folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gizli Tanık Ortaya Çıktı.

Gizli Tanık Ortaya Çıktı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    @SnipperScope Hocam Yazılarını Okurken, Benim Kürtlük Davam Diye Bir Cümlene Rastladım..  Tekrar Söylüyorum, Türkiye Kurulu Bir Ülke, İdeoloji Yapmamıza Değil, Onu Yüceltmemize İhtiyacı Olan Bir Ülke...

Hocam, kusura bakma ama nerede dedim onu ?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Poet bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hocam Hoş görüne sığınarak Bir Şey Soracam, Kesinlikle Yanlış Anlama Beni, Kötü Bir Amacım Yok... Sen İçeri Atılan Paşalardan Birinin Yakınımısın.. Nedir Durum, Neden Bu Kadar Çok Konuya Hassas Durumda Buluyorum Seni... 

İlk Başlarda İdeolojik Diye Düşünüyordum, Bu günse Bir Yakınlıkmı Var Demekten Aklımı Ve Düşüncelerimi Alamadım.. İstersen Özel İse Pm Den Yanıtlayabilirsin.. 

Lütfen Hoş görüne Sığınıyorum, Sadece Merak Ettim..?

hocam ben de çok hassasım bu konuda,yakını olmaya gerek yok bence..Yani tayyip eğitimi eline geçirdi,adalet zaten ellerinde.askeriye kalmıstı tek..Ona kafa tutabilecek,baş kaldırabilecek tüm paşaları tıktı içeri.Ve şimdi kendi adamlarını koydu onların yerine.Yazık günah o insanların hiç bir suçu yokken tıkıldılar içeri..aileleri var o da ayrı mesela..

Valla Masumlar İse, Doğrusun. Ancak Suçları Var İse Emin Ol, O Rütbede O Makamda Olana Yakıştırmamakla Beraber, İmralıdaki Caniden de Daha Aşşağılık Kimse Olduğu Gözüyle Bakarım Onlara. Çünkü Onlara Güvenen Bu Halka O Makamda Olan Bir Kimsenin İhanet Etmemesi Gerekir.. Bu Kabul Edilemez...

Hiç samimi gelmiyorsun gözüme shockman hemde hiç.... apoya saydığın şu laflarda bile

;) serdar bu sanaydı

shockman hep buradaydın hep bu tarz konularda tam karşımdaydın. Gerçeğimi öğrenmek istiyorsun ben türk oğlu türküm. ben yörüğüm ben manavım, ben lazım, ben aleviyim, ben sünniyim, ben ateistim! Ben bu ülkedeki herşeyim. Ama o saymadığım ve senin çok iyi bildiğin değilim ve hiç hissetmedim..

Silivride benim namusum yatıyor. Türkiye Cuömhuriyetinin askeri yatıyor. hain kahpe kansız ve vatansız kahpeler yüzünden yatıyor. Ben içeride yatan tüm suçsuz paşalara evlatlarından eşlerinden analarından babalarından daha yakınım eğer soruna cevp olacaksa.

Bu dava senin kürtlük davana benzemez bu dava hakkın hukukun davası bu toprakların davası. Bu dava yolunda önümüze çıkan herşeyi imha etmek farzdır..

@SnipperScope Hocam Senden Özür Diliyorum, İş Yoğunluğunun Kurbanı Oldum, Malum Laptop Tamiri Felan İşler ile Uğraşıyorum.. 

O Zaman Oradaki Sözlerim @RapperMcs Hocama Atıftır, Buda Bir Düzeltmedir...    Tekrar Özür Dilerim Lütfen Kabul Buyur.

Bu Alıntıdaki Yazıdır Bahsi Geçen Yazı....   @RapperMcs Hocam Kürtlük Davası Güttüğümü Söylemişsin.. Ben Ülke Bütünlüğüne Dair Söylem Yürütürüm, Bu Saçma Şeyler Uğruna Ne Bir Kimseyi Öldürmeye Nede Bir Kimse Tarafından Öldürülmeye Hiçte Niyetli Değilim.. 

Çünkü İdeoloji Beslemiyorum.. Çünkü Akıllıyım, Varımın Sahibiyim.. Çünkü Her Şeyi Biliyorum.. Çünkü Canım Ucuz Değil.. Çünkü Korkak Değilim. 

Yanlışa Yanlıştır, Doğruyada Doğrudur Diyebilecek Kadar Cesurum... Öldürüleceksem Eğer, Doğruluk İçin Olsun İsterim..

ShockMan tarafından 07/Kas/12 14:12 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

evet shockmn ben bir yerlerde bunu söyledim. Çünkü en başından beri bu konularda hep karşı karşıyayız neden biliyormusun. kürt kökenli müridlerin hakarete varan yazılarını takdir ediyorsun. bölücülere ama onlarında özgürlük hakkı var noktasında destek veriyorsun.  Ben belli başlı müridleri detaylı takip ediyorum. Kiminle ne konuşacağımı bilmek için bunu yapmalıyım zaten. 

Öncelikle benim canım ucuzdur diyen bir tane insan evladı yoktur şu dünya üzerinde . Benim için değerli olan şehitlerimin atalarımın ruhları onların maneviyatı ve bu topraklar kutsal emanetleridir. Bu emanete göz diken bu emaneti karıştırmak isteyen Amerika israil iran ırak suriye filistin çin avusturalya tüm ülkelere, tüm mezheplere, tüm köken davalarına karşı savaşır gerekirse canımı veririm. Bu da dünya üzerinde yapılacak en kutsal şeylerden biridir kesinlikle ucuzlukla itaf edilemez.

İşte bu noktade aslolan maneviyat.. hani bir takım hiç bir şeye inanmayan, kendini hiç bir şeye ait hissetmeyen boşa leyla leyla yaşayan tipler vardır ya.  "milliyetçilik vatanperverlik aptallıktır boş iştir kendini bilmezliktir" derler çünkü yapacak işleri güçleri yoktur boş tenekedirler. 

arkadaş 1990 itibariyle  taraf olmazsan bertaraf olursun sözünü gerçek yaptılar ve uyguluyorlar. istesende istemesende bir taraftasın şuan da. bu ne senin elinde ne benim elinde ne de onun elinde.

ya vatan seversindir ya da vatansızlardansındır! 

(shockman yazılarım şahsına değildir. benim görüşlerimi yansıtmaktadır.) 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

bi insanın orospu çocuğu olmasına  paşa olması engel değil 

bu vatana kim ihanet  ettiyse  bedelini ödeyecektir 

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı

bunu kim söyledi sana?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    adamgibi bunu yazdı

bunu kim söyledi sana?

neyi kim söledi 
    ve birilerinin bişey  solemesıyle  harekt  ettıgmıde  nerden cıkardın 

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

teröristi gale alıp dinleyen cumhuriyet başsavcıları hey gidi devletlük hey...

yanlış yoldasınız tarih sizi affetmez

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    adamgibi bunu yazdı

bunu kim söyledi sana?

neyi kim söledi 
    ve birilerinin bişey  solemesıyle  harekt  ettıgmıde  nerden cıkardın 

işte böyle laf salatası yapılmasına hasta oluyorum peki senin dilinden konuşalım.

"bi insanın orospu çocuğu olmasına  paşa olması engel değil" sözünü kim söyledi sana?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

onu  dıyorum ya  kardes  kımse   solemedı tamamen benım  fıkrım 

benım sorumsa  bunu  baskasından  duydugum fıkrıyatı sende  nerden  dogdu 

soledıklerımı laf  salatası olarak goruyorsan hıc  muhattap  olmayalım 

kontra bisiklet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Hocam Hoş görüne sığınarak Bir Şey Soracam, Kesinlikle Yanlış Anlama Beni, Kötü Bir Amacım Yok... Sen İçeri Atılan Paşalardan Birinin Yakınımısın.. Nedir Durum, Neden Bu Kadar Çok Konuya Hassas Durumda Buluyorum Seni... 

İlk Başlarda İdeolojik Diye Düşünüyordum, Bu günse Bir Yakınlıkmı Var Demekten Aklımı Ve Düşüncelerimi Alamadım.. İstersen Özel İse Pm Den Yanıtlayabilirsin.. 

Lütfen Hoş görüne Sığınıyorum, Sadece Merak Ettim..?

hocam ben de çok hassasım bu konuda,yakını olmaya gerek yok bence..Yani tayyip eğitimi eline geçirdi,adalet zaten ellerinde.askeriye kalmıstı tek..Ona kafa tutabilecek,baş kaldırabilecek tüm paşaları tıktı içeri.Ve şimdi kendi adamlarını koydu onların yerine.Yazık günah o insanların hiç bir suçu yokken tıkıldılar içeri..aileleri var o da ayrı mesela..

Tabi haklısın(!)Tayyip onbaşıydı, Paşalar da ona başkaldırsın kafa tutsun.Zihniyete bak ya.Başbaka'dan söz ettiğninin bilincinde bile değil

HuwelAsK tarafından 07/Kas/12 17:28 tarihinde düzenlenmiştir

Wordpressten tiksiniyorum
Toplam Hit: 8021 Toplam Mesaj: 80