folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Göbekden Kurtulmak İcin Ne Yapabiliriz ( Agırlık Mi Alsak Ve Nasil Calişsak )

Göbekden Kurtulmak İcin Ne Yapabiliriz ( Agırlık Mi Alsak Ve Nasil Calişsak )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

body salonlarina veya pahali aletlere ilişmeden evde nasil başara biliriz... size

herkes aklına geleni söylesin---

Bence ilk önce bi video indirim yada çalişma plani hazirliyip kucuk agirliklar alarak olabilecek gibi duruyo

bunu deniyicem sonucu paylaşirim

ama farkli fikiri olan varsa onu deniyelim arakdaşlar

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    bogazı kes ekmek,şeker ve şekerli şeyler,kola,cips bunlardan uzak dur her gün aynı saatte 30 dk. koşar adımlarla yürüyüş yap hergün aynı saatte 20 mekik çek 6 ay sonra ideal kiloda olursun ve göbekten eser kalmaz

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TaNeR
    TaNeR's avatar
    Erkek
    hocam 1 ay body yaptım göbek azami derede gitti(:  2 haftadır felan bıraktım diyet ekmeği salata vs.. şeyler yiyorum (: abur cuburdan uzak dur (: tuz-un-şeker uzak dur  diyet ekmeği çay süper gidio 3-4 dene bağımlısı olursun arada bağırsaklar çalışsın diyede çorba iç tamamdır yaza kadar featsın :P

Gönlündeki Yaraların Kanını Dindir, Yüzde Yüz TÜRK Olduğun Gün Cihan Senindir..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    şeker, tuz kullanmamaya özen göster yediklerine dikkat et öncelikle, hergün sistematik bi şekilde mekik hareketlerine çalış netten bakabilirsin istikrar önemlidir, biz hergün vücut geliştirmeye başlayan nice adam görüyoruz iki günde fit vücut yapabilecegini sanıyor...

all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    sadece mekikle bu işi halledebilirmiyiz

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    ben istiyorum ki göbek gitsin ama diğer yerler kalsın misal yüzüm zayıflamasın boğazı kesersem ilk oralardan başlıyo ayrıca günde 300 mekik biraz abartı gibi ben son zamanlarda öle fazla kasmadan yarım 30-40 çekiyorum işe yarıyo gibi de ama daha verimli bişey istiyo insan bi de dediğim gibi bölgeye yönelik istiyo insan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    göbek kısmı için mekik ve bel hareketleri vardır misal bi twister mıdır nedir alarak belinizi çalıştırabilirsiniz. onun harici diger bölgeler için zaten bir sürü hareket var illaki.

all this pain is an illusion...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

insan zayıslamaya başlarken vucüt organ bölgesini(göbegin oldugu kısım) korumak için yüz kol ve bacaklardan enerjiyi,yagı kullanır en son göbek kısmını kullanır.şeker vucuda enerji verir vucut şeker bulamazsa karbonhitrat yakar onuda bulamazsa en son yagları yakmaya başlar.şeker ve korbonhitrat(un ve un mamulleri) almayınız.

bunun yanında spor yapmanız da gerekir vucüttaki enerjinin yanması için bu gereklidir.bunu yaparken düzenli yapmaya çalışın bi gün yapıp bir gün yapmamak olmaz bunun içinde en faydalı koşmaktır sadece mekikle olmaz 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Body vucut gelistirme sporunda en onemli sey beslenmedir 65% onemi vardir beslenmenin !!

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

dostum göbekten kurtulman mekik ile söz konusu değil sırf mekik ile göbekteki yağı yakman için günde 4000 mekik çekmenlazım.

öncelikle vucut nasıl çalışıyo bilmelisin vucudun önce karbonhidratları sonra yağları yakmya başlar. yağlar yüksek tempolu sporlarda şöyle yakılmaya başlanır. koşarsan hafif tenmpoda ilk 10 15 dk karbonhidratlardan yakarsın sonrasında yağ yakımın başlar ve yağlar gider. mekik çekmek senin sadece o bölgedeki kaslarını güçlendirir ve oda sarkan göbeğin toparlanamsı anlamına gelir. asla ve asla yağ yakamazsın.

bölgesel zayıflama diyede birşey yok bunu öğrenelim artık. sen harekeitini diyetini yaparsın genel olarak tüm vucuttan yağ atılır. ama şu var vucudun nerde yağ oranın çok ise oradan daha çok atmaya başlar.

kurtulman için sana söliyeceklerim şunlar. komplex karbonhidraları tüketeceksin ki kendini tok hisset ve yağlanma olmasın yağı hayatından çıkart. şekeri çıkart(ama yavaş yavaş) sonrasındada hafif tempolu koşu, ip atlama, yüzme önerebilirim.

bunlarla beraber oldukça güzel sonuç alırsın. mekik hareketleri ile göbek erimez 2 yıldır fitness yapıyorum canlı örneğiyim ben bunun. sürekli bu konular ile ilgili de makale okuyorum  resemen diyetisyen oldum diyebilirim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek

Mürid kardeşm göbekten kurtulmak büyük azim ve disiplin işidir.senin garanti veriyorum ki 2 ay süreni alır vede bu zamanda düzenli çalışmazsan bi işe yaramaz.ben disiplinli çalışamam dersen bi salona yazıl düzenli olarak orada hemen werirsin fazla kilolarını.ama ben düzenli vede disiplinli çalışabilirim dersen Mekik ve Şınav en geliştirici hareketlerdir.

SANA BAŞARILAR ŞİMDİDEN!!!

En büyük farkım bu dünyadaki hayatım...
Toplam Hit: 4458 Toplam Mesaj: 30