Gel Gel Gel GÜMMM
-
Hajılar ark anlatıo pickup arabaları var zeytin bahçesindelermiş arabayı arladaş kullanıo arkada kuyu var geri geri yanaşcak pederide arkada ki kuyuya yanaştırmaya uğraşıo işte gel gel yaparken GÜÜÜÜÜMMMMM diye ses gelio sonra arkadaşın peder OOOOOOPPP :d
bi güldük amk arabayı gorseniz far kırılmış demirler yamulmuş komediydi bide peder arkadaşa kızmasın mı nasıl kullanıon die :D
-
muhahahaha :D :D
kim koydu lan o kuyuyu oraya? :D
-
Sadece arabayı nası kullanıon die kızdıysa gayet ii walla.
-
hajı peder suçlu başka nediyebilir ki :)
-
hacı bi gün servisdeyiz ben en arkada cam kenarında oturuyom (gambler olm hatırlarsın :D ekrem abi nin servisinde)
arabayı kullan ekrem abi neyse çarşıda sıkışdık kaldık eko abi dedim geri geri gel araba felan yokkkken kurtulak şurdan bekle bekle ebemiz ağlıycak
tmm dedi arkaya bak
amk çarşını ortasında dönücez ben gel gel gel gel dedim hemen yanımda arabanın kaputu var bi çaktım kaputa eko abi hemen döndü
lannnnnn eşşoooooluuuu eşşşşşek bak demedim mi sana :D
eko abi dedim hemen sövüyon şaka yaptım yafff :D
-
yunusemre bunu yazdı:
-----------------------------hacı bi gün servisdeyiz ben en arkada cam kenarında oturuyom (gambler olm hatırlarsın :D ekrem abi nin servisinde)
arabayı kullan ekrem abi neyse çarşıda sıkışdık kaldık eko abi dedim geri geri gel araba felan yokkkken kurtulak şurdan bekle bekle ebemiz ağlıycak
tmm dedi arkaya bak
amk çarşını ortasında dönücez ben gel gel gel gel dedim hemen yanımda arabanın kaputu var bi çaktım kaputa eko abi hemen döndü
lannnnnn eşşoooooluuuu eşşşşşek bak demedim mi sana :D
eko abi dedim hemen sövüyon şaka yaptım yafff :D
-----------------------------eko abi dedim hemen sövüyon şaka yaptım yafff :D
oha amk :D sakın bana şaka yapma sen :D:D
-
muahah abi görücen yafff adam sıçtı :D ama
-
Hajı ben olsam bende süüerdim ole şakamı olurmuş :)
-
kuyu hatalı abi arkadan çarpıo nede olsa .d
-
emrah_melenkolia bunu yazdı:
-----------------------------
Hajı ben olsam bende süüerdim ole şakamı olurmuş :)
-----------------------------muahhaa :D
olm o gün akşama kadar güldük lan
-
Böyle olaylar çok oluyor ark.Bir gün servisteydim.Hiç öne oturmayan adam gittim o gün öne oturdum.Kaptırdık gidiyoruz.Servis şöförü telefonla meşgale oluyor :D.Ben arada sırada yola bakıyor zannediyorum.45-50 metre önde bir j9 dedim önüne bak diye iş işten geçti .:D.Bastı frene ama j9 bu durmaz.Zemin ıslak.:D.Emmelli gömmeli arkadan bir oturttuk biz buna :D.yane bende söylemesem b*kumuz çıkacak.Ehliyeti et galeriden mi alıyorlar napıyorlar anlamıyorum yaws