Gizli Kamera - Dinleme Cihazı - Böcek Tespit Edici
-
hacı bunların çalışma mantığı ne yani "böcek" eyvallah da neye göre böcek?
-
KAblosuz cihazların data göndermekte kullendıkları frekanslar vardır.. Sanırım bu frekansları tarıyorlar...
-
Wi-fi hack için kullanılabilir diye tahmin ediyorum :))
-
Cem ersever adlı bir jitem itirafçısının kitabında okumuştum
Gazeteci ile röportaj yapıyorlar yanında gazoz şişesiyle geziyormuş bu adam
Konuşma öncesi şişe aracılığıyla çevresine bakıyormuş
Çevrede bu tür cihazlar varsa belli oluyormuş . Bir renk oluşuyormuş(aynı suya yağ damlayınca çıkan renk gibi)
Ayrıca fiyatları ucuzmuş
-
az önce sipariş verdim işallah gelir deneyelim bakalım müridim
$6.96 - Spy Bug and Camera Wireless Signal Detector Keychain (100Mhz~2600Mhz)
-
10bin tane sipariş edip tüm istanbul ülkü ocaklarına dağıtacam hayrına
-
çin malı mı japon malı mı bu ?
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
kendi belleğine kayıt edenleri bulamıyor mu şimdi bunlar ? onlar için ne gibi dedektörler var ? metal dedektörü mü kullanacağız onlar için ?
-----------------------------bi daha yazmıcam iyi okuyun...
Bu işlerle uğraşan adamlar (en son mhp kaset olaylarını görmüşsünüzdür) olayın girişi gelişmesi ve sonucuna göre adamlarda yerleştirilecek kameradan tutun kameranın açısına kadar hesap kitap işi yapmışlar.Bu bir örnek diye veriyorum.
şimdi eğer devamlı girilip çıkılmıcak bir ortam ise ve o ortamın sahibi eşi dostu ile bi tanışıklığımız yoksa (ev iş yeri tükkan arabanın sahibi neyse artık) bu durumda kullanılacak olan kamera türü rf tir yani radyo dalgaları ile görüntüyü başka yere aktaran kameralardan dır...
ama birde ev sahibinin tanıdık olduğu yada işin içinde olduğu durumlarda var.o durumlar da da kayıt olayına başvurulur çünki neden mekan kendi mekanları niye başka bi yere görüntü aktarımı yapılsın ki böylesi hem daha ucuz olacaktır hemde daha pratik...
ama bununda yerime göre tespit edilmesi mümkündür..
eğer kayıt yapılacak ortamda kayıdı yapacak olan adamlar lambanın kapatılacağınıda düşünmüşlerse ki büyük ihtimal ( pompalamasyon işlerinde oluyo böle şeyler) o durumlarda cameraların ır yani kızıl ötesi ışık yayıp o ışıkta siyah beyaz moda geçip görüntü sağlayanları var eğer kameralar bu şekilde tercih edilmişse bu tarz kameraları tespit etmek çok kolay nasılmı
lambaları söndürün..cep telefonunuzun kamerasını açıp bütün odayı inceleyin beyaz ışık görenekadar...o beyaz gördüğünüz yerde mutlaka bir kamera vardır...şayet adamlar gece ikende kayıt yapmasını istemişler ise tabiki...!
-
xzxz bunu yazdı:
10bin tane sipariş edip tüm istanbul ülkü ocaklarına dağıtacam hayrına
Çok güldüm :D hala gülüyorum :D
Olan olmuş artık kim alacak bunları Hala gülüyorum :D -
raul bunu yazdı:
-----------------------------kendi belleğine kayıt edenleri bulamıyor mu şimdi bunlar ? onlar için ne gibi dedektörler var ? metal dedektörü mü kullanacağız onlar için ?