Geri Bildirim Lütfen,Tahribat Forum Paylaşımları.!
-
arkadaşlar aramızda bilgisi geniş çözüm üretebilen hatta çok değerli bilgileri paylaşan müridler var.
lütfen konu açanlar birdaha ugramamazlık yapmasın.en azından konuya tekrar ugrayıp olumlu olumsuz cevap yazssın
şahsım adına konusuyorum.cevap vermek istemiyorum çogu konuya.
şimdi ya zorla değlki vermessen verme diyenler olabilr.
ben forumda herkesin yazıdklarını tek tek okuyan ne anlatmak istediğini anlamaya çalışan açıkçası paylaşımlarınıza değer veren bi üye olarak.çogu konunun aynı dırımda oldugunu farkettim..yani hiç kimsenin bilgisine saygı yok
4 yıldır forumdayım,bi kerede eleştiri yapiyim gidişatı beğenmiyorum.umarım konu yada ben banlanmam
-
nasıl geldiysen öle devam et bence , en iyisi bu
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl geldiysen öle devam et bence , en iyisi bu
-----------------------------
tamam kötü hali kalsın ozamn,devamm böyle -
her konuya cevap yazmak zorunda değiliz hocam.sende benim gibi free takıl :)
-
sıradan bir forum değil hoca burası:D herkes paylaşım için teşekkürler yazmaz. hiç hoşda değil. 1 sayfa boyunca paylaşım için teşekkürler yazması:D
-
teşekkürler değilde işi halolanın konusundan haberdar olmasıyla ilgili bi serzenişte arkadaş
mesela bi e kitap istandi ve bulundu konuyu açanın konuya bakmaması baksa bile dönüp işim haloldu daha aramanıza greke yok yazmaması
veya bi tartışma konusu açıldığında görüşünü bildirenin aksi görüşleri okumaması bile konuyu açıp uzaması falan
-
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------teşekkürler değilde işi halolanın konusundan haberdar olmasıyla ilgili bi serzenişte arkadaş
mesela bi e kitap istandi ve bulundu konuyu açanın konuya bakmaması baksa bile dönüp işim haloldu daha aramanıza greke yok yazmaması
veya bi tartışma konusu açıldığında görüşünü bildirenin aksi görüşleri okumaması bile konuyu açıp uzaması falan
-----------------------------anlatmak istedğim bunlar..eyvallah
sirpence,öyle yapacam artık.
-
forum kurallarına bakarsanız cevap ile veya özel mesaj ile teşekkür yasaktır :)
-
abi bence konuya cevap geldiğinde maillere uyarı iletilmeli :DDDD
dimi sirpence :D konunun sahibi konuyla ilgilenmiş olur bu ara :D
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------abi bence konuya cevap geldiğinde maillere uyarı iletilmeli :DDDD
dimi sirpence :D konunun sahibi konuyla ilgilenmiş olur bu ara :D
-----------------------------1000-2000-3000 hit aldını düşün o zamanadamın mail i ne olur acaba :D
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------1000-2000-3000 hit aldını düşün o zamanadamın mail i ne olur acaba :D
-----------------------------hajı o zaman herkes yorum yazmaya ü$enir mail den spam yemiyelim die :D ehuehehu