Gizli No Gösteren Bi Mobil Program Varmış
-
yahuu hocam bu imkansız cep telfonlarında analog ve digital olamak üzer iki sistem kulanır. Digital sistemde numaranız karşıdan görülebilirken analog sistemde böyle birşey söz konusu değildir çünkü analog sistem söz konusu hizmeti desteklemez. O yüzden bazı küçük yerlerde daha henüz digital sisteme geçilmediği için sabit hattan cep telefonu arandığında numara görünmez.
bu wordde video izlemek gibi bir şey...
konuşmayı analog sisitemden çıkarıp digital sisteme geçirecek bir progarm diyorsanız; buda imkansız çünkü aramayı karşı taraf yapıyor.
-
dırıııınn işte tahribatın insana morel veren tarihi geyiklerinden biri daha :)
abi abii, benim telefonum neden gizli numara diyor abi , ben gizli adammıyım abii
abi abii , yoksa jasuslarmı arıyor abi, çok korkuyorum abi .. bunu nasıl görücez abiii
abi abi , size cep telefonunun gizli numarasını çözen abi diye bilirmiyim şöyle:
ceptelefonunungizlinumarasınıçözen abi ...
-
walla arkadaslar dediim gibi kendi gözmle gördüüm için inanıyorum ama kanıtm fln olmadıı için coq da bişe iddaa edemiorum..
-
Yaw biri asm demiş telefonla asm nin ne alakası var :D telefonların artık büyüüüüük çoğunluğu JAVA ile yazılıyor. Tagext abi JAVA ustasıdır ona sormak lazım.!
-
abiler ciddiyet plz buyuklerimizi halaa beklioruz..
-
ŞOK !..Özel numaradan arayanı msn'den tespit et!
6600 vb telefonlar için geçerlidir.telefon posta kutusundan kullanıcı erişim noktası hat seçilir.e posta adresi girilir.giden e posta adresine telefon numaranız yazılır.kendime gönder seçeneği aktif hale getirilir.posta kutusu türü pop3 seçilerek güvenlik kapatılır. (güvenliği kapatma kısmı çok önemli) ve sonra kurbanın araması beklenir.aradığında hiç açmadan sonuna kadar bekliyorsunuz.arama bitince mail adresinize baktığınızda hangi numara olduğunu görebilirsiniz...ilginc birşey aradaşlar nette dolaşırken buldum ve benim gibi bilmeyen arkadaşlara yarayacağını düşündüm..kolay gelsin herkese
alıntıdır bir yerde okumuştum.başka bir konuyada yazmıştım.yapabilen varsa yazsın bizde öğrenelim ben denemedim. -
http://www.hemenpaylas.com/download/1281007/GIZLI_NOLARI_COZEN_PROGRAM.rar.html
-
Bu efsane yi tahribat da bi sürü kez anlattık..yok öle bi program..deca sölemiş zaten...siyah beyaz bi televizyon alıyosunuz..oturup renkli yayın izlemeyi bekliosunuz...olay santralde bitiyo...bu kadar basit...saçma saçma konuyu uzatmayın.....santralin sana bilmem kaç bit şifrelemeyle gönderdiği non datayı s*k kadat sis yada java çözemez
-
tamamda 1 yıl öncenin konusu :P
-
imkansız diye bişey yoktur