Girne Amerikan Üniversitesi‘Ni %100 Burslu Tercih Edecekler Dikkat!
-
Merhabalar bu okulun öğrencisiyim. Okulumuz maalesef öğrenci odaklı değil euro odaklı bir okul olduğu için bu yıl geleceklere ve %100 bursluların eğitim harcını 1097 euro yapmıştır. Yani yaklaşık olarak 3 milyar :) Ben 1,5 u toplamak için yırtınırken bu haberle havalara uçtum. Tavsiye; tercih etmeden önce 10 kere düşünün 1 kere karar verin ama burayı yazmayın. bu sadece eğitim harcı. kitap parası toplarlar 180 euro, o parası bu parası.
Kısaca, zengin değilseniz gelmeyin :)
ModS:Konu Doğru yere Taşınmıştır.Konuları Düzgün yerlere Açmaya dikkat edelim -
hahahh ne güzel konu :)
-
geçen sene %100 bursluya gelecektim , illaki bırakırlar beni bi kaç dersten bursumu düşürürler biliyorum gelmedim . kuzenim ordan mezun hemen alttaki mezarlıgın orda koca evde oturuyodu , o mezun olana kadar gelemediğim için evi de kaçırdık way anasını
ha kıbrısın en büyük faydası hocam mekan tanıdık geldimi :)
-
kolejin otoparkı :)
-
vay amk %100 burslu arkadaşım vardı orda herşey çok güzel ekstra parafala vermiyoruz ucuz diyodu demek poliyannacılık oynuyodu :Dhaha şimdi siktim onu :D
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
vay amk %100 burslu arkadaşım vardı orda herşey çok güzel ekstra parafala vermiyoruz ucuz diyodu demek poliyannacılık oynuyodu :Dhaha şimdi siktim onu :D
-----------------------------demek ki arkadaşın paraya para demiyor :S
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bu 1097 euro yeni geleceklere. eski öğrenciler 572 euro veriyor senelik. +180 euro kitap parası.
-
vay arkadaş ya bende 2 gündür kıbrıstaki üniversiteleri düşünüyorum nasıl olur diye aldık cevabımızı
-
okulun dandikliğinden kaynaklanan bi durum o. dogu akdenizde kayit oldugunuz rakamla mezun olursunuz. gaü ye gitmistim bi kac kez manzarasi disinda bi numarasi yok
-
kibrisin en saglam unisi daudur.ctpnin o kadar yavsaklik yapip Turk hocalari yollamasina ragmen , okul paralarinin yiyip borc batagina sokmasina ragmen; en saglami dogu akdenizdir.
gelecekseniz dau'ye gelin.
Ingiltere ve ingilterenin diplomalarinin gectigi her yerde DAU diplomasi gecer, biri Turk digeri yabanci 2 diploma veriyorlar (mavi diplomada dedikleri birsey).UStune ustuk muhendislik bolumlerinde amerikan muhendisler derneginin belgesi veriliyor.
Ki abet (muhendis birligi) dedigimiz olayi Turkiyede 5-6 okul aliyormus.Dunya capinda odtu, bilkent vs.. gibi okullardan sonra en cok taninan okuldur DAU.Yari devlet yari ozeldir.
-
gelmeyin GAU ye. valla donunuza kadar alırlar demedi demeyin. millet tercihleri yaptı adamlar ertesi gün harç paralarını değiştirdi. köklüyorlar valla :)