Geyik Çıtırı Götürdü.. Yorumsuz
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------
Feyste her gördüğün video'yu burada paylaşman Yorumsuz bence
-----------------------------facede izleyipte güldüğüm videolaarı burda paylaşmak yorumsuzmu ? Teknoloji ile ilgili olmayan video paylaşım yeri değilmi burası ? facebook yasak diye bişeyde yazmıyo ? 4 tane konu açtım ilginç , komik gördüğüm videoları paylaştım sizinle.. videoyu izleyip yorum yapasınız diye açıyorum konuyu szinle paylaşıyorum ama senin yaptığın yokyere beni eleştirmek ayıp değilmi hocam yaptığın şey..
-
forcarbon bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
Feyste her gördüğün video'yu burada paylaşman Yorumsuz bence
-----------------------------facede izleyipte güldüğüm videolaarı burda paylaşmak yorumsuzmu ? Teknoloji ile ilgili olmayan video paylaşım yeri değilmi burası ? facebook yasak diye bişeyde yazmıyo ? 4 tane konu açtım ilginç , komik gördüğüm videoları paylaştım sizinle.. videoyu izleyip yorum yapasınız diye açıyorum konuyu szinle paylaşıyorum ama senin yaptığın yokyere beni eleştirmek ayıp değilmi hocam yaptığın şey..
-----------------------------Neden ayıp olsun hocam bir emek verip bir şeyler hazırlamışsın da ben orada ki çabanı mı görmezden gelmişim. Burada üyelerin çoğunluğunun feysi var ve hepsinin izlediği komik video'yu burada paylaşması burayı ne hale getirir bir düşünsene. İlk konularında da bir şey demedim ama 4. açınca yorum yaptım. Bakarsan beni bağlamaz ama sen bilirsin hacı. Kırıldıysan kusura bakma
-
e dua etsin o yerde ayı saldırmamış ki saldırsa karnını boş bırakmazdı :D
-
Opter bunu yazdı:
Neden ayıp olsun hocam bir emek verip bir şeyler hazırlamışsın da ben orada ki çabanı mı görmezden gelmişim. Burada üyelerin çoğunluğunun feysi var ve hepsinin izlediği komik video'yu burada paylaşması burayı ne hale getirir bir düşünsene. İlk konularında da bir şey demedim ama 4. açınca yorum yaptım. Bakarsan beni bağlamaz ama sen bilirsin hacı. Kırıldıysan kusura bakma
-----------------------------şuana kadar paylaştığım videoları fazla kişi seyretmemiş ki yorum yapmışlar , ayrıca herkesin facebook'u yok burası facebook değil burası video bölümü şimdi youtubedan 4 tane video koysam yine aynısını diycekmiydin.. herkes youtube giriyor niye paylaşıyosun diye bilmiyorum kırıldım yani zaten fazla konu açan biri değilim işim düştüğünde sıkıldığmda griyorum buraya konu açayım dedim ama buseferde eleştiri yağmuruna tutuldum neyse özür dilerim herkesten rahatsız ettiysem affola..
-
forcarbon bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
Neden ayıp olsun hocam bir emek verip bir şeyler hazırlamışsın da ben orada ki çabanı mı görmezden gelmişim. Burada üyelerin çoğunluğunun feysi var ve hepsinin izlediği komik video'yu burada paylaşması burayı ne hale getirir bir düşünsene. İlk konularında da bir şey demedim ama 4. açınca yorum yaptım. Bakarsan beni bağlamaz ama sen bilirsin hacı. Kırıldıysan kusura bakma
-----------------------------şuana kadar paylaştığım videoları fazla kişi seyretmemiş ki yorum yapmışlar , ayrıca herkesin facebook'u yok burası facebook değil burası video bölümü şimdi youtubedan 4 tane video koysam yine aynısını diycekmiydin.. herkes youtube giriyor niye paylaşıyosun diye bilmiyorum kırıldım yani zaten fazla konu açan biri değilim işim düştüğünde sıkıldığmda griyorum buraya konu açayım dedim ama buseferde eleştiri yağmuruna tutuldum neyse özür dilerim herkesten rahatsız ettiysem affola..
-----------------------------Hayda :| Hocam niye alındın bu kadar yahu. Ben kendimce eleştiri yaptım. Eleştiri yağmuruna tutuldum falan şey yapma kendini. Tekrar kusura bakma sen ne diyim
-
tek sen olsan iyi dğier konularımdakilerini oku bide..
-
binecem üstüne vuracam kırbaçı vuracam kırbaçı :)
-
artiz ne arar la bazarda
-
abaza geyik adamda bakıo lan karı gidio diye :|
-
forcarbon bunu yazdı:
-----------------------------tek sen olsan iyi dğier konularımdakilerini oku bide..
@Opter Adam harbiden doğru söylüyor. Açtığı son 5 konuya ve yorumlara bak bi :D:D:AD:AD:A:DA:DA Yeminle yarıldım ya, sabah sabah krize girdim :D:D:D:D:D:D:A:D:AD:S:AD:A:DA:DA:DA:DA:DA:D:AD:A :AS:a lnmsşldn maD:ADA:DA:DA:D:AD:D