folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gerçekten Hakkaniyetli Bir Seçim Olacağına İnanalar Var Mı?

Gerçekten Hakkaniyetli Bir Seçim Olacağına İnanalar Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar olanları biliyorsunuz Adamlar Adaleti tüm bakanlıkları devletim tüm kururm ve kururluşlarının babasının çiftliği gibib kullanıyor 
    tek taraflı konuşmuyorum iki tarafıda baz alalım 
    illegal yoldan cemaat istediği gibi istediği kuruma adamını yerleştirmiş dinlemiş yönetmiş hukuk dışı bir ton iş yaptı gerek emniyet ve tüm kurumlarda  vs vs
    diğer yandan yetkiyi aldı diye hükümet cephesinde bakanlar başbakanın bunların yakınları babasının çiftliği gibi hukuk dışı uygulamalar yolsuzluklar yaparken istediği gibi kanun koyup istediği adamla sitediği gibi oynayabiliyor ve kimsede gıg diyemiyor 

şimdi merak etttiğim olay şu   YSK "Yüksek seçim kurulu" da bu devletin bir kurumu değil mi emniyete hukuka istediği gibib müdehale eden cemaat sizce buraya adamını koymuş olamaz mı istediği gibib seçim sonuçlarına müdehale etmek için ya da her kuruma hükmeden hemde istediği gibi adam değiştiren istediği gibi uygulamalar yapan hükümet bunu yapsa kimin nerden haberi olacak kim hesap soracak

seçimde adalet de bu ülkede artık işlevinin yitirdi bana göre soru basit gerçekten hakkaniyetli seçim olacağına inanan varmı varsa neye dayanarak bunu diyor. Seçimle başa gelen gerçekten mi başa geliyor tüm bunlara dayanarak soruyorum

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Hocalar olanları biliyorsunuz Adamlar Adaleti tüm bakanlıkları devletim tüm kururm ve kururluşlarının babasının çiftliği gibib kullanıyor 
    illegal yoldan cemaat istediği gibi istediği kuruma adamını yerleştirmiş dinlemiş yönetmiş hukuk dışı bir ton iş yaptı gerek emniyet ve tüm kurumlarda  vs vs
    diğer yandan yetkiyi aldı diye hükümet cephesinde bakanlar başbakanın bunların yakınları babasının çiftliği gibi hukuk dışı uygulamalar yolsuzluklar yaparken istediği gibi kanun koyup istediği adamla sitediği gibi oynayabiliyor ve kimsede gıg diyemiyor 

şimdi merak etttiğim olay şu   YSK "Yüksek seçim kurulu" da bu devletin bir kurumu değil mi emniyete hukuka istediği gibib müdehale eden cemaat sizce buraya adamını koymuş olamaz mı istediği gibib seçim sonuçlarına müdehale etmek için ya da her kuruma hükmeden hemde istediği gibi adam değiştiren istediği gibi uygulamalar yapan hükümet bunu yapsa kimin nerden haberi olacak kim hesap soracak

seçimde adalet de bu ülkede artık işlevinin yitirdi bana göre soru basit gerçekten hakkaniyetli seçim olacağına inanan varmı varsa neye dayanarak bunu diyor. Seçimle başa gelen gerçekten mi başa geliyor tüm bunlara dayanarak soruyorum

onu soracağına teyyip reyiz adamını koymuş olamazmı diye sor ;) oyları sıfırladınızmı???

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

tabiki inanmıyorum şu ülkede yaşayan kimse de buna inanmamalı hatta komplo teorisi de atıyım ortaya bence seçimlerden sonra bunların yaptığı eski ve yeni oy çalmalar da bir şekilde piyasaya sürülecek kıyamet hepten kopucak.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

onu soracağına teyyip reyiz adamını koymuş olamazmı diye sor ;) oyları sıfırladınızmı???

okumadın galiba iyyice oku iki taraflı dedim zaten cemmat de tayyip de istediği gibi seçimleri yönetemez mi bu dururmda nasıl güveneceğiz dedim işin özü 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

madem çok önemli ve hassas   ozaman oy kullananlar sandıkların başında dursun bu kadar basit , oy verdim hadi eve gideyim akşam TV lerde belli olur deyip sonra vıyyy  hilekarlık yapmışlar vııyyy sahte oy pusulaları bulmuşlar felan filan. 

OY'un önemliyse oy kullandığın sandığın başında bekleyeceksin arkadaşım.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

yeni konu açmayayımda bende bir şey sormak istiyorum :)

biraz komedide olsa bugün bir arkadaşla az bişi tartıştım :D işin komiği bu arkadaşım bu mevzular çıkınca "hırsızlık" soğumuştu şimdi gene başladı amk. LOZAN Antlaşmasında bir madde varmış bu amk antlaşmasıda 100 yıl geçerliymiş hem bizim yer altı kaynaklarımızı çıkarmamızı engelliyomuşmuş hemde (alaksız bile montrö boğazlar sözleşmesinden dolayı) boğazlardan adamların gemileri beleşe geçiomuş 3. köprüde ondan yapılıomuş. hea bide halkbank TR irandan daha ucuza petrol alıp parasını banka üzerinden değilde bir şekilde elden alıcağını ve bu şekilde hallediceklerini sölemişmiş :D (tmm adama götüyle gülerler o rası ayru ama cidden bu kadar ör olunur mu lan bide kara para aklma çıktı :S)

nedir lan bu 2023 banada biri açıklasın :S

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    ArmadA bunu yazdı

yeni konu açmayayımda bende bir şey sormak istiyorum :)

biraz komedide olsa bugün bir arkadaşla az bişi tartıştım :D işin komiği bu arkadaşım bu mevzular çıkınca "hırsızlık" soğumuştu şimdi gene başladı amk. LOZAN Antlaşmasında bir madde varmış bu amk antlaşmasıda 100 yıl geçerliymiş hem bizim yer altı kaynaklarımızı çıkarmamızı engelliyomuşmuş hemde (alaksız bile montrö boğazlar sözleşmesinden dolayı) boğazlardan adamların gemileri beleşe geçiomuş 3. köprüde ondan yapılıomuş. hea bide halkbank TR irandan daha ucuza petrol alıp parasını banka üzerinden değilde bir şekilde elden alıcağını ve bu şekilde hallediceklerini sölemişmiş :D (tmm adama götüyle gülerler o rası ayru ama cidden bu kadar ör olunur mu lan bide kara para aklma çıktı :S)

nedir lan bu 2023 banada biri açıklasın :S

mantıksızlığa mantıkla cevap verilmez. sen de tayyibin papayla resimlerini göster, bi ara gizli anlaşma yaptılar muhabbeti vardı abd ile aratırsan bulursun onu anlat. bulunan petrol kuyularını akpnin kapattırdığını anlat. kadirin ibne olduğunu falan söyle. lozan 100 yıl muhabbetini belgesiz kanıtsız ortaya atan maldır kendisi. 

hiç olmadı türkiyedeki amerikan üslerinden bahset, ırakta amerikan askerlerinin sağ sağlim dönmesi için dua ediyorum dediğini anlat. 

seri gir yani. sen şimdi lozanı duyunca olur mu lan öyle şey diyon gerisi gelmiyor. belge göster desen gösteremez de inanmayı da bırakmaz. seri giricen, bırak sen değil o sıkışsın. büyük ihtimal kafası değişmeyecek ama en azından göt gibi ortada bırakırsın muhabbetin sonunda.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Hocam oy sandıklarının başınca herpartiden seçilmiş üyeler bekliyor. Sayımı yaparken dahi herşeyi izliyorlar. Seçimlerde hile yapılabilme ihtimali çok çok düşük. Babam seçim müdürü ordan biliyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Hocam oy sandıklarının başınca herpartiden seçilmiş üyeler bekliyor. Sayımı yaparken dahi herşeyi izliyorlar. Seçimlerde hile yapılabilme ihtimali çok çok düşük. Babam seçim müdürü ordan biliyorum.

Baban neci hacı :) şaka tabi

tamam da genel ysk nın merkezinde sandık binasından gönderilen oy miktarının direk yansıdığına nasıl emin olacağız sandığın başında dursak ne olur sonuçta bildirim ysk ya gitmiyor mu

Sen 5 dersin adam 3 yazsa seçimden sonra kaç yazıldığına bakan var mı 

diyeceksiniz ki noter vardır ilk başta dediklerim noter iÇin'de geçerli 

sistem nasıl işliyor bilen var mı ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

hayır inanmıyorum. Daha öncede inanmamıştım şimdide inanmıyorum.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı

Baban neci hacı :) şaka tabi

tamam da genel ysk nın merkezinde sandık binasından gönderilen oy miktarının direk yansıdığına nasıl emin olacağız sandığın başında dursak ne olur sonuçta bildirim ysk ya gitmiyor mu

Sen 5 dersin adam 3 yazsa seçimden sonra kaç yazıldığına bakan var mı 

diyeceksiniz ki noter vardır ilk başta dediklerim noter iÇin'de geçerli 

sistem nasıl işliyor bilen var mı ?

memurlar pc basında yanına bir okuyucu ve 1 er polis memuru eşliğinde  sisteme giriş yapıyorlar diye biliyorum.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 3348 Toplam Mesaj: 32