Gitti Gidiyor"Da Küçük Bir Soru Hafif Acil
-
Müritler krizden bizde payımızı aldık :D malum elimde 2.el 512 mb ddr(1)400 mhz ram var veritech marka G.G de nasıl satıcam 1 2.si ben bu kargo işini adama bırakıcam da adam benim elimden malı nasıl alcak adam kargoya söliyip kargo mu gelicek anlayamadım? :S
-
-
-
hocam benim sorum tam olarak şu ben misal bizim evin burda yurtiçi kargo var ben buna vericem bide adamın adresine gönder mi dicem?
-
kargoyu subeye goturup sen yollayacaksın,yollarken gorevliye ucreti alıcı oduyecek dersen yollar onlar
-
isot99 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam benim sorum tam olarak şu ben misal bizim evin burda yurtiçi kargo var ben buna vericem bide adamın adresine gönder mi dicem?
-----------------------------hocam sırasıyla anlatıyorum.
önce ürünün ufak bir komisyon ödeyerek gittigidiyorda listeleyeceksin
sonra ürününü birisi satın alırsa, adamın ödediği para gittigidiyorun havuz hesabına yüklenecek
"bana özel" sayfanda satmış olduğun ürünün yanında satın alan adamın adresi görünecek.
sonra kargo şubesine gideceksin ve ürünü orada yazan adrese kargo ücretini alıcı ödeyecek diyerek göndereceksin
ürün adamın eline ulaştığında, adam bakacak ürün güzel sağlam çalışıyor, sonra gittigidiyorda ürün geldi ve onaylıyorum diyecek, ve gittigidiyor o ücretten %10 komisyon keserek senin hesabına yükleyecek.
oldu bitti gitti yani. :)))
-
HOCAM BİDE SON SORUM hani böle küçük para alıyorlar ya ürünü satmak için 30 kruşmu ne alınıyormuş o parayı nerden alıcaklar?
-
isot99 bunu yazdı:
HOCAM BİDE SON SORUM hani böle küçük para alıyorlar ya ürünü satmak için 30 kruşmu ne alınıyormuş o parayı nerden alıcaklar?
hocam o parayıda sen ürünü listelerken son aşamada kredi kartı bilgilerini istiyorlar listeleme ücreti için ordan kesiliyor -
hass :S hocam malın parasından kesemiyorlar mı?
-
isot99 bunu yazdı:
hass :S hocam malın parasından kesemiyorlar mı?
hayır kredi kartından kesiyorlar -
hocam hepsiburada.com dada mı sistem aynı