Genç İken Alınması Gereken Belgeler
-
HolyOne bunu yazdı
Adamı niye öldürdün lan şimdi?
Fiyat ne merak ettim, adam harwardda okuyacaksa da karşılıyonuzmu
belli butce veriyorlardir yillik su kadar diye. ister orda oku ister burda oku diyorlardir
-
önce bi çok hava al hacı, karı kız kes. amaçsızca gez vaktin olduğunda.
sonra bilg işletmenliği (bi ske yaramıyo ama al), ehliyet, sonra belediyenin beleş kurslarına git hangisi ilgini çekerse. hem beleş hem sertifikalı.
-
hemen B ehliyet A2 ehliyet 23 yaşını dolduruncada hiç vakit kaybetmeden E ehliyet (E ehliyet çok önemli)
3 adet ticari ehileti kesinikle al bunları kaçırma kargo aracı kasalı kamyonet yük taşıma için çok önemli
ticari ehliyete ne yapacam deme sakın örnek: bir düğün oldu 16 kişilik bir aileyi düğüne götüreceğinde yakalarsalae 2000 tl cezası var
silah taşıma belgesi al
alması çok basit ve işe yaramayan bilgisayar belgesi al cv doldurunca faydasını görürsün
bilgisayar için öğretme belgesi var 6 ayda eline alıyorsun diplomayı çıraklıktan kaydoluyorsun
ileride dükkan açınca eleman çalıştırabilmek için
-
Hocam bende bulunanları yazimde ;
Ehliyet Sınıfından ;A2 + B
Zeytun-i tarafından 12/Kas/12 18:50 tarihinde düzenlenmiştir
Sertifika Sınıfından ;
Chip Uzaktan Bilgisayara Sertifikası
Grafikerlik Sertifikası
Biride tezkere yazmış, askerlik sorunum yok şükür geçti o :)
Hocam ingilizce pek yok üzerinde çalışıyorum şu an :) Evet güzel söylemişsin ayrıca ingilizcemiz iyi olsa ne tür belgeler alabiliriz yararlı olacak ?
Hocalar silah taşıma belgesini nasıl alacağız, sabıka kaydım 0 km, yani o konuda sorun yok, her gelene veriyorlar mı ?
Ben sadece av tüfeği ruhsatı alabiliyoruz sanıyorum. -
demirci bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Adamı niye öldürdün lan şimdi?
Fiyat ne merak ettim, adam harwardda okuyacaksa da karşılıyonuzmu
belli butce veriyorlardir yillik su kadar diye. ister orda oku ister burda oku diyorlardir
evet yıllık 8 binlira olması lazım her yılın ağustos ayınca sigorta parayı hesabına yatırır
ücreti ilk öğretim ilk öğretim ve lise ilk öğretim lise ve üniversite diye değişiyor
bu istemdeki güzel olay parayı 1 defa veriyorsun
-
Zeytun-i bunu yazdı
Sertifika Sınıfından ;
Grafikerlik Sertifikası
Hocam ingilizce pek yok üzerinde çalışıyorum şu an :) Evet güzel söylemişsin ayrıca ingilizcemiz iyi olsa ne tür belgeler alabiliriz yararlı olacak ?
Hocalar silah taşıma belgesini nasıl alacağız, sabıka kaydım 0 km, yani o konuda sorun yok, her gelene veriyorlar mı ?
Ben sadece av tüfeği ruhsatı alabiliyoruz sanıyorum.Silah taşıma ruhsatı alamazsın tabi iyi bir servetin veya kuyumcu dükkanın vb... şeylerin yoksa onun yerine silah bulundurma ruhsatı alabilirsin ama o ruhsatla da silah gezdiremezsin sadece evinde bulundurursun veya nerede bulundurmak istersen.
-
silah taşımayı ancak kaymakamlıkta bir tanıdığın eş dost varsa alabilirsin onun dışında taşıyan yine taşır yakalanınca bir para cezası var
-
CAgAtAy bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Sertifika Sınıfından ;
Grafikerlik Sertifikası
Ben sadece av tüfeği ruhsatı alabiliyoruz sanıyorum.Silah taşıma ruhsatı alamazsın tabi iyi bir servetin veya kuyumcu dükkanın vb... şeylerin yoksa onun yerine silah bulundurma ruhsatı alabilirsin ama o ruhsatla da silah gezdiremezsin sadece evinde bulundurursun veya nerede bulundurmak istersen.
Onun için hocam mesela evde bulundurmak için kuyumcu vs olmama gerek yok demi ? Taşıma hariç, direk evrâklarla gidiyormuyum karakola ?
-
Zeytun-i bunu yazdı
Onun için hocam mesela evde bulundurmak için kuyumcu vs olmama gerek yok demi ? Taşıma hariç, direk evrâklarla gidiyormuyum karakola ?
evet hocam o kadar basit :)
hoca senin senelik silah taşıma/bulundurma vergilerinden haberin var mı :) -
c0der bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
evet hocam o kadar basit :)
hoca senin senelik silah taşıma/bulundurma vergilerinden haberin var mı :)Hacı olsa böyle yazarmıyım sence, ne kadar ortalama ? :D