




Google Adsense Konuşunda Rehberlik Yapabilecek Var Mi
-
Arkadaşlar google adsense için . Daha once hiç çalişmadim nasil oluyor nasil yapiliyor biraz anlatacak özelden görüsebilecegim . birisi varmidir lütfen kullanmiş arkadaşlar yardimci olsun.
-
buradan sorarsan yardımcı olurum.
-
itfaiyeci bunu yazdı
buradan sorarsan yardımcı olurum.
hocam simdi ben bir reklam oluşturup siteme koymak istiyorum bi yardimci olsan direk ben beceremedim okuyorsun orayi burayi vs.
-
hesaba giriş yapıp reklamlarım sayfasında +yeni reklam birimi butonuna tıklayarak oluşturabilirsin.
-
adsenseye kabul edildinmi?
-
bilmiyorum kod verdi koduda www.vekzen.com adresineekledim gerisini bilmiyorum işte. yardimci olacak biri varsa bi baksin bilgilerimi vereyim.
-
scarletbeard bunu yazdı
bilmiyorum kod verdi koduda www.vekzen.com adresineekledim gerisini bilmiyorum işte. yardimci olacak biri varsa bi baksin bilgilerimi vereyim.
ver hocam istiyosan kontrol ederim
insidae tarafından 06/Kas/12 18:39 tarihinde düzenlenmiştir -
tamamdır yapmışsın. adblock varsa reklam gözükmeyebilir.
-
site güzel fakat analog saat koymanın mantığı nedir? bence onu kaldırmalısın
-
bende kayıt oldum 2-3 hafta önce arkadaş hala resimdeki gibi bekliyorum bilen var mı ? bazılarınınki aynı günde açılıyor.
http://a1211.hizliresim.com/13/6/fpmnc.jpg
-
Bende bir türlü reklam veremiyorum, ödeme kabul etmiyor. hata oluştu diyip duruyor.
Hangi kredi kartı ile denediysem olmadı.Ne yapabilirim?