Google Adwords Hediye 100 Tl Kupon Göndermiş
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
100 tl lik kuponu satıyorum alan var mı?
80 tl ye satıyorum.almak isteyen varsa pm atsın.pazarlık payı 5 tl dir.
-----------------------------Bende 70 tl tek fiyat,
( Kargo Alıcıya Ait )
-----------------------------şimdi 69.68.. diyerek kısır döngüye girerdik ama :D
son fiyat 60 tl + kargo alıcıya ait..sen al istersen..
-----------------------------50 tl son sözüm, kargo bana ait, üstüne murat yayınları işletme 3. sınıf aöf 2 adet kitap + 1 adet Autocad 2004 kuşe kağıt kitap
-
ats30 bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
100 tl lik kuponu satıyorum alan var mı?
80 tl ye satıyorum.almak isteyen varsa pm atsın.pazarlık payı 5 tl dir.
-----------------------------Bende 70 tl tek fiyat,
( Kargo Alıcıya Ait )
-----------------------------şimdi 69.68.. diyerek kısır döngüye girerdik ama :D
son fiyat 60 tl + kargo alıcıya ait..sen al istersen..
-----------------------------50 tl son sözüm, kargo bana ait, üstüne murat yayınları işletme 3. sınıf aöf 2 adet kitap + 1 adet Autocad 2004 kuşe kağıt kitap
-----------------------------40 tl kargo bana ait,memik yanık kitapları 3-4 tane C system programlama mikroişlemci programlama kitapları,çeşitli siyasi,bilimsel,ekonomi kitapları hediye...
-
ats30 bunu yazdı:
40 tl kargo bana ait,memik yanık kitapları 3-4 tane C system programlama mikroişlemci programlama kitapları,çeşitli siyasi,bilimsel,ekonomi kitapları hediye...
Hoca memik yayınları ne yaf, isimden kaybediyor :)
Başka yayın olsa alırdım
-
piyasayı öldürmüşünüz yapmayın böle :) bugün geldi en temizinden 60 liraya bırakıcam ..Yanında kullanma klavuzuda hediyemizdir :D.
-
Allahtan satmak yasak bide serbest olsaydı ne olurdu bilemiyorum :D
-
ne yasagı yaw :D bende 4000tl lik vardı.. hepsini sattım.. çatır çatır yedim paraları :)
-
satmak ya da takas etmek yasak gençler ayrıca 7 lira aktivasyon ücreti var ama onu kupondan düşemezsin. ayrıca hesabına da en az 14 lira para yatırabiliyosun yani cebinden çıkar 14tl, alacağın 107 tl lik reklam hizmeti
-
tekyoldewrim bunu yazdı:
satmak ya da takas etmek yasak gençler ayrıca 7 lira aktivasyon ücreti var ama onu kupondan düşemezsin. ayrıca hesabına da en az 14 lira para yatırabiliyosun yani cebinden çıkar 14tl, alacağın 107 tl lik reklam hizmeti
hoca yanlışın var kupondan düşülebiliyo aktivasyon ücreti. -
piyasası zaten söylediğiniz fiyatların altında r10 a bakın isterseniz
-
ne kargosu hacılar :) direk kupon kodunu verin kasmayın ya.