Gıcıklanıyorum :)))
-
porchucka bunu yazdı:
-----------------------------Selam arkadaşlar bilmiyorum acaba geyik mi olay diye düşünüyorum..Ünversiten bir arkadaşım var Adam sürekli beni arıyor kardaş seni seviyorum die mesajlar cekiyor günümüm 24 satinin 5 saati onla konuşmakla geciyor zırt pırt arıyor işte kardaş seninle cekindimiz resimlere bakıyorum özledim seni sensiz olmuyor esrar gibisin hap gisin sen siz zamanım gecmiyor..:)) felan diyor okadar ilgi gösteriyor ki BAzen gıcıklanıyorum acaba arkadaşlar sorsammı cocuk bana ne gözle bakıyor adam diyor Ünversitede beraber aynı evde kalacaz kardaş senle ben aynı odada kalacaz odan hazır vs.. bir sürü konuşmalar kız arkadaşıyla okadar konuşmuyordur..
siz nediyorsunuz arkadaşlar bu işe bu arkadaş gay felanmı aynaya bakıyorum kendime okadar yakışıklıda deyilim İnsan aynaya bakınca kendine sövermi ben sövüyorum..:(((
----------------------------zuhahahaah :D:D bu adama nettin de böyle azmis kudurmus ??
-
Hoca cok gecmeden adamı ara nedir ne demek istiyosun tarzında konustur. EEr adam niyeti bozmussa ver kalayı bidahada arama/cevap verme hatta ileri giderse savcılıga git bide siciline gay etiketi yesin :)))
-
abü bence adamın niyeti o değil psikolojisi bozuk sen ondan yararlan :D .. bi aralar banada saran biri vardı yani adamı ilk gördüm yemin ederim bi cafede böle arkadaşın arkadaşıymış böle konuşuo filan döndü bak bu şahit nasıl biri oldumu bilir dedi aq ilk defa görüyom ne bileyim seni :D .. neyse sonra baya bi içli dışlı böyle kardeş seni severim bilirsin sen iyi bi çocuğa benziyon vs vs hikayalerini anlatıyo benle hayaller kuruyo şuraya gideriz şöle yaparız falan filan görsen sanki fantazi yapıyor :D .. ben ses etmedim he deyip geçtim sonra kalkarken ulan parayıda unutmuşuz evde hacı benim yerime sen ver nasıl olsa görüşcez bidakine benden dedim hesabıda ödedi parada verdi aq :D sonra bida görmedim :D
-
"kardaş" ayagina..:)
-
dikkat et saldırabilir :))) elin tetikte olsun
-
resmini iste buraya koy durusundan bakısından nasıl birisi anlaşılır :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=q2lo5aQeDgw izle bunu. tam senlik ozaman...
"abii beni .ik":):): zhuahu
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
abü bence adamın niyeti o değil psikolojisi bozuk sen ondan yararlan :D .. bi aralar banada saran biri vardı yani adamı ilk gördüm yemin ederim bi cafede böle arkadaşın arkadaşıymış böle konuşuo filan döndü bak bu şahit nasıl biri oldumu bilir dedi aq ilk defa görüyom ne bileyim seni :D .. neyse sonra baya bi içli dışlı böyle kardeş seni severim bilirsin sen iyi bi çocuğa benziyon vs vs hikayalerini anlatıyo benle hayaller kuruyo şuraya gideriz şöle yaparız falan filan görsen sanki fantazi yapıyor :D .. ben ses etmedim he deyip geçtim sonra kalkarken ulan parayıda unutmuşuz evde hacı benim yerime sen ver nasıl olsa görüşcez bidakine benden dedim hesabıda ödedi parada verdi aq :D sonra bida görmedim :D
-----------------------------
korn sen yanlış şeyle kumar oynamışsın :) haha -
Abi ne yaptın yav sakat durum. Eğer topsa iyi psikopatsa yandın. aq aradığında işim varde 1 dk konuşmadan kapat, bi daha ararsa "işim var aq dedim ya" de. Aradığında kız arkadaşlarını anlat, hanzo hanzo konuş. Baktın devam ediyo bi muhabbetin ortasında "olum ne lan bu ayaklar top gibi aq" de (gırgırına demiş) gibi. Baktın küstü bi daha konuşmuyo rahatlarsın. Ya da "He öyleyim" derse. "Senin mına korum lan ipnemi kesilcen başımıza lavuk" de bi daha arama sorma, En kötü ihtimalse psikolojisi bozuktur. O zaman trip yapacaktır ama bırakmayacaktır, hatta seni takıntı haline bile getirebilir, belkide 2. sayfaya konuk bile olabilirsin bu durumda kendinden soğutmaya çalış, soğuk davran tel muhabbetlerinde konuşma, msn'de engelle....
-
töbe töbe:Dne oluor lan bu millete iyicene sapıttılar:Sbence dövdür hacım yani anca öle adam olur.kızın birine dese hadi bi derece amk:D