Geyik Çıtırı Götürdü.. Yorumsuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:
    -----------------------------

Feyste her gördüğün video'yu burada paylaşman Yorumsuz bence

facede izleyipte güldüğüm videolaarı burda paylaşmak yorumsuzmu ?  Teknoloji ile ilgili olmayan video paylaşım yeri değilmi burası ? facebook yasak diye bişeyde yazmıyo ? 4 tane konu açtım ilginç , komik gördüğüm videoları paylaştım sizinle.. videoyu izleyip yorum yapasınız diye açıyorum konuyu szinle paylaşıyorum ama senin yaptığın yokyere beni eleştirmek ayıp değilmi hocam yaptığın şey..

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

forcarbon bunu yazdı:

Opter bunu yazdı:

Feyste her gördüğün video'yu burada paylaşman Yorumsuz bence

facede izleyipte güldüğüm videolaarı burda paylaşmak yorumsuzmu ?  Teknoloji ile ilgili olmayan video paylaşım yeri değilmi burası ? facebook yasak diye bişeyde yazmıyo ? 4 tane konu açtım ilginç , komik gördüğüm videoları paylaştım sizinle.. videoyu izleyip yorum yapasınız diye açıyorum konuyu szinle paylaşıyorum ama senin yaptığın yokyere beni eleştirmek ayıp değilmi hocam yaptığın şey..

Neden ayıp olsun hocam bir emek verip bir şeyler hazırlamışsın da ben orada ki çabanı mı görmezden gelmişim. Burada üyelerin çoğunluğunun feysi var ve hepsinin izlediği komik video'yu burada paylaşması burayı ne hale getirir bir düşünsene. İlk konularında da bir şey demedim ama 4. açınca yorum yaptım. Bakarsan beni bağlamaz ama sen bilirsin hacı. Kırıldıysan kusura bakma

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

e dua etsin o yerde ayı saldırmamış ki saldırsa karnını boş bırakmazdı :D

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:

Neden ayıp olsun hocam bir emek verip bir şeyler hazırlamışsın da ben orada ki çabanı mı görmezden gelmişim. Burada üyelerin çoğunluğunun feysi var ve hepsinin izlediği komik video'yu burada paylaşması burayı ne hale getirir bir düşünsene. İlk konularında da bir şey demedim ama 4. açınca yorum yaptım. Bakarsan beni bağlamaz ama sen bilirsin hacı. Kırıldıysan kusura bakma

şuana kadar paylaştığım videoları fazla kişi seyretmemiş ki yorum yapmışlar , ayrıca herkesin facebook'u yok burası facebook değil burası video bölümü şimdi youtubedan 4 tane video koysam yine aynısını diycekmiydin.. herkes youtube giriyor niye paylaşıyosun diye bilmiyorum kırıldım yani zaten fazla konu açan biri değilim işim düştüğünde sıkıldığmda griyorum buraya konu açayım dedim ama buseferde eleştiri yağmuruna tutuldum neyse özür dilerim herkesten rahatsız ettiysem affola..

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

forcarbon bunu yazdı:

Opter bunu yazdı:

şuana kadar paylaştığım videoları fazla kişi seyretmemiş ki yorum yapmışlar , ayrıca herkesin facebook'u yok burası facebook değil burası video bölümü şimdi youtubedan 4 tane video koysam yine aynısını diycekmiydin.. herkes youtube giriyor niye paylaşıyosun diye bilmiyorum kırıldım yani zaten fazla konu açan biri değilim işim düştüğünde sıkıldığmda griyorum buraya konu açayım dedim ama buseferde eleştiri yağmuruna tutuldum neyse özür dilerim herkesten rahatsız ettiysem affola..

Hayda :| Hocam niye alındın bu kadar yahu. Ben kendimce eleştiri yaptım. Eleştiri yağmuruna tutuldum falan şey yapma kendini. Tekrar kusura bakma sen ne diyim

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

tek sen olsan iyi dğier konularımdakilerini oku bide..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

binecem üstüne vuracam kırbaçı vuracam kırbaçı :)

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

artiz ne arar la bazarda 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

abaza geyik adamda bakıo lan karı gidio diye :|

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek
    forcarbon bunu yazdı:

tek sen olsan iyi dğier konularımdakilerini oku bide..

@Opter Adam harbiden doğru söylüyor. Açtığı son 5 konuya ve yorumlara bak bi :D:D:AD:AD:A:DA:DA Yeminle yarıldım ya, sabah sabah krize girdim :D:D:D:D:D:D:A:D:AD:S:AD:A:DA:DA:DA:DA:DA:D:AD:A :AS:a lnmsşldn maD:ADA:DA:DA:D:AD:D
Toplam Hit: 4765 Toplam Mesaj: 27