folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gitti Gidiyor"Da Küçük Bir Soru Hafif Acil

Gitti Gidiyor"Da Küçük Bir Soru Hafif Acil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    Müritler krizden bizde payımızı aldık :D malum elimde 2.el 512 mb ddr(1)400 mhz ram var veritech marka G.G de nasıl satıcam 1 2.si ben bu kargo işini adama bırakıcam da adam benim elimden malı nasıl alcak adam kargoya söliyip kargo mu gelicek anlayamadım? :S
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    Nasıl satış yapılır?

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    hocam benim sorum tam olarak şu ben misal bizim evin burda yurtiçi kargo var ben buna vericem bide adamın adresine gönder mi dicem?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

kargoyu subeye goturup sen yollayacaksın,yollarken gorevliye ucreti alıcı oduyecek dersen yollar onlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

isot99 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam benim sorum tam olarak şu ben misal bizim evin burda yurtiçi kargo var ben buna vericem bide adamın adresine gönder mi dicem?

hocam sırasıyla anlatıyorum.

önce ürünün ufak bir komisyon ödeyerek gittigidiyorda listeleyeceksin

sonra ürününü birisi satın alırsa, adamın ödediği para gittigidiyorun havuz hesabına yüklenecek

"bana özel" sayfanda satmış olduğun ürünün yanında satın alan adamın adresi görünecek. 

sonra kargo şubesine gideceksin ve ürünü orada yazan adrese kargo ücretini alıcı ödeyecek diyerek göndereceksin

ürün adamın eline ulaştığında, adam bakacak ürün güzel sağlam çalışıyor, sonra gittigidiyorda ürün geldi ve onaylıyorum diyecek, ve gittigidiyor o ücretten %10 komisyon keserek senin hesabına yükleyecek.

oldu bitti gitti yani. :)))

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    HOCAM BİDE SON SORUM hani böle küçük para alıyorlar ya ürünü satmak için 30 kruşmu ne alınıyormuş o parayı nerden alıcaklar?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    isot99 bunu yazdı:
    HOCAM BİDE SON SORUM hani böle küçük para alıyorlar ya ürünü satmak için 30 kruşmu ne alınıyormuş o parayı nerden alıcaklar?
    hocam o parayıda sen ürünü listelerken son aşamada kredi kartı bilgilerini istiyorlar listeleme ücreti için ordan kesiliyor

misafirdir ne kafirdir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    hass :S hocam malın parasından kesemiyorlar mı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    isot99 bunu yazdı:
    hass :S hocam malın parasından kesemiyorlar mı?
    hayır kredi kartından kesiyorlar

misafirdir ne kafirdir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    hocam hepsiburada.com dada mı sistem aynı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1760 Toplam Mesaj: 17