Gerçekden Muzik Dinleyenler Sennheiser Kulaklık Tavsiye
-
darty kulak iceine bakim
-
birde alırsanız kulaklıkların kablolarının silindir deilde yatay olmasına dikkat edn ömrü daha uzun oluyor kırılmıyor.
-
birde alırsanız kulaklıkların kablolarının silindir deilde yatay olmasına dikkat edn ömrü daha uzun oluyor kırılmıyor.
-
creative ep630 f/p olarak alinabilecek en iyi kulaklik. cx300 deneyimimde var gercekten güzel kulaklik fakat baslarda ep630 1-2 gömlek daha iyi.
-
sennheiser cx 900 aldım, cx200leri atarsın çöpe :)
-
BIEN OK-205, bulabilirsen tabi.
-
audio technica cks90 kullanıyorum, sennhiesier ie8 ile fiyat/performans yaparsak kesinlikle ie8 in eline verebilecek bir kulaklık
cks90 şuan en iyi fiyat/performanslı alabileceğin en üst seviye kulaklıktır.
enstrümanın ve ses çeşitliğinin bol olduğu tarzlarda (elektronik ve trance müzik) derinliği ve ayrıntıyı en ince ayrıntısına kadar duyabilirsin
-
Bende bir sennheiser patlattıktan sonra, şimdi AKG K321 kullanıyorum 110 liraya almıştım sene başında , altyapı ve ses detayları gayet iyi hocam çalan enstrümanları rahatlıkla ayırt edebilirsin.. tabi ipod kullanıyorum onunda etkisi fazla ama farklı playerlarla da denedim gayet başarılı kulaklık tavsiye ederim. ürün bu: http://tr.akg.com/product-detail-tr/k321wht.html
-
yaklaşık 4 yıldır sennheiser mx760 kullanıyorum. sıradan mp3 çalarlarda kullandığımda bir fark göremiyorum fakat bilgisayarda flac uzantılı müzikler dinlediğimde kalitesini rahatlıkla ölçebiliyorum. 4 yıl oldu bozulmadı ve memnun kaldığım için başka kulaklık almayı düşünmedim bile.
-
valla bende alıcam bıktım su kucuk kulaklıklardan valla :D