Gebze Center'dan Sabiha Gökçen'e En Rahat Nasıl Gidilir?
-
-
kocaeli belediyesinin otobüsü var oranın beyaz masasını arayıp öğrenebilirsin. şaak diye kapıya kadar götürüyor.
-
Hat 250 ye veya Gebze'den kalkan hay 250 g var binerseniz direk Sabiha gökçene gidersiniz. Hat 200 e binerseniz Pendik köprüde inip ordan geçebilirsiniz.
-
Hat 200 yarım saatte bir,diğerleri saatte bir.
-
yunusdogan bunu yazdı
kocaeli belediyesinin otobüsü var oranın beyaz masasını arayıp öğrenebilirsin. şaak diye kapıya kadar götürüyor.
Bilgilendirme için teşekkürler.
250G numaralı otobüsün geçtiğini söylediler. Inceliyorum.
-
ehlikeyif bunu yazdı
Yorumun için teşekkürler,
Gebze center'dan kaç gibi geçiyor acaba bilme şansımız olur mu? Otobüsü mobilden takip edebiliyor muyuz istanbul gibi
-
zeybekustasi bunu yazdıehlikeyif bunu yazdı
Gebze center'dan kaç gibi geçiyor acaba bilme şansımız olur mu? Otobüsü mobilden takip edebiliyor muyuz istanbul gibi
Kentkart uygulaması var, onu yükle il olarak İzmit'i seç, sefer bilgilerinden numarasını yaz otobüsü görebiliyorsun berde olduğunu
-
ehlikeyif bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıehlikeyif bunu yazdı
Kentkart uygulaması var, onu yükle il olarak İzmit'i seç, sefer bilgilerinden numarasını yaz otobüsü görebiliyorsun berde olduğunu
Çok teşekkür ederim sağolun.
-
tatlıkuyu köprüsünden hat geçiyor sabiha'ya saat başı olması lazım, onun haricinde taksi 70-80 yazar sanıyorum
-
yaw saçmalamayın en kolayı gebze harem dolmuşuna bin pendik köprüde in üste çık bi ton havaalanı otobüsü geçiyor ordan 16S E-10 vs binersin onlarla gidersin
-
Haci en kolayi bakiyim cuma isimi erken bitirip ben alip birakiyim