General Mobile Discovery 04.03.2014 Güncellemesi Geldi
-
Bunu yukleyince uygulamalar rehber medya v.s hersey siliniyor mu
-
whopper bunu yazdı
lo bildirim ışığı sönmüyor hiç :W
mesaj ve aramalar yap istersen :S
mesaj, arama ve whatsapp koysalar iyiymiş de whatsapp tüm bildirimleri al deyince geliyor. o kadar akıl edememişler. uygulama seçme olayını da yapabilirlerdi. dediğim gibi bu güncelleme sadece gözü doymayan bazı kullanıcıları tatmin etmeye çalışmanın sonucu olarak çıktı. bi eksiklik de gidermiyor. abidik kubidik ufak tefek özellikler getiriyor. uygulama kurar yaparsın daha fazlasını. ama işte o kitle illa güncelleme alacak ya. çok şımardılar. GM de oluşan ilgiyi kaybetmeyi göze alamıyor.
-
Cia bunu yazdıBunu yukleyince uygulamalar rehber medya v.s hersey siliniyor mu
yok
-
rootluyken yükledim sikinti olmadı :)
-
Ekrana tıklayınca açılacaktı hani aq yalanmış meğer
-
ibneler ne guzel seviniştim cihaz adama benzeyecek diye
kayda değer bir gelişme olmadı.
dokunarak açmayı bende bekledim ama gelmeiş .
bildirim ışığı desen açık kalıyor sürekli ayarlardan sadece cagrı ve sms yapmayınca.
birde skindirk bir tema koymuşlar sanki marifetmiş gibi :D
üzüldüm :(
-
flash ı düzeltmişler :F en iyisi o olmuş.
gerisi yalan. Birde launcher dan sanırım bende ufak bir hızlanma oldu gibi.
-
hdr çekim geri gelmiş bide yeni bi çekim modu gelmiş kameraya, gif tarzı parmakla oynatabildiğin bi mod eklenmiş adını bilemedim
-
O değilde Donanımhaber, Facebook, Twitter yorumlara bakıyorum millet sanki telefonun çift kaşarlı tost yapmasını falan bekliyor.Amk sonuçta telefon.Yok telefonda hiç bir değişmemiş.Samsung, HTC gibi firmalar çıkardığı telefonlara 1-2 sefer güncelleme verdikten sonra siktiri çekerken o kadar yazılımsal destek verdiler.Sonuçta Renault parası verip Mercedes'e biniyoruz.
-
Citizen bunu yazdı
O değilde Donanımhaber, Facebook, Twitter yorumlara bakıyorum millet sanki telefonun çift kaşarlı tost yapmasını falan bekliyor.Amk sonuçta telefon.Yok telefonda hiç bir değişmemiş.Samsung, HTC gibi firmalar çıkardığı telefonlara 1-2 sefer güncelleme verdikten sonra siktiri çekerken o kadar yazılımsal destek verdiler.Sonuçta Renault parası verip Mercedes'e biniyoruz.
aynen mk. bu kişiler muhtemelen hayatında hiç samsung falan kullanmamış kişiler. sanıyorlar ki gidip iphone alınca kahve yapacak yemek pişirecek bulaşık yıkayacak. bunlara ne versen gene tatmin olmayacaklar çünkü telefonu 600e aldılar. sony, experia serisiyle sikindirik telefonları uçuk fiyattan kakaladı su geçirmez toz yutmaz diye. 1 ay geçmedi insanlar isyanlara başladı havadan nem kapıp ıslanıyor diye. neyse işte bunlara sat GMDyi de s4 al deyip geçmek lazım.