Goodbye Ttnet
-
arkadaşlar haziranın 4 ünde 2 yıllık sürem bitiyor,şimdi ilk sorum 4 de kapattırırsam haziranın tam faturasınımı ödiyicem,diğer sorum ise şuan 1 mb limitsiz kullanıyorum 49, yine 49 ödeyipte daha iyi hizmet alabilicem bi tarife veya şirket varmı?
ttnet yetkilisiyle konuştum 8 mp limitsiz 49 olucakmış doğru ama ellerine hæla bi talimat geçmemiş + 8 mp kampanyası hayata geçtiğinde otomatikmen yükselmiyicekmiş sizin arayıp talimant vermeniz gerekiyomuş, süperonline nın 5mb limitsiz 49 ytl tarifesi ise sitelerde toplu konut alanlarında oturanlar için geçerliymiş vs.... fiber kablodan olsa gerek, neyse fikirlerinizi bekliyorum...
-
şuan nerde yaşıyoruz _ ?
türkiye
türkiye de internet ? ve kablonet
fiber optik vdsl ( kısıtlı alan şanslı insanlar için ) adsl ve adsl2+
fiber olanlar içinsöylicek bişi yok miss gibi internetleri var
kablonet ise sadece 1mbps sınırsız da iyi 39ytl onun dışında berbat kalıyo ve promosyon yok
o zaman tek çare ?
ADSL
türkiye de adsl de tekel var one sadece türk telekom un olan alt yapıyı sadece kendi verdiği fiyattan satabiliyorsunuz
yani ?
ister smile adsl al ister biri al ister koç al ister turk.net al fark edermi ?
etmez
en iyi hizmet alabilecğin ( hat kendisinin olduğu için ) ttnet
o zaman napıcaksın ?
en iyi olan ttnet i kullanacaksın
smile demeyin smile da hızınız her zaman boktan oluyor
not: diğer operatörlerin alt yapısı gelişene kadar böyle bir soru çok saçma çünki hepsi fix fiyat en iyisi ttnet boşuna by by ttnet fln yazma
indirim oldumu ilk o yapar. çünki başkasına da o satıo
-
Varsa altyapısı oturduğun yerde
100Mbit Fiber / Superonline tarifelerini gör ağzın uçuklasın.
Hız / Ücret
5Mbps 5GBKOTALI 29TL
5Mbps Limitsiz 49TL
20Mbps 10GBKOTALI 39TL
20Mbps Limitsiz 69TL
100Mbps 20GBKOTALI 69TL
100Mbps Limitsiz 129TL -
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------şuan nerde yaşıyoruz _ ?
türkiye
türkiye de internet ? ve kablonet
...
..
.
-----------------------------bu satırları okuduktan sonra başlıktaki "goodbye" hedesine bir gönderme gelecek sandım ama yanılmışım =))
-
hocalar bu site olayı dediginiz her sitede oluyomu kesin...
5 mbps diyosunuz 1 mbps ile geziyoz , sitedeyim kesin alabilirmiyiz hizmeti superonline 'den
-
turknet kendi altyapısını kullanıyor herhalde
http://adsl.turk.net/neden.asp
http://adsl.turk.net/adsl.asp
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Varsa altyapısı oturduğun yerde
Hız / Ücret
5Mbps 5GBKOTALI 29TL
5Mbps Limitsiz 49TL
20Mbps 10GBKOTALI 39TL
20Mbps Limitsiz 69TL
100Mbps 20GBKOTALI 69TL
100Mbps Limitsiz 129TL
-----------------------------
100mbps mi :|altyapı olsa hiç düşünmem direk çekerim
-
atıyorum 500 dairelik bir sitede oturuyorsun dur. topluca karar alırsınız ve başvurunuzu yaparsınız gerek telekom gerekse diger firmalar uygun görürlerse sitenin girişine kadar fiber i çeker. sonra istege baglı olarak ya her eve 300-500 dolar arası fiber den bakıra switch ler var onlardan alırsın iptv, internet, telefon, bilimum her ne halt varsa kullanabilirsin. yakın zamanda bi döküman yazacam bu konu ile ilgili bildigim kadarı ile ayrıca rekaber kurulu telekoma tarife çıkarmada çok zorluk çıkarıyor, fiyat indirip veya güzel kampanyalar yapamıyor. egerki yaparsa sektördeki diğer firmalar yok olur rekaber biter diye
-
bun bu :W ttnet ın davasını hala anlamadım biri dior 4 gb kottalı kullanıor 1 megabit 29 lıra 29 ödemeye devam hhızın 8 megabıt olcak dıorlar ttnetın sıtesınegırıorum 99 lıra gibi bir fiyat çıkıor:W
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Varsa altyapısı oturduğun yerde
Hız / Ücret
5Mbps 5GBKOTALI 29TL
5Mbps Limitsiz 49TL
20Mbps 10GBKOTALI 39TL
20Mbps Limitsiz 69TL
100Mbps 20GBKOTALI 69TL
100Mbps Limitsiz 129TL
-----------------------------
harika tek kelime ile ama ıste alt yapı yok -
boşuna kasmayın ttnetten iyisi olsa yada alternatif herkz ona geçerdi