Gıcıklanıyorum :)))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    porchucka bunu yazdı:
    -----------------------------

Selam arkadaşlar bilmiyorum acaba geyik mi olay diye düşünüyorum..Ünversiten bir arkadaşım var Adam sürekli beni arıyor kardaş seni seviyorum die mesajlar cekiyor günümüm 24 satinin 5 saati onla konuşmakla geciyor zırt pırt arıyor işte kardaş seninle cekindimiz resimlere bakıyorum özledim seni sensiz olmuyor esrar gibisin hap gisin sen siz zamanım gecmiyor..:)) felan diyor  okadar ilgi gösteriyor ki BAzen gıcıklanıyorum acaba arkadaşlar sorsammı cocuk bana ne gözle bakıyor adam diyor Ünversitede beraber aynı evde kalacaz kardaş senle ben aynı odada kalacaz odan hazır vs.. bir sürü konuşmalar kız arkadaşıyla  okadar konuşmuyordur..

siz nediyorsunuz arkadaşlar bu işe bu arkadaş gay felanmı aynaya bakıyorum kendime okadar yakışıklıda deyilim İnsan aynaya bakınca kendine sövermi ben sövüyorum..:(((

----------------------------

zuhahahaah :D:D bu adama nettin de böyle azmis kudurmus  ??

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Hoca cok gecmeden adamı ara nedir ne demek istiyosun tarzında konustur. EEr adam niyeti bozmussa ver kalayı bidahada arama/cevap verme hatta ileri giderse savcılıga git bide siciline gay etiketi yesin :)))

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    abü bence adamın niyeti o değil psikolojisi bozuk sen ondan yararlan :D .. bi aralar banada saran biri vardı yani adamı ilk gördüm yemin ederim bi cafede böle arkadaşın arkadaşıymış böle konuşuo filan döndü bak bu şahit nasıl biri oldumu bilir dedi aq ilk defa görüyom ne bileyim seni :D .. neyse sonra baya bi içli dışlı böyle kardeş seni severim bilirsin sen iyi bi çocuğa benziyon vs vs hikayalerini anlatıyo benle hayaller kuruyo şuraya gideriz şöle yaparız falan filan görsen sanki fantazi yapıyor :D .. ben ses etmedim he deyip geçtim sonra kalkarken ulan parayıda unutmuşuz evde hacı benim yerime sen ver nasıl olsa görüşcez bidakine benden dedim hesabıda ödedi parada verdi aq :D sonra bida görmedim :D

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    "kardaş" ayagina..:)

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    dikkat et saldırabilir :))) elin tetikte olsun

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    resmini iste       buraya koy durusundan bakısından nasıl birisi anlaşılır :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=q2lo5aQeDgw   izle bunu. tam senlik ozaman... 

"abii beni .ik":):): zhuahu

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:
    abü bence adamın niyeti o değil psikolojisi bozuk sen ondan yararlan :D .. bi aralar banada saran biri vardı yani adamı ilk gördüm yemin ederim bi cafede böle arkadaşın arkadaşıymış böle konuşuo filan döndü bak bu şahit nasıl biri oldumu bilir dedi aq ilk defa görüyom ne bileyim seni :D .. neyse sonra baya bi içli dışlı böyle kardeş seni severim bilirsin sen iyi bi çocuğa benziyon vs vs hikayalerini anlatıyo benle hayaller kuruyo şuraya gideriz şöle yaparız falan filan görsen sanki fantazi yapıyor :D .. ben ses etmedim he deyip geçtim sonra kalkarken ulan parayıda unutmuşuz evde hacı benim yerime sen ver nasıl olsa görüşcez bidakine benden dedim hesabıda ödedi parada verdi aq :D sonra bida görmedim :D
    korn sen yanlış şeyle kumar oynamışsın :) haha
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Abi ne yaptın yav sakat durum. Eğer topsa iyi psikopatsa yandın. aq aradığında işim varde 1 dk konuşmadan kapat, bi daha ararsa "işim var aq dedim ya" de. Aradığında kız arkadaşlarını anlat, hanzo hanzo konuş. Baktın devam ediyo bi muhabbetin ortasında "olum ne lan bu ayaklar top gibi aq" de (gırgırına demiş) gibi. Baktın küstü bi daha konuşmuyo rahatlarsın. Ya da "He öyleyim" derse. "Senin mına korum lan ipnemi kesilcen başımıza lavuk" de bi daha arama sorma, En  kötü ihtimalse psikolojisi bozuktur. O zaman trip yapacaktır ama bırakmayacaktır,  hatta seni takıntı haline bile getirebilir, belkide 2. sayfaya konuk bile olabilirsin bu durumda kendinden soğutmaya çalış, soğuk davran tel muhabbetlerinde konuşma, msn'de engelle....

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Erkek
    töbe töbe:Dne oluor lan bu millete iyicene sapıttılar:Sbence dövdür hacım yani anca öle adam olur.kızın birine dese hadi bi derece amk:D

açım diye ağlama marketleri yağmala xP
Toplam Hit: 2833 Toplam Mesaj: 23