Gidilebilecek Yerler (Tatil, Yardım)
-
bildiginiz gidilebilecek tatil mekanları,köyleri tavsiyelerinize ihtiyacımız var müridler ...
Kriterler;
*ana amaç; deniz ,kum ,güneş...
*Fazla pahalı mekanlar,oteller olmasın...
*Burayı gittim gördüm kesinlikle gitmeli görmelisin dediğniz yerler(tr içinde)...
-
geçen sene ölü denize gitmiştim fethiye.denize 100 mt uzaklıkta 3 yıldızlı bir otelde kaldım herşey dahil 50 ytl.gayette güzeldi.ordaki deniz manzara ve ortam hiçbiryerde yok emin ol.param bittiği için yamaç paraşütü yapamadık 110 ytlydi kesin git derim oralara
-
balıkesir edremitten asos'a kadar pansiyon doludur gidip rahatlıkça bi oda da kiralayabilirsin bi tane eşyalı ewde.odaları
30'dan başlar ewler 60-70 e kadar gider :) yemek durumu herşeyi sen alırsın cepten yersin ;) ama genelde ucuz yerler
oluyo etrafta :) ben küçükkuyu tavsiye ederim altınoluktan 10 km falan ileride bi yer suyu çok temiz bomba bi yer :)
altınoluk biraz daha kirli şehirleşme olduğu için :) sonra gece tekne turu olur ucuz bulursan onlarda gezebilirsin :) biraz
aşağıya inersen aywalık falan başlar oralarda da fiyatlar aynıdır.Fethiyeye falan inersen de ztn 3 aşağı 5 yukarı fiyatlar yine
bunun paralelinde gezer ölüdenize mutlaka gitmek gerekiyomuş ben gitmedim ne desem yalan olur :) o yörede gezmeyi
de minibüslerle yaparsın sahil boyunca minibüsler bulunuyo her yörede ;) daha da ucuza kaçmak istersen ve kendine
güveniyosan sahile çadır kurarsın konaklama parası cepte kalır ama duş sorunu yaşarsın onu söyliyim :) hade selametle !
-
http://www.tatilbudur.com bir bak buraya
-
ayvalık.buyur beklerim.misafir de ederm sana tur rehberliğide yapardım tam istedğn gibi bi yer
-
buraqqo ''
o siteleri zaten biliyoruz hacım ama sende biliyosun , tahribat müridinin kendi deneyimleri yada bilgisinin değerini... -
tabiki marmaris.muhteşem bi yer.turunç,içmeler falan.tbt den biri vardı marmariste o sana yardımcı olabilir belki kalacak yer konusunda.pansiyon işletiyodu galiba
-
evet buyrun... :)
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
evet buyrun... :)
-----------------------------
bak burda işte.para yabancıya gitmesin.müşteri ayarladım sana scuderia :)) -
oliympos a gitmelisin.
-
eyvallah kardeşim düşünen varsa ulaşabilir ufak çaplı apartımız var profildede adresi mevcut grup indirimi yapılır... :D