Genelkurmay: 100'E Yakın Terörist Öldürüldü
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------
manhyak bunu yazdı:
Uçaktan mı saymışlar
-----------------------------işte en kral soru nasıl saymışlar hadi cevap verin casus sondasımı göndermişler uçaklar ses hızının bilmem kaç katı hızla gidiyo hepsi tek tek lord of the rings deki gibi her indirdiklerini sayıyolarmı
-----------------------------insansız uçaklar belirli bir irtifada düşük hızda kalabiliyor + termal kameraları var muhtemelen onlarla saymışlardır diye tahmin ediyorum yada tahmini rakamdır.
-
Harekâtta 73 barınak, 6 sığınak, 18 mağara, 8 depo, 14 tesis/bina, 1 cephanelik, 9 uçaksavar mevzii, 3 kontrol noktasının etkili olarak vurulduğu açıklanırken, hedeflerin ayrıntılı analizler sonrası belirlendiği ve sivillerin yaşadığı meskun mahaller olmadığı kesinlikle tespit edildikten sonra hedef listesine alındığı altı çizildi
-
ÖRGÜT BÖLGEYİ KAPATTI - Hava harekâtı icra edilen bölgelere basın mensuplarının ve yerel halkın girişinin bölücü terör örgütü tarafından engellendiği, bu hususun bölgedeki gerçek zayiat ve hasarı gizlemeye yönelik olduğu, temas kurulamayan teröristlerin ise örgütten kaçmış olabilecekleri değerlendirilmektedir.
-
- Irak’ın kuzeyi ve yurt içi bölücü terör örgütünün faaliyetleri açısından yakından izlenecek, hava ve kara operasyonlarına devam edilecektir.
-
sokoban bunu yazdı:
metalkolik bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
Uçaktan mı saymışlar
-----------------------------işte en kral soru nasıl saymışlar hadi cevap verin casus sondasımı göndermişler uçaklar ses hızının bilmem kaç katı hızla gidiyo hepsi tek tek lord of the rings deki gibi her indirdiklerini sayıyolarmı
-----------------------------insansız uçaklar belirli bir irtifada düşük hızda kalabiliyor + termal kameraları var muhtemelen onlarla saymışlardır diye tahmin ediyorum yada tahmini rakamdır.
-----------------------------o uçaklar ajanlar falan hikaye telsiz frekanslarına girerek konuşamalarını çalıyolar. istihbarat burda işe yarıyo sadece, btö de bunu bildiği için şifreli konuşur. askerdeyken bana günde en az 10 tane D/K(Dinleme/Kestirme) faaliyet evrağı gelirdi. yine o D/K lardan varsayımla bole bir sayı solemişlerdir.
-
demek ki neymiş ? isteyince oluyormuş.NEden rahat bırakılıyor bu herifler anlamıyorum.hergün sıfırdan barınak yapılacak değil ya, hiç mi keşif uçuşları yapılmıyor ? hiç mi o insansız uçaklar dolanmıyor ? dolandır hergün işin ne ? 1 şehit vereceğimize 1 milyon dolar gitsin bu keşiflere.Elbette birşeyler bulunacak.NEfes aldırmayacaksın buhnlara
-
kimyasal silah kullanılmadan önüne geçilemez bu işin.
-
metalkolik bunu yazdı:
-----------------------------sokoban bunu yazdı:
metalkolik bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
Uçaktan mı saymışlar
-----------------------------o uçaklar ajanlar falan hikaye telsiz frekanslarına girerek konuşamalarını çalıyolar. istihbarat burda işe yarıyo sadece, btö de bunu bildiği için şifreli konuşur. askerdeyken bana günde en az 10 tane D/K(Dinleme/Kestirme) faaliyet evrağı gelirdi. yine o D/K lardan varsayımla bole bir sayı solemişlerdir.
tamam hocam kendi sorunun cevabini verdin bizde ogrenmis olduk. d/k + illaki istihbarat elemani vardir. -
yaa fikirler güzel de sorun uygulamada isteseler bu olayı kökten çözerler o gücümüz var ama neden kessinki ozaman tayyipin ne işi kalacak, bu şekilde adam prim yapıyor. bikaç askeri öldürmesi için serbest bırakıyor. sonra çıkyı tv ye bıçak kemiğe dayandı cart curt bi operasyon yapılıyo sonra bitiyo. arkasından birkaç şehit falan döngü bu hocam.
-
HeYeT bunu yazdı:
metalkolik bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
metalkolik bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
Uçaktan mı saymışlar
tamam hocam kendi sorunun cevabini verdin bizde ogrenmis olduk. d/k
-----------------------------ama başta yazdımıda oku btö kestirme aldığımızı zaten biliyor. ondan bazen yaygara için bole şeler gelio, bigün bi kestirme geldi bizim bölüğe saldıracaklarına dair, bölükte 3 gün hiç uyutmadılar bizi bi bok da olmadı dalga geçiolar bizimle