Gmail Hiç Bir Maili Gerçekte Silmemiş
-
hackingo bunu yazdı:
-----------------------------google ilerde ilk online devleti kuracak. google cumhuriyeti. insanlar dusunduklerini internette paylasmakta ozgur olacaklar ve google cumhuriyeti kimlik kartlari olacak. google bagimsizligini ilan ettikten hemen sonra facebook ta ilan edecek ve insanlar ikiye ayrilacaklar.. daha sonra bu iki online devlet birlesecek. :P umarim buraya kadar okumamissinizdir. fena zaman kaybi. ozur :D
-----------------------------aklına çömküreyim öyle bi devletki fişini çekince ortadan kaybolucak dimi
-
dunya devisin
depolamada sıkıntın yok
neden silesinki dursun amk :D
bu işte
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------hackingo bunu yazdı:
-----------------------------google ilerde ilk online devleti kuracak. google cumhuriyeti. insanlar dusunduklerini internette paylasmakta ozgur olacaklar ve google cumhuriyeti kimlik kartlari olacak. google bagimsizligini ilan ettikten hemen sonra facebook ta ilan edecek ve insanlar ikiye ayrilacaklar.. daha sonra bu iki online devlet birlesecek. :P umarim buraya kadar okumamissinizdir. fena zaman kaybi. ozur :D
-----------------------------aklına çömküreyim öyle bi devletki fişini çekince ortadan kaybolucak dimi
-----------------------------:D:D:D
-
zaten çok umrumda değil google nin maillerimi saklamış olması. Ben sadece öyle bi durum olunca paylaşmak istedim. Bundan dolayı mail adresimi değiştirecekte değilim. Paranoyaklık iddiasında bulunan arkadaş sözlükten paranoya nın anlamına bakıp yazdığım hangi cümleden dolayı paranoyaklık iddiasında bulunduğunu yazar mısın?
-
merhabalar hocam nasılsın ?
sağolasın bende iyiyim.
bak sana ne dicem, hani kayıt olurken up uzun bi sözleşme var ona okumadan tik koydun demi.
hah işte o tik sana, bana..
neyse sonra görüşürüz.
-
hacı google hakkında açılan konular için genel konuşuyorum yok android kullananların bulunuğu yer an ve an kayıt altındaymış falan bu tip konular açanlar için konuşuyorum..
-
değişkene değilde, değişkenin içeriğine nasıl takılabiliyorsunuz hayret ediyorum.
var degisken
dedik. Bu 3 olabilir 5 olabilir. Diyorsunuz ki 3 olunca sıkıntı yok, 5 olursa problem. Ama kullanma 5 olduğunda. Olaydır önemli olan. Olayın hangi durumda ne olduğu değil.
--
Ben hiç bir google ürünü kullanmasamda ; siz gmail, android, chrome v.s. kullandıkça ; hatta ve hatta sitenizde webmastertools kullandıkça ; bende fişleniyorum, benimde bilgilerim orda oluyor.
Böyle birşey olabilir mi ya ? Safari ve explorer'da sözleşmeyi aşan hamleler yapan bir firma ; kendi ürünlerinin nasıl bokunu çıkartır.
Bu adamlar neden bu kadar bilgi topluyor ? istatistik için mi ? Hemde bu kadar çok, yoğun ve önemli bilgiler ?
buyrun külah'ım.
Wirelesslerden bilgilerinizi loglayan adamları savunmayın bana.
-
zumsuk google peşine düşmüş kaç kaç kaçç
-
dimi adamlar sabahtan akşama kadar sunucu başında, bilgisayar başında ellerinde tadım çekirdek almış çitleyerek bizi izliyodur.
-
Olaya farklı bir bakış açısı getireyim..
Her hangi bir bilginin gerçekte ebediyyen silinmesi imkansızdır. bilgisayarda, doğada v. s.