Gerçekten İşe Yarayan Zayıflama Yöntemleri
-
zeybekustasi bunu yazdı
Beyaz ekmek mi kesilecek yoksa ekmek hiç mi yenmeyecek ? Eğer cevap kepek ekmeği ise kaç dilim yenmeli ?
Kalori hesabı yapanlar vardı, 1 elme şu kalori günde şu kadar kalori almam lazım felan diyenler.
Bununla ilgili bir program yapılabilir mi yada hazır programı olan varmı acaba ?
Sabah kahvaltıdan önce spor yap. Bilgi için bakınız. http://goo.gl/5fG3Fj
Bol bol su iç . Bilgi için bakınız. http://goo.gl/8LZzRY
Öğün atlama.
Sabah Kahvaltıda Tam Buğday Ekmeği(kepek ekmek değil) ye bilgi için bakınız: http://goo.gl/g6cpKS
Öğlen ve Akşam yemeklerinde ekmek tüketmemeye çalış ve öğün atlama. (hatta hiç ekmek yeme)
Akşam 6-7 den sonra katı şeyler yememeye dikkat et. Abartmamak kaydıyla meyve yenebiilr.
Abur cubur yok.
Unutmamak lazım ki sağlıklı kilo vermek birden olmaz. Yavaş yavaş, kendimizi çok da yıpratmadan kilo vermek lazım. Uzmanların dediğine göre ayda 2 kilo vermek ideali.
-
şimdi en süper dieti yazacağım size bunu yapıp zayıflamayn yoktur: SAĞLIKLI BESLENME
konuyu biraz açayım. öncelikle problem yeme içmeden kaynaklanıyorsa sorun yok
ama şeker tansiyon guatr metabolizma azlığı yada özel diet gerektirecek bir durumsa illaki doktora gideceksiniz. spor yaparken şeker düşer komaya kadar giden bir durum. bunu muhakkak bilmelisiniz.
hastalık yok ise: o zamanda şunu ye , şunu yeme şeklinde değil. HERŞEYİ YE AMA AZ YE şeklinde olmalıdır.
sadece ekmek yememek zararlı. ama azalmak en iyi çözüm
**
1-sabah
2-branch(ara atıştırma)
3-öğle
4-bir ara yemek daha
5-akşam
6- geç yatıyorsanız 7den sonra yenmez ama ufak bir atıştırma olabilir
son yemeğinizi yatmadan 4 saat önce yemiş olmalısınız
bu öğünler hakkında söyleyim. enim konum oturup yemekten bahsetmiyorum. her çeşit ot yani salata türü meyve olur. yada sadece bir dilimlik birşeyleri kasdediyorum
bunların yanında iş durumunuza göre
her sabah yada haftada 2-3 gün
yada işten geldikten sonra durumunauza göre SPOR olacak
**
sporda ısınma---kardiyofasküler ısınma---fitnes--soğuma şeklinde olmazsa kas yırtılması olur. sonra hiç yapamazsın.
spor merkezine yazıl yada uzman tv de çok güzel videolar var 15 er dkkalık izle
yada youtube de arat "glad fat burning working" 1 saat srüyor yukarıdaki hepsini kapsıyor. ama part1 part 2 diye ayırmışlar 2sini bir yapman lazım
zayıflamazsan söyle
-
Olay az yemek değildir. Doyarak kilo vermek mümkündür. Yiyeceklerin hepsi birim miktara belirli bir kalori verir. Ayrıca bazı yiyeceklerin sindirilmesi bazılarından daha uzundur ki bu tokluk hissini daha uzun süre sağlar. Buda yiyeceklerin lif yapısıyla ilgilidir. Kepek ekmeğinin normal ekmeğe göre diyetlerde daha fazla kullanılmasının nedeni budur.
Sözü geçen kişi günlük kalori ihtiyacını hesaplamalıdır. Sonrasında ise bu ihtiyacı bu tarz yiyeceklerle, sağlıklı olması açısından ihtiyacın 8 de 7 si kadar yiyecek tüketmeli, aynı zamanda da çokda yorucu olmayan sporlara başlamalıdır. Yüzme ve yürüyüş vücuda en yararlı dallar.
Yani kalori ihtiyacı çok az oranda azaltılmalı, kalori tüketimi çok az oranda arttırılmalı ve bunlar yapılırken dengeli beslenip aç kalınmamalıdır. Sağlıklı zayıflama sadece bu şekilde olur.
Bahsi geçen arkadaşın kalori ihtiyacı günlük olarak: 3280 kcal (yaş 25, orta yoğunlukta çalışma ortamı olarak hesapladım.)
Birgünlük aç kalmadan diyet menüsü hesaplarsak;
Kahvaltı;
5 Dilim kızarmış ekmek 175 kcal
2 Yumurta 160 kcal
2 Domates 30 kcal
100 gr Yoğurt 90 kcal
Toplam 455 kcal
Öğle yemeği ;
5 Dilim kızarmış ekmek 175 kcal
150 gr haşlanmış pat. 150 kcal
100 gr tonbalığı 121 kcal
100 gr pirinç pil. 125 kcal
5 Salatalık (ara öğün vs) 55 kcal
Toplam 626 kcal
Akşam Yemeği ;
5 dilim kızarmış ekmek 175 kcal
200 gr biftek 556 kcal
2 domates 30 kcal
3 salatalık 33 kcal
100 gr patates püresi 77 kcal
100 gr sütlaç 140 kcal
Toplam 1011 kcal
Meyve takviyesi
1 elma 60 kcal
1 muz 100 kcal
1 portakal 50 kcal
1 mandalina 50 kcal
25 gr fıstık 115 kcal
25 gr fındık 170 kcal
Toplam 545 kcal
GENEL TOPLAM 2637 KCAL
Söz konusu arkadaş sporda yapacak biraz ve kalori ihtiyacı artacak. Bide görüldüğü üzere ebesinin nikahı kadar yemek yiyecek. Zayıflamazsa çüksünler beni.Dzltme: Farkındayım akşam yemeğinde 200 gr biftek yedi :)
PathfindeR00 tarafından 17/Şub/14 15:32 tarihinde düzenlenmiştir -
sabah erken kalk sahilde arkana basmadan koş. sonra zayıflarsın. herşeyden ye.
-
shock56 bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Beyaz ekmek mi kesilecek yoksa ekmek hiç mi yenmeyecek ? Eğer cevap kepek ekmeği ise kaç dilim yenmeli ?
Kalori hesabı yapanlar vardı, 1 elme şu kalori günde şu kadar kalori almam lazım felan diyenler.
Bununla ilgili bir program yapılabilir mi yada hazır programı olan varmı acaba ?
Sabah kahvaltıdan önce spor yap. Bilgi için bakınız. http://goo.gl/5fG3Fj
Bol bol su iç . Bilgi için bakınız. http://goo.gl/8LZzRY
Öğün atlama.
Sabah Kahvaltıda Tam Buğday Ekmeği(kepek ekmek değil) ye bilgi için bakınız: http://goo.gl/g6cpKS
Öğlen ve Akşam yemeklerinde ekmek tüketmemeye çalış ve öğün atlama. (hatta hiç ekmek yeme)
Akşam 6-7 den sonra katı şeyler yememeye dikkat et. Abartmamak kaydıyla meyve yenebiilr.
Abur cubur yok.
Unutmamak lazım ki sağlıklı kilo vermek birden olmaz. Yavaş yavaş, kendimizi çok da yıpratmadan kilo vermek lazım. Uzmanların dediğine göre ayda 2 kilo vermek ideali.
computerwolf bir yazısında bu iş sıkıntılı demişti galiba.
-
tuz u kesicen unu kesicen şekeri kesicen salataya abanıcan ama marul yemeyeceksın mıdenı genısletır salata. Mıde daraltıcı besınler tuketıp lıflı gıda agırlıklı besleneceksın.
Karbonhıdrat ve yagdan zıyade protein agırlıklı besleneceksın.
Kesinlikle tuz tamamen kesılmelı ; böylelikle vücuttaki su tutulması da azalacaktır. Spor takviyeli beslenılmelı. Yemeklerden önce 2 litre su ıcmelı devamlı su tuketmelı . bunlar dısında az kalorılı herhangibir diye yapılabilir -
biraz da ben yardımcı oluyım hacı benim tarifte istediğin kadar yemek yıyebılırsın sıkıntı yok ama tuvaletten çıkamıyosun ayda 8 kiloya yakın verirsin :D
-
abicim bu dukan diyet değil ölüm orucu resmen onu yapsam yataktan kalkamam halsizlikten
-
koş
-
bende benzer sekilde 16 kg verdim 80dim 66 oldumswordfish bunu yazdı
diyet miyet hikaye.
Sadece yediğini ilk basta 4/1 azalt sonra 4/2 azalt bak nasıl kilo veriyorsun.
88 KG den 77 ye düştüm 3 ayda . Sadece ekmeği kestim ve yediklerimi azalttım.1 tabak yiyorsam yarım yedim. onun haricinde yaglı kızartma vs heryei yedim..
ne spor yaptım ne birşey