanıyor musun ki türk ordusu kandile girerek pkk biter. Pkk nın uygulamaya koymadığı eylem planları var. Mesela

dağdakiler ya da düzdekiler büyük metropollere girip büyük alışveriş merkezlerinde canlı bomba, ya da uzaktan kumandalı bomba ile bir sürü insan

öldürebilir. İstihbaratın ne kadar kuvvetli olursa olsun 5000 kişilik bir eylem planı içindeki insanların 10 kişisi başarılı olursa on binlerce insanın ölmesi içten

bile değil ki zamanın bunun örneğini ETA yapmıştır. 

Çözüm farklı bir şey.. Amerika'yı işe katmadan çözüm olmaz, adamlar izin vermezler. Bir şekilde başka bir patlağı çıkartırlar. Uzaktak bakmak kolay ama işin

içinde olmak çok çok farklı. Hadi olmayan teknolojinle kafa tutsana amerikaya? Tayyip değil de Osman Pamukoğlu gelse ne olacak ? Biz 100-150 yıl önce

yaşamıyoruz. Adamların ürettiği teknolojinin haddi hesabı yok. Bugün marstaki taşları lazer ile kırıp sonuçlarını yollayabiliyor, türkler kendi TV uyduları bile

fransadan atacak kadar teknolojiye sahip değil. Bağımlıyız, o yüzden hah diyip de bu işten sıyrılamayız. 

Bu kadar kolay değil çözmek, 30 yıldır süren bir dava var ve sürekli alttan alttan insan yetişen insanlar var. Kaç pkk lı tanıdın bilmiyorum ama o örgütün

içinde 14-15 yaşında bir sürü kız erkek çocuk var ve hala da devam ediyor. İstihbart bunu blmiyor mu?

Kimlik kontrolü yap doğu illerinde doğan herkesi öldür, doğuya kimsayal bomba at yak yık her yeri ee büyük şehirlerde ne olacak? İş dağdaki 3-5 çapulcuda

bitmiyor. Bu iş organize bir iş. Mehmetçik 1 hafta dağda kalınca imanı gevriyor adamlar 30 yıldır dağdalar. Onlar o şartlara alışmış, nereye kaçacağını

nerede nasıl yaşacağını çok çok iyi bilir. 3 ay lık bir eğitimle 15 yıllık bir pkk lının önüne gariban türk askerini kuzu niyetine sunmak ne kadar mantıklı.

Sana bunla ilgili sayfalarca yazı yazarım. Bu işi yıllardır araştırıyorum ve işin içinde o kadar karışık şeyler var ki.. aponun bir ermeni olduğu gibi. pkk nın

asala'nın devamı olduğu gibi..

Bunları ben biliyorum, bizim istihbarat benim bildiğimin 1000 lerce katı fazlasını biliyor ve çözemiyorlar ya da çözmek istemiyorlar ama izlenimlerim gösteriyor

ki pkk bugün çok daha rahatsız. Yazmamın suç olduğu bazı şeyler var onları paylaşamıyorum ama maalesef işin içinde çook hayin var. Onların temizlenmesi

kolay iş değil.

Ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, Antep halkının'da kan verme hassasiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Örnek bir kenttir antep.

edit: şunu belirtmek istiyorum ki ben bir akp yandaşı ya da chp yandaşı ya da x partisi yandaşı değilim. Sadece doğrudan yana bakıyorum. Ve senin sözle

eleştirdiğin akp yi ben gerçek hayatta karşılarına çıkarak eleştiriyorum

unbalanced tarafından 21/Ağu/12 00:09 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu nedir ya :S allahım bize verdiğin bu acıyı al bizden atalarımızın yaptıkları hataları bize çektirtme  başımız da ve içimizde ki hayinlere fırsat verme ey rabim allah rahmet eylesin ölenlerin ailelerine bir de gel bunu sor offfff bu nedir ya konuşulacak bir şey kalmadı allah şehidlerimizin ruhlarını şad eylesin inşallah

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 8983 Toplam Mesaj: 70